Τρίτη, 17 Ιουνίου, 2025 - 06:33
27 °c
Athens
26 ° Πε
28 ° Πα
27 ° Σα
27 ° Κυ
Money And Life
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Επιχειρείν
    • Αγορές
    • Real Estate
  • Gala
  • Αυτοδιοίκηση
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Συνεντεύξεις
    • Podcast
  • Πολιτισμός
  • Γαστρονομία
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Επιστήμη
    • Υγεία
    • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον
    • Οικολογία
    • Pet Stories
  • Επικοινωνία
Money And Life
Home Γαστρονομία

Εορταστικό και πανεύκολο μενού και συμβουλές κουζίνας δια χειρός Τάσου Αντωνίου

Money & Life by Money & Life
30 Δεκεμβρίου 2023
in Γαστρονομία
0 0
0
Εορταστικό και πανεύκολο μενού και συμβουλές κουζίνας δια χειρός Τάσου Αντωνίου
Share on FacebookShare on Twitter

ΑΘΗΝΑ. Ο δημοφιλής σεφ Τάσος Αντωνίου μιλά στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για τη μεγάλη του αγάπη, την οποία «αποτυπώνει» σε κάθε πιάτο που δημιουργεί με έμπνευση και φαντασία. Οι συνταγές του ξεχωρίζουν και προσφέρουν μοναδικές γευστικές απολαύσεις με ένα επιπλέον χαρακτηριστικό, ότι γίνονται σε ελάχιστο χρόνο.

«Γεννήθηκα στον Πειραιά, κυριολεκτικά δίπλα στη θάλασσα. Από μικρός, η αγάπη μου για το φαγητό και τους ανθρώπους που το φτιάχνουν ήταν τεράστια. Πάντοτε τρύπωνα στην κουζίνα για να “κλέψω” την πρώτη μπουκιά από ό,τι καλό έφτιαχνε η μητέρα μου στην κουζίνα αλλά και να δω πως το έφτιαχνε», αναφέρει ο σεφ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και προσθέτει.

«Καθώς σπούδαζα στο Λονδίνο, αποφάσισα να γράψω το πρώτο μου βιβλίο μαγειρικής με τις συνταγές που θα ήθελα να ξέρω ως φοιτητής. Μερικά χρόνια αργότερα, το πρώτο μου βιβλίο, έγινε best seller και διακρίθηκε με βραβείο Gourmand ενώ παράλληλα “γεννήθηκε” το σάιτ μου www.mamapeinao.gr. Έχω κάνει πολλές συνεργασίες κατά τη διάρκεια της πορείας μου. Μέσα από αυτές, ωρίμασα όχι μόνο γαστρονομικά αλλά και σαν άνθρωπος».

Στις 20 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο με τίτλο «Μαμά, πεινάω αλλά θα μαγειρέψω εγώ» από τις εκδόσεις Key Books με 83 πεντανόστιμες και απλές στην προετοιμασία τους συνταγές από όλες τις γωνιές του πλανήτη, ενώ άμεσα θα ξεκινήσει ένα podcast με σημαντικούς καλεσμένους, τόσο από το χώρο της γαστρονομίας και της εστίασης, όσο και φίλους της γεύσης. «Το κλειδί για εμένα είναι πάντα η ειλικρίνεια και η καλή διάθεση. Πάντα πιστεύω ότι η επιτυχία έρχεται όταν εργάζεσαι με πάθος, συνέπεια και αφοσίωση!», υπογραμμίζει.

