Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου, 2026 - 06:02
Money And Life
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Επιχειρείν
    • Αγορές
    • Real Estate
  • LIFESTYLE
  • Αυτοδιοίκηση
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Συνεντεύξεις
    • Podcast
  • Πολιτισμός
  • Γαστρονομία
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Επιστήμη
    • Υγεία
    • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον
    • Οικολογία
    • Pet Stories
  • Επικοινωνία
Money And Life
Home Οικονομία Real Estate

Ακίνητα: Επιμένουν ανοδικά οι τιμές – Τι συμβαίνει στα Βόρεια Προάστια

Money & Life by Money & Life
21 Απριλίου 2024
in Real Estate
0 0
0
Ακίνητα: Επιμένουν ανοδικά οι τιμές – Τι συμβαίνει στα Βόρεια Προάστια
Share on FacebookShare on Twitter

Επιμένουν οι ανοδικές τάσεις στις τιμές της αγοράς ακινήτων σύμφωνα με αποτελέσματα ερευνών και στοιχείων που δίνονται στη δημοσιότητα από μεσιτικά γραφεία και εταιρίες ακινήτων. Την ίδια όμως στιγμή τα χαρακτηριστικά των ακινήτων που ζητούνται τόσο σε οικιστικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό διαφοροποιούνται.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της RE/MAX Ελλάς σε ετήσια βάση για το 2023 παρατηρήθηκε αισθητή άνοδος στις τιμές πώλησης των ακινήτων με τη μέση αύξηση να διαμορφώνεται στο 12% για όλες τις κατηγορίες ακινήτων ανεξαρτήτως έτους κατασκευής. Η αύξηση αυτή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αυξημένη ζήτηση, τη σταδιακά βελτιωμένη αγοραστική δύναμη του Έλληνα καταναλωτή μετά το πέρας των μνημονίων και της υγειονομικής κρίσης του κορονοϊού, την αναζήτηση για καλύτερες και πιο ποιοτικές κατοικίες, αλλά και στο ό,τι ο Έλληνας εξακολουθεί να εμπιστεύεται το ακίνητο ως την πιο ασφαλή επένδυση. Η αγορά ακινήτων στην Ελλάδα εξακολουθεί να αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της οικονομίας και μετά από μια περίοδο οικονομικής αστάθειας και ύφεσης, η αγορά του real estate στην Ελλάδα βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης. Η επιστροφή στην οικονομική σταθερότητα και σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, σε συνδυασμό με την αύξηση του τουρισμού και την προσέλκυση ξένων επενδυτών στη χώρα, έχουν δώσει ισχυρή ώθηση στην αγορά συμβάλλοντας σημαντικά στην αύξηση του ενδιαφέροντος για ακίνητα συμπαρασύροντας και τις τιμές, εκτιμά η RE/MAX

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από αγοραπωλησίες που πραγματοποιήθηκαν το 2023 μέσω της RE/MAX Ελλάς, του μεγαλύτερου κτηματομεσιτικού δικτύου της χώρας εδώ και 22 χρόνια με 81 γραφεία και πάνω 1.100 συμβούλους ακινήτων σε ολόκληρη την επικράτεια, η αύξηση που προκύπτει στις τιμές αγοραπωλησιών των νεόδμητων ακινήτων έως 5 ετών είναι 11% και 13% στα ακίνητα από 5 ετών και άνω σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Ενδεικτικό της ανοδικής πορείας της αγοράς των ακινήτων είναι το γεγονός ότι η RE/MAX Ελλάς το 2023 παρουσίασε συνολική αύξηση πωλήσεων κατά 26,14% και συναλλαγών (πράξεις) κατά 14,24%.

O μεγαλύτερος όγκος αγοραστών ακινήτων προέρχονται από την Ελλάδα, ενώ οι ξένοι δεν περιορίζονται να αγοράσουν ακίνητα μόνο σε τουριστικά μέρη ή στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη αλλά έχουν επεκτείνει το ενδιαφέρον τους και σε άλλες περιοχές που δεν παρουσίαζαν μέχρι πρόσφατα έντονη ζήτηση. Το στοιχείο αυτό αποδεικνύει ότι το ελληνικό Real Estate είναι βασικός «παίχτης» στην παγκόσμια αγορά ακινήτων και συναγωνίζεται επάξια παραδοσιακές αγορές όπως είναι η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ιταλία όσον αφορά στο ενδιαφέρον ξένων αγοραστών, αναφέρει επίσης ή έρευνα.

