Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου, 2025 - 04:53
27 °c
Athens
26 ° Πε
28 ° Πα
27 ° Σα
27 ° Κυ
Money And Life
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Επιχειρείν
    • Αγορές
    • Real Estate
  • LIFESTYLE
  • Αυτοδιοίκηση
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Συνεντεύξεις
    • Podcast
  • Πολιτισμός
  • Γαστρονομία
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Επιστήμη
    • Υγεία
    • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον
    • Οικολογία
    • Pet Stories
  • Επικοινωνία
Money And Life
Home Γαστρονομία

Μάθε, ψήσε και φάε απίστευτα παρέα με τον Τίμο Ζαχαράτο.

Αφού βάλαμε γάντια και τις ποδιές μας που μας έδωσαν ξεκίνησε ένα από τα πιο γευστικά, χορταστικά, ενδιαφέροντα και δημιουργικά απογεύματα που έχουμε ζήσει τελευταία.

Money & Life by Money & Life
8 Δεκεμβρίου 2023
in Γαστρονομία
0 0
0
Μάθε, ψήσε και φάε απίστευτα παρέα με τον Τίμο Ζαχαράτο.
Share on FacebookShare on Twitter

Μπαίνοντας στον απόλυτο ναό του ψησίματος, το κατάστημα της KYSO στο Μαρούσι με δεκάδες από αυτά τα “μαγικά” μηχανήματα της WEBER του παγκόσμιου κολοσσού του ψησίματος, δεν είχαμε αντιληφθεί ακριβώς τι μας περίμενε τις επόμενες ώρες. Αφού βάλαμε γάντια και τις ποδιές μας που μας έδωσαν ξεκίνησε ένα από τα πιο γευστικά, χορταστικά, ενδιαφέροντα και δημιουργικά απογεύματα που έχουμε ζήσει τελευταία: το Grill Academy WEBER.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη Ακαδημία Ψησίματος παγκοσμίως που ήρθε και στην Ελλάδα και ως λάτρεις του ψησίματος και του καλού φαγητού, δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε. Μέσα σε περίπου 4 ώρες μάθαμε τα μυστικά, ψήσαμε & φάγαμε γεύσεις που ιντρίγκαραν τον ουρανίσκο μας.

Φτιάξαμε την πιο ζουμερή ribeye μπριζόλα, την οποία ψήσαμε σε 3 διαφορετικές ψησταριές για να δούμε τις διαφορές, το πιο μαλακό ψητό κοτόπουλο παρόμοιο του οποίου δεν έχουμε ξαναφάει ποτέ, έναν σολομό που λιώνει στο στόμα και λάτρεψαν ακόμα και οι ορκισμένοι οπαδοί του κρέατος, μια πίτσα ψησταριάς με την πιο εθιστική ζύμη που έμοιαζε να έγινε από επαγγελματίες σεφ, ενώ είχε γίνει από εμάς τους απλούς θνητούς, έναν γκουρμεδιάρη μουσακά φτιαγμένο σε χρόνο dt σε ψησταριά, ένα απίστευτο ψωμί που θύμιζε τσουρέκι, και για κλείσιμο μια scrambled μηλόπιτα που μας έκανε να γλείφουμε και το κουτάλι.

Κλείσε τη θέση σου, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις<a href="https://grillacademy.kyso.gr/?fbclid=IwAR1uKtxOT9ArQUcZ7fRyYrHjCTE5YzPJ3PwRVG2S0nDoFPfJWhejWmxj5NA" role="link" class=" js-entry-link cet-external-link" data-vars-item-name=" &#x3B5;&#x3B4;&#x3CE;" data-vars-item-type="text" data-vars-unit-name="6401e6d9e4b01f84dab6bd78" data-vars-unit-type="buzz_body" data-vars-target-content-id="https://grillacademy.kyso.gr/?fbclid=IwAR1uKtxOT9ArQUcZ7fRyYrHjCTE5YzPJ3PwRVG2S0nDoFPfJWhejWmxj5NA" data-vars-target-content-type="url" data-vars-type="web_external_link" data-vars-subunit-name="article_body" data-vars-subunit-type="component" data-vars-position-in-subunit="2"> εδώ</a>
Grill Academy Weber
Κλείσε τη θέση σου, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις εδώ