Εχοντας περάσει αμέτρητες ώρες στη κουζίνα ο σεφ και food blogger μοιράζεται τα μυστικά της για πετυχημένες γαστρονομικές περιπέτειες. «Η οργάνωση είναι το Α και το Ω μέσα στην κουζίνα. Με καλή προετοιμασία, δηλαδή έχοντας τα πάντα στη θέση τους από το αλάτι και το πιπέρι μέχρι τα υλικά και τα σκεύη που θα χρησιμοποιήσεις, τότε μπορείς να συγκεντρωθείς στη συνταγή και κατά 90% το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο. Σίγουρα το υπόλοιπο 10% αφορά το πόση εμπειρία έχεις, και αυτό είναι κάτι που έρχεται με τα χρόνια και την εξάσκηση. Μαγειρεύοντας κερδίζεις υγεία, διάθεση, ενέργεια και χρήματα. Είναι απίστευτο πόσο ενέργεια έχεις όταν τρως θρεπτικά και καλής ποιότητας γεύματα. Μέσα σε μόλις μια εβδομάδα θα το αντιληφθείς!», σημειώνει ο επιτυχημένος σεφ ενώ δίνει σημαντικές συμβουλές για τις αγορές στο σούπερ μάρκετ.

«Είναι επίσης σημαντικό να καθορίζουμε έναν προϋπολογισμό για τα ψώνια μας. Προτείνω πάντα να πηγαίνουμε «φαγωμένοι» στο σούπερ μάρκετ, αλλιώς θα καταλήξουμε με πολύ περισσότερα τρόφιμα που δεν χρειαζόμαστε, ή ανθυγιεινά σνακ που μας έκλεισαν το μάτι γιατί ψωνίσαμε χωρίς να έχουμε φάει.

Επίσης πάντα να ψωνίζουμε με συγκεκριμένη λίστα για να μην παρεκκλίνουμε στις αγορές μας. Οσο είναι εφικτό, προτιμούμε να ψωνίζουμε λαχανικά και φρούτα από τη λαϊκή αγορά για πιο ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα.

Επιπλέον, η ισορροπημένη διατροφή είναι το κλειδί. Ενσωματώνοντας ψάρι, όσπρια, κρέας, κοτόπουλο, και λαχανικά, πετυχαίνουμε ενδιαφέρουσα ποικιλία και τη θρεπτική αξία στη διατροφή μας. Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε ότι η μαγειρική είναι διασκέδαση και όχι καταναγκαστικό έργο!».

Αναφέρθηκε επίσης στην σπουδαιότητα του οικογενειακού τραπεζιού και πρότεινε ένα ολοκληρωμένο και εύκολο εορταστικό μενού που μπορεί να συναγωνιστεί τις συνταγές της μαμάς.

«Οι γιορτές υπόσχονται όμορφες και πολύτιμες στιγμές με αγαπημένες συνταγές γύρω από το τραπέζι. Είναι οι μέρες που όλοι μας είμαστε πιο χαρούμενοι και χαλαροί, γι’ αυτό και είναι ιδανική ευκαιρία για οικογενειακά τραπέζια. Ειδικά σήμερα που όλοι μας έχουμε δεκάδες υποχρεώσεις κάθε μέρα, ανεξαρτήτως ηλικίας, οι γιορτές είναι μια αφορμή να ξεκουραστούμε και να έρθουμε πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα που ίσως και να έχουμε χαθεί.

Δεν χρειάζεται βέβαια να μας αγχώνει το γιορτινό τραπέζι, αν και ξέρω ότι για πολλούς είναι ένα έξτρα στρες το να καλέσουν κόσμο στο σπίτι. Ένα πλατό με τυριά, αλλαντικά και κριτσίνια για αρχή, κρασί και αναψυκτικά για όσους δεν πίνουν αλκοόλ, ένα ορεκτικό, μια σαλάτα, ένα κυρίως και ένα δροσερό γλυκό είναι ό,τι πρέπει!

Οταν η οικογένεια και οι φίλοι έχουν μαζευτεί στο γιορτινό τραπέζι, το φαγητό που φτιάχνουμε με τα χέρια μας γίνεται ακόμη πιο ξεχωριστό, γεμίζοντας την ατμόσφαιρα με αγάπη και ευτυχία», υπογραμμίζει ο Τάσος Αντωνίου και προτείνει ένα πεντανόστιμο μενού ακόμα και για εκείνους που δεν τα καταφέρουν τόσο καλά στην κουζίνα.

