Η εταιρεία

Ίδρυση

Η METAXAS MEDIA είναι μια υποσχόμενη εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2023 στην Αθήνα  και δραστηριοποιείται στον χώρο έκδοσης εντύπων (έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου), στην οργάνωση πολιτιστικών, αθλητικών, καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, συνεδρίων και εκθέσεων, στις ραδιοτηλεοπτικές παραγωγές και την προβολή προϊόντων και υπηρεσιών.

Η εξέλιξη

Ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στο χώρο της επικοινωνίας με την έκδοση επαγγελματικών φυλλαδίων και την διάθεση διαφημιστικών και επιχειρηματικών δώρων. Οργάνωσε events παρουσιάζοντας στην αγορά νέο εμπορικό σήμα συσκευασμένων ελληνικών αγροτικών προϊόντων. Συμμετείχε στην συνδιοργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων τα Χριστούγεννα σε Δήμους της Αττικής και της περιφέρειας.

Το Μέλλον

Σήμερα λοιπόν η νέα πραγματικότητα που δημιούργησε η καθολική πανδημία του κορονοϊού, μας αναγκάζει να αλλάξουμε πολλές από τις καταναλωτικές και ψυχαγωγικές μας συνήθειες, να μείνουμε Ασφαλείς και Υγιείς.

Καθώς λοιπόν η πλειονότητα των πολιτών κινείται σε ηλεκτρονικούς και ψηφιακούς ρυθμούς, η METAXAS MEDIA σας παρουσιάζει την ηλεκτρονική έκδοση moneyandlife.gr που στοχεύει να καλύψει κενά ενημέρωσης, πληροφόρησης, ψυχαγωγίας και δρώμενα του χρήστη-αναγνώστη της, με προτάσεις Ευ Ζειν, άνετης και ασφαλούς ζωής.