Όλη η εμπειρία θύμιζε λίγο Master Class. Με την καθοδήγηση του φημισμένου chef και Weber Grill Master, Τίμου Ζαχαράτου και της ομάδας του, μάθαμε πιάσαμε στα χέρια μας κουτάλες και μαχαίρια και μάθαμε ενδιαφέρουσες τεχνικές μαγειρικής και ψησίματος, όπως το κάπνισμα και το ψήσιμο low & slow, ποιες είναι οι ιδανικές αναλογίες συστατικών ανάλογα με τον τύπο του φαγητού και γενικότερα μας έδειξαν τη μεγάλη ευελιξία του μπάρμπεκιου. Γιατί σε μία ψησταριά της Weber μπορούν να ψηθούν τα πάντα, από το πιο απαιτητικό κομμάτι κρέας μέχρι ένα γλυκό που δε θα μας περνούσε από το μυαλό ότι θα μπορούσε να γίνει σε ψησταριά.

Ο Τίμος Ζαχαράτος & η ομάδα του.

Spiro Stergiou

Ο Τίμος Ζαχαράτος & η ομάδα του.

Όμως, το σημαντικό ήταν ότι δεν ήταν απλώς ένα σεμινάριο μαγειρικής. Ήταν μια εμπειριάρα, στην οποία μπήκαμε για λίγο στη θέση των σεφ, είδαμε τι γίνεται πίσω στην κουζίνα, μάθαμε χρήσιμα tips, συνεργαστήκαμε & γίναμε μια παρέα με ανθρώπους μερακλήδες, με τους οποίους έχουμε ως κοινό παρονομαστή το καλό φαγητό και φάγαμε σαν να είχαμε επισκεφθεί ένα από τα πιο top εστιατόριο της πόλης.

Όλα αυτά έγιναν σε έναν κήπο με τις πιο top ψησταριές της Weber διαφόρων ειδών, κάρβουνου, ηλεκτρικές, υγραερίου. Έτσι, όσοι ήδη είχαν προμηθευτεί μια WEBER, έμαθαν σημαντικά κόλπα για να την αξιοποιήσουν σωστά, ενώ οι υπόλοιποι αρχίσαμε να σκεφτόμαστε να βάλουμε μια στη ζωή μας.

Το Grill Academy  Weber είναι ωραία ιδέα για παρέες που “ψήνονται” να δοκιμάζουν διαφορετικά πράγματα, για team bonding εταιρειών και για δώρο γενεθλίων των λατρών του ψησίματος.

Μπορείς να κλείσεις θέση <a href="https://grillacademy.kyso.gr/?fbclid=IwAR1uKtxOT9ArQUcZ7fRyYrHjCTE5YzPJ3PwRVG2S0nDoFPfJWhejWmxj5NA" role="link" class=" js-entry-link cet-external-link" data-vars-item-name="εδώ" data-vars-item-type="text" data-vars-unit-name="6401e6d9e4b01f84dab6bd78" data-vars-unit-type="buzz_body" data-vars-target-content-id="https://grillacademy.kyso.gr/?fbclid=IwAR1uKtxOT9ArQUcZ7fRyYrHjCTE5YzPJ3PwRVG2S0nDoFPfJWhejWmxj5NA" data-vars-target-content-type="url" data-vars-type="web_external_link" data-vars-subunit-name="article_body" data-vars-subunit-type="component" data-vars-position-in-subunit="5">εδώ</a>

Spiro Stergiou

Μπορείς να κλείσεις θέση εδώ

Και φυσικά ως επιβράβευση δίνεται και πιστοποίηση παρακολούθησης του σεμιναρίου, ώστε να μπορούμε να αποδείξουμε όλα όσα μάθαμε και να την κορνιζάρουμε πάνω από την ψησταριά μας με περίσσιο καμάρι.