Ειδικότερα για το νομό Αττικής καταγράφηκε αύξηση στις τιμές των νεόδμητων ακινήτων ηλικίας έως 5 ετών κατά μέσο όρο 10.6%, στα μεταχειρισμένα ηλικίας άνω των 5 ετών η αύξηση ανήλθε κατά μέσο όρο στο 13,1%. Ειδικότερα, στο κέντρο της Αθήνας, για τα νεόδμητα ακίνητα έως 5 ετών παρατηρήθηκε αύξηση της τάξεως του 4,9% διαμορφώνοντας τη μέση τιμή πώλησης στα 3.439 ευρώ ανά τ.μ. Η ανοδική τάση ήταν αποτέλεσμα της αύξησης των τιμών σε όλες τις περιοχές του κέντρου, με τις μεγαλύτερες αλλαγές να σημειώνονται στην περιοχή των Αμπελοκήπων και Ζωγράφου. Παράλληλα, καταγράφηκε σημαντική αύξηση 9,9% στα ακίνητα ηλικίας 5 ετών και άνω, με τη μέση τιμή πώλησης να διαμορφώνεται στα 2.299 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. Σύμφωνα με τις ολοκληρωμένες αγοραπωλησίες του δικτύου της RE/MAX Ελλάς στην Αθήνα, στις περιοχές Ζωγράφου και Χίλτον καταγράφεται η μεγαλύτερη μεταβολή τιμής ανά τ.μ. σε ακίνητα ηλικίας άνω των 5 ετών.

Βόρεια Προάστια – Οι τιμές στο δημοφιλές προάστιο
Στοιχεία για μια δημοφιλή περιοχή της Αθήνας, τα Βόρεια Προάστια δίνει η Prosperty. Ειδικότερα με βάση τα στοιχεία της Prosperty, αναδεικνύονται οι δέκα περιοχές με τις υψηλότερες τιμές για αγορά σπιτιού στα βόρεια προάστια. Στην κορυφή της λίστας διακρίνεται το Παλαιό Ψυχικό ως η πιο ακριβή περιοχή με μέση τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο που φτάνει τα 3769 ευρώ και μέση επιφάνεια των πωλούμενων ακινήτων ανέρχεται σε 260τ.μ. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Φιλοθέη με μέση τιμή/τ.μ. 3.604 ευρώ/ τ.μ με μέση επιφάνεια 227 τ.μ., ενώ στην τρίτη θέση είναι τα Βριλήσσια με μέση τιμή 3.604/τ.μ και μέση επιφάνεια 150 τετραγωνικών μέτρων. Ακολουθεί το Νέο Ψυχικό με μέση τιμή πώλησης 3.527 ευρώ/τ.μ με μέση επιφάνεια τα 120 τ.μ, Παπάγου με 3.489 ευρώ/τμ με μέση επιφάνεια 144 τ.μ, Αγία Παρασκευή με 3.485 ευρώ /τμ και μέση επιφάνεια118 τ.μ, ο Χολαργός με 3.370 ευρώ/τ.μ και μέση επιφάνεια 117 τμ, το Χαλάνδρι με 3.254 ευρώ/τμ και μέση επιφάνεια τα 133 τ.μ, , η Πέυκη με 3.189 ευρώ/τμ και μέση επιφάνεια τα 128 τμ και στη δέκατη θέση τα Μελίσσια με 3.156 ευρώ το τμ και μέση επιφάνεια τα 150 τμ.

Η Prosperty διαθέτει δεδομένα που αφορούν τις γειτονιές των παραπάνω προαστίων μιας και παρατηρείται και διαφοροποίηση στις τιμές ανά γειτονιά σε κάθε προάστιο. Γνωρίζοντας τις τιμές και τη συγκέντρωση ακινήτων προς πώληση κι ενοικίαση, μπορούν να εξαχθούν σημαντικά συμπεράσματα και σε επίπεδο γειτονιάς.