ΣΑΛAΤΑ PANZANELLA

ΜΕΡΙΔΕΣ 4, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 5´ ΕΚΤΕΛΕΣΗ 10´

Υλικά

600 γρ. ντομάτες

1 αγγούρι

300 γρ. μπαγκέτα 1 ημέρας (ή τσιαπάτα)

ένα μικρό κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες

1-2 κ.σ. ξίδι από κόκκινο κρασί

6 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

λίγα φύλλα baby ρόκα

50 γρ. μίνι μοτσαρέλα

Aλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόβουμε τις ντομάτες, το αγγούρι και την μπαγκέτα σε κύβους πάχους 3 εκ. Βάζουμε τις φέτες κρεμμυδιού σε μπολ με παγωμένο αλατισμένο νερό για 23 λεπτά ώστε να μετριάσουμε την αψάδα του. Αναμειγνύουμε σε μεγάλο μπολ το ξίδι με το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε τις ντομάτες, το αγγούρι, το κρεμμύδι, τη ρόκα και το ψωμί και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τη μίνι μοτσαρέλα, ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε αμέσως.

ΣΑΛΤΙΜΠΟΚΑ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΑ (ΧΟIΡΙΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΣΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ)

ΜΕΡΙΔΕΣ 4, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10´, ΕΚΤΕΛΕΣΗ 10΄

Υλικά

* 2 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

* 800 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι, σε φέτες

* 12 φέτες προσούτο

* 60 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

* 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοτριμμένο

* 1 κ. γλ. αποξηραμένο φασκόμηλο

* 400 γρ. ρόκα

* 50 ml λευκό κρασί

* Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

Τοποθετούμε τις φέτες χοιρινού σε ξύλο κοπής και χτυπάμε με έναν μπάτη ή έναν πλάστη μέχρι να γίνουν πολύ λεπτές, με πάχος περίπου 5 χιλιοστά. Αλατοπιπερώνουμε κάθε φέτα χοιρινού και τυλίγουμε με προσούτο. Τοποθετούμε το αλεύρι σε ένα φαρδύ πιάτο και περνάμε κάθε φέτα μία μία μέχρι να καλυφθούν πλήρως με αλεύρι. Σκουπίζουμε τυχόν περίσσεια ποσότητα.

Προσθέτουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Σοτάρουμε τις τυλιγμένες με προσούτο φέτες χοιρινού κρέατος, χωρίς να γεμίσουμε υπερβολικά το σκεύος, για 2 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι το χοιρινό κρέας να έχει σχεδόν ψηθεί και το προσούτο να γίνει τραγανό.

Προσθέτουμε στο τηγάνι το σκόρδο μαζί με το φασκόμηλο, ανακατεύοντας τακτικά για 2 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί. Όταν εξατμιστεί το αλκοόλ και δημιουργηθεί μια αραιή σάλτσα, τρίβουμε το τηγάνι με τη σπάτουλα για να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε τις φέτες Σαλτιμπόκα με ρόκα.

ΣΠΑΣΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

ΜΕΡΙΔΕΣ 4, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 20´, ΕΚΤΕΛΕΣΗ 25´

Υλικά

* 800 γρ. baby πατάτες

* 100 γρ. βούτυρο, λιωμένο

* 2 σκελίδες σκόρδο σε σκόνη

* Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

Πλένουμε καλά τις baby πατάτες. Βράζουμε νερό σε κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε τις πατάτες. Βράζουμε για περίπου 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και να τρυπιούνται εύκολα με πιρούνι.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C στον αέρα. Μεταφέρουμε τις πατάτες στη λαμαρίνα του φούρνου που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα. Με τη βοήθεια ενός ποτηριού τις πιέζουμε μέχρι να ανοίξουν στα πλάγια χωρίς να λιώσουν εντελώς. Περιχύνουμε με το βούτυρο, αλατίζουμε και πασπαλίζουμε με το σκόρδο. Ψήνουμε στον φούρνο για 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.

ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΥΡΙ

ΜΕΡΙΔΕΣ 6, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 5´, ΕΚΤΕΛΕΣΗ 30´- 35´

Υλικά

* 230 γρ. ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

* 260 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη

* 1 κ. γλ. στιγμιαίο καφέ ή καφέ εσπρέσο σε σκόνη

* 270 γρ. ζάχαρη

* 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας

* 1 πρέζα αλάτι

* 6 μεγάλα αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 190°C. Βουτυρώνουμε μια αποσπώμενη φόρμα για κέικ 20 εκ. Στρώνουμε τον πάτο με λαδόκολλα. Λιώνουμε το βούτυρο, την κουβερτούρα και τον στιγμιαίο καφέ για 45 λεπτά σε κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Χτυπάμε σε ένα μπολ με το σύρμα τη ζάχαρη, τη βανίλια και το αλάτι. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά, ανακατεύοντας μετά από κάθε προσθήκη. Προσθέτουμε το κρύο μείγμα κουβερτούρας και αναμειγνύουμε απαλά με μαρίζ. Μεταφέρουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε για 30 με 35 λεπτά, γυρίζοντας το ταψί στα μισά του χρόνου.

Το κέικ είναι έτοιμο όταν η κορυφή του σχηματίσει ρωγμές, οι άκρες έχουν φουσκώσει και το κέντρο κουνιέται ελαφρώς.

Αφήνουμε να κρυώσει για περίπου 10 λεπτά. Το κέικ θα ξεφουσκώσει ελαφρώς όσο κρυώνει. Ξεφορμάρουμε αφού κρυώσει καλά και το διατηρούμε σε θερμοκρασία δωματίου έως και τρεις ημέρες.

ΠΗΓΗ

Previous Post

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στα βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια της Αθήνας

Next Post

Premier League Greek News – Στη δεύτερη θέση η Aston villa!

Related Posts

Πώς να κάνουμε το ελληνικό κρασί εμπειρία που δεν ξεχνιέται
Γαστρονομία

Πώς να κάνουμε το ελληνικό κρασί εμπειρία που δεν ξεχνιέται

9 Ιουνίου 2025
Great Greek Wines 2025: Βραβεύτηκαν τα κορυφαία ελληνικά κρασιά – Δείτε όλη τη λίστα
Gala

Great Greek Wines 2025: Βραβεύτηκαν τα κορυφαία ελληνικά κρασιά – Δείτε όλη τη λίστα

1 Ιουνίου 2025
Ιωάννινα: Το Street Food Truck Festival με γεύσεις από όλο τον κόσμο στην πλατεία Μαβίλη
Γαστρονομία

Ιωάννινα: Το Street Food Truck Festival με γεύσεις από όλο τον κόσμο στην πλατεία Μαβίλη

31 Μαΐου 2025
Τρόφιμα-σύμμαχοι στη μάχη κατά της γήρανσης: Τι δείχνει νέα μελέτη
Γαστρονομία

Τρόφιμα-σύμμαχοι στη μάχη κατά της γήρανσης: Τι δείχνει νέα μελέτη

27 Μαΐου 2025
Culinary Journeys: Ξανά η Κρήτη στο επίκεντρο του παγκόσμιου γαστρονομικού χάρτη
Gala

Culinary Journeys: Ξανά η Κρήτη στο επίκεντρο του παγκόσμιου γαστρονομικού χάρτη

23 Μαΐου 2025
Sani Gourmet 2025: Πάνω από 20 αστέρια Michelin κάνουν στάση φέτος στη Χαλκιδική
Γαστρονομία

Sani Gourmet 2025: Πάνω από 20 αστέρια Michelin κάνουν στάση φέτος στη Χαλκιδική

21 Μαΐου 2025
Next Post
Premier League Greek News – Στη δεύτερη θέση η Aston villa!