Αν θες να γίνεις και εσύ master του ψησίματος, δήλωσε συμμετοχή <a href="https://grillacademy.kyso.gr/?fbclid=IwAR1uKtxOT9ArQUcZ7fRyYrHjCTE5YzPJ3PwRVG2S0nDoFPfJWhejWmxj5NA" role="link" class=" js-entry-link cet-external-link" data-vars-item-name="εδώ" data-vars-item-type="text" data-vars-unit-name="6401e6d9e4b01f84dab6bd78" data-vars-unit-type="buzz_body" data-vars-target-content-id="https://grillacademy.kyso.gr/?fbclid=IwAR1uKtxOT9ArQUcZ7fRyYrHjCTE5YzPJ3PwRVG2S0nDoFPfJWhejWmxj5NA" data-vars-target-content-type="url" data-vars-type="web_external_link" data-vars-subunit-name="article_body" data-vars-subunit-type="component" data-vars-position-in-subunit="6">εδώ</a>

Spiro Stergiou

Αν θες να γίνεις και εσύ master του ψησίματος, δήλωσε συμμετοχή εδώ

Όλα τα σεμινάρια διαρκούν 4 ώρες και πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη & Πέμπτη 18:00-22:00, με τα μενού των σεμιναρίων αλλάζουν ανάλογα την εποχικότητα ή συγκεκριμένες εορτές.

Τα σεμινάρια είναι κατάλληλα για όλα τα επίπεδα, είτε είσαι αρχάριος, είτε επαγγελματίας. Υπάρχουν διαφορετικά courses με διαφορετικά μενού και επίπεδα δυσκολίας κάθε φορά.

More info:

Διεύθυνση: Πεντέλης 25, Μαρούσι (WEBER)

Κλείσε τη θέση σου, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις εδώ

 

Tags: #KYSO #WEBER #GrillAcademy #ψήσιμο #μαγειρική #γεύση #χορταστικό #δημιουργικό #απογευματινό #μαρούσι
Previous Post

Ο 71χρονος Χρηστός Πατακός απολογείται για τη δολοφονία της 43χρονης Γεωργίας

Next Post

Εισαγγελέας για τα επεισόδια στου Ρέντη

Related Posts

Ανοιχτά Ζυθοποιεία
Γαστρονομία

H Ελληνική Ενωση Ζυθοποιών και τα μέλη της υποδέχονται το κοινό στις εγκαταστάσεις τους

18 Σεπτεμβρίου 2025
Baghdad Market
Γαστρονομία

Γεύσεις του κόσμου στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης (Φωτογραφίες)

3 Σεπτεμβρίου 2025
Αναγέννηση του κυπριακού κρασιού
Γαστρονομία

Αναγέννηση του κυπριακού κρασιού με νέους οινοποιούς

21 Ιουλίου 2025
Τις φωγραφίες παραχώρησε η «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος»
LIFESTYLE

Γευστικό ταξίδι στα «χρυσά» του διαγωνισμού «Thessaloniki Wine & Spirits Trophy»

12 Ιουλίου 2025
Πώς να κάνουμε το ελληνικό κρασί εμπειρία που δεν ξεχνιέται
Γαστρονομία

Πώς να κάνουμε το ελληνικό κρασί εμπειρία που δεν ξεχνιέται

9 Ιουνίου 2025
Great Greek Wines 2025: Βραβεύτηκαν τα κορυφαία ελληνικά κρασιά – Δείτε όλη τη λίστα
LIFESTYLE

Great Greek Wines 2025: Βραβεύτηκαν τα κορυφαία ελληνικά κρασιά – Δείτε όλη τη λίστα

1 Ιουνίου 2025
Next Post
Εισαγγελέας για τα επεισόδια στου Ρέντη

Εισαγγελέας για τα επεισόδια στου Ρέντη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

Κωνσταντίνος Παππάς: «Η πατριωτική–ιστορική οπτική συχνά παρεξηγείται μεταξύ αγάπης και εξιδανίκευσης»

Κωνσταντίνος Παππάς: «Η πατριωτική–ιστορική οπτική συχνά παρεξηγείται μεταξύ αγάπης και εξιδανίκευσης»