Την ίδια στιγμή η Prosperty δίνει στοιχεία για τις 5 πιο οικονομικές περιοχές στα Βόρεια Προάστια για αγορά σπιτιού: Ειδικότερα, οι πέντε περιοχές με τις χαμηλότερες τιμές είναι το Κρυονέρι με 1.823 ευρώ/τμ, ο ‘Αγιος Στέφανος με 1.838 ευρώ το τμ, η Σταμάτα με 2.048 ευρώ το τμ, ο Διόνυσος με 2.054 ευρώ το τμ και η Ροδόπολη με 2.081 ευρώ το τμ. Σε αυτές τις περιοχές διακρίνει κανείς σύμφωνα με τα στοιχεία της Prosperty ότι πρόκειται για μεγάλου μεγέθους ακίνητα όπως φαίνεται από τους μέσους όρους τετραγωνικών μέτρων που κυμαίνονται μεταξύ 214 τμ και 370 τμ ανάλογα με την περιοχή.

Αν αναζητά κάποιος να νοικιάσει ακίνητο στα Βόρεια Προάστια, η Φιλοθέη εμφανίζεται πρώτη στη λίστα των πιο ακριβών περιοχών για ενοικίαση, με μέση τιμή 14,23 ευρώ/ τ.μ. (για ένα οικιστικό ακίνητο 90 τ.μ). Ακολουθεί το Παλαιό Ψυχικό με 1.272 ευρώ (πάντα για ακίνητο 90 τμ), η Κηφισιά με 1.073 ευρώ, το Μαρούσι με 1.039 ευρώ, το Χαλάνδρι με 1.032 ευρώ, το Νέο Ψυχικό με 1.024 ευρώ, η Εκάλη με 1.011 ευρώ, η Αγία Παρασκευή με 1.009 και τα Μελίσσια με 995 ευρώ.

Αντίστοιχα, οι 5 πιο φθηνές περιοχές για ενοικίαση σήμερα στα Βόρεια Προάστια για ένα σπίτι 90 τ.μ. είναι οι ακόλουθες: Διόνυσος 732 ευρώ, Ροδόπολη 762 ευρώ, ‘Αγιος Στέφανος 771 ευρώ, Δροσιά 797 ευρώ και ‘Ανοιξη 808.

Στο βόρεια προάστια παρατηρείται τα τελευταία χρόνια μια έντονη δραστηριότητα σε σχέση με νέες κατασκευές. Παρακάτω βλέπουμε το ποσοστό των ακινήτων που βρίσκονται σήμερα προς πώληση και πόσο της % από αυτά τα ακίνητα αφορούν ακίνητα τα οποία έχουν κατασκευαστεί από το 2015 μέχρι και σήμερα.

Βριλήσσια με 61,33%
Αγία Παρασκευή με 50,23%
Χολαργός με 42,67%
Χαλάνδρι με 38,33%
Νέο Ψυχικό με 38,14%
Πεύκη με 36,20%
Μελίσσια με 35,30%
Ηράκλειο με 34,42%
Παπάγου με 33,51%
Νέα Ερυθραία με 27,03%
Οι προκλήσεις
Τις εκτιμήσεις για την αγορά ακινήτων και τις επιμέρους προκλήσεις διατύπωσαν στελέχη της αγοράς στο πρόσφατο οικονομικό φόρουμ των Δελφών.

Ειδικότερα ο Αριστοτέλης Καρυτινός, CEO Prodea Investments τόνισε ότι οι υπέρογκες τιμές πλέον των ακινήτων έχουν προκύψει από την 12χρονη κρίση, τον «εγκλωβισμό» πολλών ακινήτων, αλλά και από την τεράστια ζήτηση.

Ο Γιάννης Δεληκανάκης, Founder & CEO, Southrock Asset Management, επισήμανε ότι η προσθήκη αξίας σε επενδύσεις ακινήτων και ιδιαίτερα σε τουριστικά ακίνητα είναι σήμερα απόλυτα συνυφασμένη με την αειφορία και τη δημιουργία ωφελειών για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, ιδιαίτερα για τις τοπικές κοινωνίες. Ήπια δόμηση, έργα υποδομής, πρόβλεψη για κατοικίες προσωπικού και πράσινη πιστοποίηση είναι στοιχεία προστιθέμενης αξίας στην επένδυση και όχι κόστος.

