Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025 - 17:11
Money And Life
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Επιχειρείν
    • Αγορές
    • Real Estate
  • LIFESTYLE
  • Αυτοδιοίκηση
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Συνεντεύξεις
    • Podcast
  • Πολιτισμός
  • Γαστρονομία
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Επιστήμη
    • Υγεία
    • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον
    • Οικολογία
    • Pet Stories
  • Επικοινωνία
Money And Life
Home Γαστρονομία

Το Βραστό στο Χαλάνδρι εδώ και 55 χρόνια σερβίρει την καλύτερη κρεατόσουπα της Αθήνας

https://www.moneyandlife.gr/wp-admin/post-new.php

Money & Life by Money & Life
23 Δεκεμβρίου 2024
in Γαστρονομία
0 0
0
Το Βραστό στο Χαλάνδρι εδώ και 55 χρόνια σερβίρει την καλύτερη κρεατόσουπα της Αθήνας
Share on FacebookShare on Twitter

ο Βραστό, μια οικογενειακή ταβέρνα στο Πολύδροσο Χαλανδρίου, αποτελεί σημείο αναφοράς για όσους αναζητούν αυθεντική ελληνική κουζίνα και ζεστή φιλοξενία.

Με ιστορία που ξεπερνά τις πέντε δεκαετίες, το Βραστό στο Χαλάνδρι έχει καταφέρει να συνδυάσει την παράδοση με τη γευστική ποιότητα, δημιουργώντας έναν χώρο όπου κάθε επισκέπτης νιώθει οικεία από την πρώτη στιγμή.

Ο χώρος του εστιατορίου αποπνέει ζεστασιά και οικειότητα. Μπορεί να άνοιξε το 1969, με την ονομασία «Ωραία Εύβοια» από τον κύριο Γιάννη Συλήρα, ο οποίος έχει καταγωγή από την Κάρυστο, όμως στη συνέχεια το όνομα άλλαξε σε «Βραστό», λόγω των πιάτων που σέρβιρε.

...

Σήμερα, το εστιατόριο έχει περάσει στη νέα γενιά, στους δύο γιους του κυρίου Γιάννη, τον Δημήτρη και τον Παναγιώτη. Έχει ανακαινιστεί και εκσυγχρονιστεί, χωρίς να φυσικά να χάσει τις νοσταλγικές του πινελιές.

Η διακόσμηση του εστιατορίου και η ευχάριστη ατμόσφαιρά του το κάνουν ιδανικό για οικογενειακές συγκεντρώσεις, επαγγελματικά γεύματα ή ήρεμες στιγμές με φίλους.

...

Το προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει με χαμόγελο, κάτι που φαίνεται από την πρώτη κιόλας στιγμή που μπαίνεις στο εστιατόριο.

Οι γεύσεις του Βραστού

...

Το φαγητό στο Βραστό είναι αυτό που πραγματικά το κάνει ξεχωριστό. Η κλασική κρεατόσουπα, «το βραστό», είναι η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, ένα πιάτο γεμάτο ζεστασιά με κρέας που λιώνει στο στόμα. Δεν είναι τυχαίο που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει φύγει ούτε μια μέρα από το μενού και έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές.

...

Οι λαχανοντολμάδες, το μοσχαράκι κοκκινιστό, η κοτόσουπα και το χοιρινό κότσι είναι από τα πιάτα που προσφέρουν αυθεντικές γεύσεις που θυμίζουν «μαμά».

...

Κάθε πιάτο είναι φτιαγμένο με προσοχή και αγάπη, αναδεικνύοντας την παράδοση της ελληνικής κουζίνας. Είτε κάποιος προτιμά τα μαγειρευτά της ημέρας είτε τις σούπες, το Βραστό καταφέρνει να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Αν τώρα δεν προλαβαίνει κάποιος να περάσει από το εστιατόριο, έχει και την επιλογεί να δοκιμάσει τα πεντανόστιμα πιάτα του στο γραφείο ή στο σπίτι του. Με ιδιαίτερη έμφαση στο μεσημεριανό delivery, εξυπηρετεί καθημερινά πλήθος εργαζομένων και οικογενειών που επιλέγουν τις σπιτικές του γεύσεις για το τραπέζι τους. Εκτός από τις συνεργασίες με πλατφόρμες όπως το efood και η Wolt, το εστιατόριο διαθέτει και τη δική του εφαρμογή (απλά αναζητάς Το Βραστό στο App Store ή στο Play Store) καθιστώντας την παραγγελία ακόμη πιο εύκολη και άμεση.