Premier League Greek News - Στη δεύτερη θέση η Aston villa!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

Καταφύγια Πολέμου στην Ελλάδα -Φωτογραφία: Προσωπικό αρχείο Κωνσταντίνου Κυρίμη

Καταφύγια Πολέμου στην Ελλάδα: Πού βρίσκονται και ποια είναι η κατάστασή τους

11 μήνες ago
φορολογικές δηλώσεις

Φορολογικές δηλώσεις: Όλα τα «SOS» και οι «παγίδες» για τους ιδιοκτήτες

23 ώρες ago
ΑΑΔΕ

Στην ΑΑΔΕ περνούν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ – Τι αλλάζει στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής

23 ώρες ago
Αθήνα: Νέοι κανόνες για Airbnb το 2026

Αθήνα: Νέοι κανόνες για Airbnb το 2026

21 ώρες ago

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  • Gala
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Γαστρονομία
    • Οίνος
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Επιστήμη
    • Τεχνολογία
    • Υγεία
  • Κόσμος
  • Οικονομία
    • Real Estate
    • Αγορές
    • Επιχειρείν
  • Περιβάλλον
    • Pet Stories
    • Οικολογία
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Χωρίς κατηγορία

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑ ΘΕΜΑ

Champions League COVID 19 MONEY AND LIFE ΑΑΔΕ ΑΚΙΝΗΤΑ Αθήνα Αθλητικές μεταδόσεις ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΥΠΑ ΕΝΦΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ ΕΦΟΡΙΑ Ελλάδα Επιχειρήσεις ΗΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ Ιταλία ΚΑΙΡΟΣ ΚΙΝΑ Καιρός σήμερα Κυριάκος Μητσοτάκης Ντόναλντ Τραμπ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΥΚΡΑΝΊΑ Οικονομία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΉΜΕΡΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ Τέμπη Τουρισμός ΥΓΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Χρηματιστήριο Αθηνών εορτολόγιο ομογένεια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • 87k Followers

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

επιδόματα - Πληρωμές

Χάνεται η επιστροφή ενοικίου αν δεν πληρώνετε ηλεκτρονικά – Ποιοι επηρεάζονται

17 Ιουνίου 2025
Καιρός: Καύσωνας και σήμερα με την θερμοκρασία στους 41 βαθμούς

Καιρός: Ζέστη και ήλιος σε όλη τη χώρα – Μικρές εξαιρέσεις στα βόρεια

17 Ιουνίου 2025
Η ιστορία της ροκ ζωντανεύει στο Χιούστον: Μοναδική έκθεση με την υπογραφή του Rolling Stone

Η ιστορία της ροκ ζωντανεύει στο Χιούστον: Μοναδική έκθεση με την υπογραφή του Rolling Stone

17 Ιουνίου 2025
Σε στάση αναμονής η ελληνική αγορά για τις επιπτώσεις της κρίσης Ισραήλ – Ιράν

Σε στάση αναμονής η ελληνική αγορά για τις επιπτώσεις της κρίσης Ισραήλ – Ιράν

17 Ιουνίου 2025
Ακρίβεια και καλοκαίρι

Ακρίβεια και καλοκαίρι: Γιατί οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε διακοπές φέτος

16 Ιουνίου 2025
Money And Life

Η νέα πλατφόρμα για την ενημέρωση σας!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ SPORT LIFESTYLE ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Τελευταία Νέα

  • Χάνεται η επιστροφή ενοικίου αν δεν πληρώνετε ηλεκτρονικά – Ποιοι επηρεάζονται
  • Καιρός: Ζέστη και ήλιος σε όλη τη χώρα – Μικρές εξαιρέσεις στα βόρεια
  • Η ιστορία της ροκ ζωντανεύει στο Χιούστον: Μοναδική έκθεση με την υπογραφή του Rolling Stone
  • Σε στάση αναμονής η ελληνική αγορά για τις επιπτώσεις της κρίσης Ισραήλ – Ιράν

Κατηγορίες

  • Gala
  • Pet Stories
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
  • Αυτοδιοίκηση
  • Αφιερώματα
  • Γαστρονομία
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Επιστήμη
  • Επιχειρείν
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Οικολογία
  • Οικονομία
  • Οίνος
  • Περιβάλλον
  • Περιφέρεια
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
  • Τεχνολογία
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Χωρίς κατηγορία
  • Η εταιρεία
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία

Money&Life ©

No Result
View All Result
  • Ειδήσεις
  • Gala
  • Χρήσιμα

Money&Life ©

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Η ιστοσελίδα μας περιέχει cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας. Αν συνεχίζεται την περιήγηση σε αυτήν αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.