Ο Στράτος Παραδιάς, πρόεδρος ΠΟΜΙΔΑ & UIPI, Greece χαρακτήρισε πανευρωπαϊκό το φαινόμενο της απροθυμίας για ενοικίαση κύριας κατοικίας, με κύριους λόγους για αυτό την παλαίωση του δυναμικού των ακινήτων, την άσχημη συμπεριφορά μερίδας ενοικιαστών, χωρίς να ληφθούν αντίστοιχα μέτρα από το κράτος, ενώ είναι και η μεγάλη φορολογική επιβάρυνση στα ενοίκια. Η πρόταση της ΠΟΜΙΔΑ είναι η απουσία φόρου εισοδήματος για κάθε κενό σπίτι που βγαίνει στην αγορά.

Στοιχεία για τα κτίρια χωρίς χρήση στην Αθήνα έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Dimand Δημήτρης Ανδριόπουλος. Το 2015 ανακαλύψαμε ότι οι πόλεις είναι γεμάτες εγκαταλελειμμένα κτίρια. Τα τελευταία 9 χρόνια, από 220.000 τμ σε 15 projects, προσθέσαμε σε καινούρια δόμηση μόλις 27.000 τμ, είπε. Είναι πολύ σημαντικό οι νέες αυτές χρήσεις να είναι γραφεία και διαδικασίες «πορτοκαλί» οικονομίας με δράσεις καινοτομίας, δημιουργίας και πολιτισμού, ακόμα και κατοικίες.

Ο Χριστόφορος Στράτος, CEO Resolute Hellas, ανέφερε ότι η μεγαλύτερη πρόκληση στην Ευρώπη και την Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι να βρεθούν νέες χρήσεις για παλαιά κτίρια και να γίνουν αποτελεσματικά για τις σύγχρονες κοινωνίες. Στην παρούσα φάση, χρειάζονται περισσότερες κοινωνικές κατοικίες, αλλά και αλλαγές στο ρυθμιστικό και φορολογικό πλαίσιο που θα οδηγήσουν σε πιο εύκολο μετασχηματισμό των πόλεων.

Ο Γιώργος Κορμάς, Resolute Cepal Greece Senior Advisor/ Resolute Group Greece Vice Chairman, Board of Directors, Greece αναφέρθηκε στην ανάγκη για σωστό σχεδιασμό στην ενεργειακή μετάβαση των ακινήτων, προκειμένου να ενταχθεί ομαλά στον αστικό ιστό.

O Παναγιώτης Καπετανάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Noval Property επισήμανε ότι υπάρχει μια δομική ανισορροπία μεταξύ προσφοράς και ζήτησης. Έχουμε, εξήγησε, χαμηλή προσφορά ποιοτικών προϊόντων, αλλά ισχυρή ζήτηση, σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές αγορές, όπου συμβαίνει το αντίθετο. Ειδικότερα, παρουσιάζεται μεγάλη ζήτηση για πράσινα γραφεία, logistics, για όλα τα είδη των κατοικιών, καθώς και για εμπορικά κέντρα και εμπορικά πάρκα. Κατά τη γνώμη μου, συμπλήρωσε, αυτή η ανισορροπία μεταξύ προσφοράς και ζήτησης δεν φαίνεται ότι θα μεταβληθεί τα αμέσως επόμενα χρόνια. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος των εταιρειών επένδυσης ακινήτων, οι οποίες μπορούν σε ένα περιβάλλον πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας να επιτελέσουν το έργο τους αποτελεσματικά, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προαγωγή της βιώσιμης ανάπτυξης, πρόσθεσε.

Tags: ΑΚΙΝΗΤΑ
Previous Post

Πως οι 5αστερες επενδύσεις φέρνουν στο προσκήνιο μικρότερα νησιά του Αιγαίου

Next Post

Ογκρατέν κοτόπουλο με μπρόκολο (5 μόνο υλικά)

Related Posts

Στοχευμένοι έλεγχοι της ΑΑΔΕ στις μεταβιβάσεις ακινήτων υψηλής αξίας στην Αττική
Real Estate

Στοχευμένοι έλεγχοι της ΑΑΔΕ στις μεταβιβάσεις ακινήτων υψηλής αξίας στην Αττική

27 Ιανουαρίου 2026
Τι ακίνητα προτιμούν οι ξένοι αγοραστές στην Ελλάδα το 2025 – Στροφή σε εξοχικές κατοικίες μεσαίας αξίας
Real Estate