...

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως το Βραστό δεν είναι μόνο ένας προορισμός για καθημερινές γαστρονομικές απολαύσεις, αλλά αποτελεί και ιδανική επιλογή για εκδηλώσεις. Ο φιλόξενος χώρος του είναι ανοιχτός για τη φιλοξενία εταιρικών τραπεζιών, επαγγελματικών συναντήσεων, καθώς και οικογενειακών εορτασμών όπως βαφτίσεις.

Η εξαιρετική εξυπηρέτηση και η δυνατότητα προσαρμογής του μενού στις ανάγκες κάθε εκδήλωσης εξασφαλίζουν ότι οι καλεσμένοι θα απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία, με γεύσεις που ξεχωρίζουν και ατμόσφαιρα που κερδίζει τις εντυπώσεις.

...

Το Βραστό 


Ρόδων 3, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Τηλ. 210 6813776

Ωράριο λειτουργίας:

  • Κυριακή & Δευτέρα: 12:00 – 18:00
  • Τρίτη έως Σάββατο: 12:00 – 00:00

Φωτογραφίες: Τζίνα Σκανδάμη

ΠΗΓΗ

Tags: Βραστό
Previous Post

Ο Τομ Χάρντι προσφέρθηκε να δώσει 300.000 ευρώ για τους απλήρωτους εργαζόμενους στη νέα του σειρά

Next Post

Μαγειρεύουμε αγριογούρουνο, λαγό και ελάφι σε ένα παλιό στέκι κυνηγών

Related Posts

Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη στον οδηγό Michelin – Ενισχύεται ο γαστρονομικός χάρτης της Ελλάδας για το 2026
Γαστρονομία

Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη στον οδηγό Michelin – Ενισχύεται ο γαστρονομικός χάρτης της Ελλάδας για το 2026

20 Δεκεμβρίου 2025
Γιορτινή ατμόσφαιρα στον Πύργο του Πειραιά – Το Nice n Easy δίνει τον τόνο των φετινών γιορτών
Γαστρονομία

Γιορτινή ατμόσφαιρα στον Πύργο του Πειραιά – Το Nice n Easy δίνει τον τόνο των φετινών γιορτών

18 Δεκεμβρίου 2025
Χριστουγεννιάτικη γλυκοπικάντικη σούπα κολοκύθας με ξυνόχοντρο
Γαστρονομία

Χριστουγεννιάτικη γλυκοπικάντικη σούπα κολοκύθας με ξυνόχοντρο

17 Δεκεμβρίου 2025
Ραβιόλι με σάλτσα και τέσσερα τυριά: Η συνταγή που αλλάζει όσα ξέραμε για τα ζυμαρικά στον φούρνο
Γαστρονομία

Ραβιόλι με σάλτσα και τέσσερα τυριά: Η συνταγή που αλλάζει όσα ξέραμε για τα ζυμαρικά στον φούρνο

15 Δεκεμβρίου 2025
Φωτογραφία: Κλαίρη Μουσταφέλλου
Γαστρονομία

Το Καφενείο επιστρέφει στο Κολωνάκι με σύγχρονη ελληνική κουζίνα και σεβασμό στην ιστορία του

14 Δεκεμβρίου 2025
Achaia Clauss
Γαστρονομία

Achaia Clauss: Το ιστορικό οινόκαστρο της Πάτρας που αποτελεί πρότυπο οινοτουρισμού στην Ελλάδα

14 Δεκεμβρίου 2025
Next Post
Μαγειρεύουμε αγριογούρουνο, λαγό και ελάφι σε ένα παλιό στέκι κυνηγών

Μαγειρεύουμε αγριογούρουνο, λαγό και ελάφι σε ένα παλιό στέκι κυνηγών

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

Ακίνητα, τουρισμός και Διασπορά: Πού συναντιούνται οι πραγματικές ευκαιρίες;

Ακίνητα, τουρισμός και Διασπορά: Πού συναντιούνται οι πραγματικές ευκαιρίες;

10 ώρες ago
Γιώργος Μαζωνάκης: Θερμή υποδοχή στην πρεμιέρα του στην «Ακτή Πειραιώς»

Γιώργος Μαζωνάκης: Θερμή υποδοχή στην πρεμιέρα του στην «Ακτή Πειραιώς»

20 ώρες ago
Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το Νέο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης και τη μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ

Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το Νέο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης και τη μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ

22 ώρες ago
Χρυσή λίρα: Αγγίζει τα 1.000 ευρώ στην πώληση

Χρυσή λίρα: Αγγίζει τα 1.000 ευρώ στην πώληση – Έντονη κινητικότητα στην αγορά

2 ώρες ago

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  • LIFESTYLE
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Γαστρονομία
    • Οίνος
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Επιστήμη
    • Τεχνολογία
    • Υγεία
  • Κόσμος
  • Οικονομία
    • Real Estate
    • Αγορές
    • Επιχειρείν
  • Περιβάλλον
    • Pet Stories
    • Οικολογία
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Χωρίς κατηγορία

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑ ΘΕΜΑ

AIRBNB Champions League ΑΑΔΕ ΑΚΙΝΗΤΑ Αθήνα Αθλητικές μεταδόσεις ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΥΠΑ ΕΝΦΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ ΕΦΟΡΙΑ Ελλάδα Επιχειρήσεις ΗΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ Ιταλία ΚΑΙΡΟΣ ΚΙΝΑ Καιρός σήμερα Κυριάκος Μητσοτάκης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ντόναλντ Τραμπ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΥΚΡΑΝΊΑ Οικονομία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΉΜΕΡΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ Τέμπη Τουρισμός ΥΓΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Χρηματιστήριο Αθηνών ομογένεια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • 87k Followers

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χρυσή λίρα: Αγγίζει τα 1.000 ευρώ στην πώληση

Χρυσή λίρα: Αγγίζει τα 1.000 ευρώ στην πώληση – Έντονη κινητικότητα στην αγορά

20 Δεκεμβρίου 2025
Όμιλος ΛΑΜΨΑ: επένδυση 30 εκατ. ευρώ στο Elatos Resort και ισχυρές προοπτικές για το 2027

Όμιλος ΛΑΜΨΑ: επένδυση 30 εκατ. ευρώ στο Elatos Resort και ισχυρές προοπτικές για το 2027

20 Δεκεμβρίου 2025
Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη στον οδηγό Michelin – Ενισχύεται ο γαστρονομικός χάρτης της Ελλάδας για το 2026

Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη στον οδηγό Michelin – Ενισχύεται ο γαστρονομικός χάρτης της Ελλάδας για το 2026

20 Δεκεμβρίου 2025
Μίτσκοσκι: «Ιερό για μένα το όνομα Μακεδονία» – Νέα ένταση με την Ελλάδα για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Μίτσκοσκι: «Ιερό για μένα το όνομα Μακεδονία» – Νέα ένταση με την Ελλάδα για τη Συμφωνία των Πρεσπών

20 Δεκεμβρίου 2025
Νυμφαίο: Για επισκέπτες που αναζητούν αυθεντικές εμπειρίες σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Ευρώπης

Νυμφαίο: Για επισκέπτες που αναζητούν αυθεντικές εμπειρίες σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Ευρώπης

20 Δεκεμβρίου 2025
Money And Life

Η νέα πλατφόρμα για την ενημέρωση σας!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ SPORT LIFESTYLE ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Τελευταία Νέα

  • Χρυσή λίρα: Αγγίζει τα 1.000 ευρώ στην πώληση – Έντονη κινητικότητα στην αγορά
  • Όμιλος ΛΑΜΨΑ: επένδυση 30 εκατ. ευρώ στο Elatos Resort και ισχυρές προοπτικές για το 2027
  • Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη στον οδηγό Michelin – Ενισχύεται ο γαστρονομικός χάρτης της Ελλάδας για το 2026
  • Μίτσκοσκι: «Ιερό για μένα το όνομα Μακεδονία» – Νέα ένταση με την Ελλάδα για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Κατηγορίες

  • LIFESTYLE
  • Pet Stories
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
  • Αυτοδιοίκηση
  • Αφιερώματα
  • Γαστρονομία
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Επιστήμη
  • Επιχειρείν
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Οικολογία
  • Οικονομία
  • Οίνος
  • Περιβάλλον
  • Περιφέρεια
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
  • Τεχνολογία
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Χωρίς κατηγορία
  • Η εταιρεία
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία

Money&Life ©

No Result
View All Result
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Επιχειρείν
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αυτοδιοίκηση
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Περιφέρεια
  • LIFESTYLE
  • Αρθρογραφία
  • Συνεντεύξεις
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον

Money&Life ©

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Η ιστοσελίδα μας περιέχει cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας. Αν συνεχίζεται την περιήγηση σε αυτήν αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.