1 εβδομάδα ago
Χρηματιστήριο Αθηνών

Δεύτερη πτώση στο Χρηματιστήριο: ο Γενικός Δείκτης υποχωρεί καθώς εντείνεται το risk off

23 ώρες ago
Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών

Κρίσιμη απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών: Παραμονή στην εργασία για συμβασιούχους του Δήμου Ελευσίνας

2 ημέρες ago
Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών

Η Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών ζητά την απόρριψη το πλαισίου μηδενικών εκπομπών του IMO

23 ώρες ago

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  • LIFESTYLE
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Γαστρονομία
    • Οίνος
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Επιστήμη
    • Τεχνολογία
    • Υγεία
  • Κόσμος
  • Οικονομία
    • Real Estate
    • Αγορές
    • Επιχειρείν
  • Περιβάλλον
    • Pet Stories
    • Οικολογία
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Χωρίς κατηγορία

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑ ΘΕΜΑ

AIRBNB Champions League e-ΕΦΚΑ ΑΑΔΕ ΑΚΙΝΗΤΑ Αθήνα Αθλητικές μεταδόσεις ΓΑΛΛΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΥΠΑ ΕΝΦΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ ΕΦΟΡΙΑ Ελλάδα Επιχειρήσεις ΗΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙΡΟΣ ΚΙΝΑ Καιρός σήμερα Κυριάκος Μητσοτάκης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ντόναλντ Τραμπ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΥΚΡΑΝΊΑ Οικονομία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΉΜΕΡΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ Τέμπη Τουρισμός ΥΓΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Χρηματιστήριο Αθηνών ομογένεια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • 87k Followers

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μείωση του ελληνικού χρέους

ΔΝΤ: Μείωση του ελληνικού χρέους στο 130,2% του ΑΕΠ έως το 2030

15 Οκτωβρίου 2025
Αυξήσεις στους ένστολους

Αυξήσεις στους ένστολους: Τι αλλάζει στο μισθολόγιο και πότε καταβάλλονται

15 Οκτωβρίου 2025
Χρηματιστήριο Αθηνών

Δεύτερη πτώση στο Χρηματιστήριο: ο Γενικός Δείκτης υποχωρεί καθώς εντείνεται το risk off

15 Οκτωβρίου 2025
Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών

Η Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών ζητά την απόρριψη το πλαισίου μηδενικών εκπομπών του IMO

15 Οκτωβρίου 2025
Εφορία

Φορολογικές δηλώσεις: Αυτοματοποιημένες διαδικασίες εκκαθάρισης το 2026

15 Οκτωβρίου 2025
Money And Life

Η νέα πλατφόρμα για την ενημέρωση σας!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ SPORT LIFESTYLE ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Τελευταία Νέα

  • ΔΝΤ: Μείωση του ελληνικού χρέους στο 130,2% του ΑΕΠ έως το 2030
  • Αυξήσεις στους ένστολους: Τι αλλάζει στο μισθολόγιο και πότε καταβάλλονται
  • Δεύτερη πτώση στο Χρηματιστήριο: ο Γενικός Δείκτης υποχωρεί καθώς εντείνεται το risk off
  • Η Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών ζητά την απόρριψη το πλαισίου μηδενικών εκπομπών του IMO

Κατηγορίες

  • LIFESTYLE
  • Pet Stories
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
  • Αυτοδιοίκηση
  • Αφιερώματα
  • Γαστρονομία
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Επιστήμη
  • Επιχειρείν
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Οικολογία
  • Οικονομία
  • Οίνος
  • Περιβάλλον
  • Περιφέρεια
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
  • Τεχνολογία
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Χωρίς κατηγορία
  • Η εταιρεία
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία

Money&Life ©

No Result
View All Result
  • Ειδήσεις
  • LIFESTYLE
  • Χρήσιμα

Money&Life ©

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Η ιστοσελίδα μας περιέχει cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας. Αν συνεχίζεται την περιήγηση σε αυτήν αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.