Τι ακίνητα προτιμούν οι ξένοι αγοραστές στην Ελλάδα το 2025 – Στροφή σε εξοχικές κατοικίες μεσαίας αξίας

17 Ιανουαρίου 2026
Στεγαστική κρίση: Νέο πακέτο μέτρων το 2026 για περισσότερες κατοικίες και στήριξη ενοικιαστών
Real Estate

Στεγαστική κρίση: Νέο πακέτο μέτρων το 2026 για περισσότερες κατοικίες και στήριξη ενοικιαστών

2 Ιανουαρίου 2026
Ολοκληρωμένο πρόγραμμα αξιοποίησης ακινήτων για Έλληνες της Διασποράς – Από την εκκρεμότητα στη real value
Real Estate

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα αξιοποίησης ακινήτων για Έλληνες της Διασποράς – Από την εκκρεμότητα στη real value

28 Δεκεμβρίου 2025
Στεγαστικό: επιδότηση έως 90% για ανακαινίσεις και «ξεμπλοκάρισμα» αλλαγής χρήσης κτιρίων σε κατοικίες
Real Estate

Στεγαστικό: επιδότηση έως 90% για ανακαινίσεις και «ξεμπλοκάρισμα» αλλαγής χρήσης κτιρίων σε κατοικίες

18 Δεκεμβρίου 2025
Νεα μέτρα για το στεγαστικό προωθεί η κυβέρνηση: Τι ισχύει για Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Real Estate

Νεα μέτρα για το στεγαστικό προωθεί η κυβέρνηση: Τι ισχύει για Αθήνα και Θεσσαλονίκη

17 Δεκεμβρίου 2025
Next Post
Ογκρατέν κοτόπουλο με μπρόκολο (5 μόνο υλικά)

Ογκρατέν κοτόπουλο με μπρόκολο (5 μόνο υλικά)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

Ανοικτό πάρτι για τη γιορτή του Διεθνολόγου Αλέξανδρου Δεσποτόπουλου στο Monk

Ανοικτό πάρτι για τη γιορτή του Διεθνολόγου Αλέξανδρου Δεσποτόπουλου στο Monk

2 έτη ago
Επενδυτική «απόβαση» σε δημόσια ακίνητα το 2026: Από την ΠΥΡΚΑΛ μέχρι το αεροδρόμιο Καλαμάτας

Επενδυτική «απόβαση» σε δημόσια ακίνητα το 2026: Από την ΠΥΡΚΑΛ μέχρι το αεροδρόμιο Καλαμάτας

20 ώρες ago
Κυβερνητικό στοίχημα για το 2026: Οι 100 μεταρρυθμίσεις που αλλάζουν τον πολιτικό χάρτη

Κυβερνητικό στοίχημα για το 2026: Οι 100 μεταρρυθμίσεις που αλλάζουν τον πολιτικό χάρτη

18 ώρες ago
χρεώσεις ΑΤΜ

ΟΠΕΚΑ: Πότε καταβάλλονται τα επιδόματα Ιανουαρίου – Αναλυτικά τα ποσά

22 ώρες ago

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  • LIFESTYLE
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Γαστρονομία
    • Οίνος
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Επιστήμη
    • Τεχνολογία
    • Υγεία
  • Κόσμος
  • Οικονομία
    • Real Estate
    • Αγορές
    • Επιχειρείν
  • Περιβάλλον
    • Pet Stories
    • Οικολογία
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Χωρίς κατηγορία

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑ ΘΕΜΑ

Champions League ΑΑΔΕ ΑΚΙΝΗΤΑ Αθήνα Αθλητικές μεταδόσεις ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΥΠΑ ΕΝΦΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΦΟΡΙΑ Ελλάδα Επιχειρήσεις ΗΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΙΝΑ Καιρός σήμερα Κυριάκος Μητσοτάκης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ντόναλντ Τραμπ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΥΚΡΑΝΊΑ Οικονομία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Πρόγνωση καιρού ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΉΜΕΡΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ Τέμπη Τουρισμός ΥΓΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Χρηματιστήριο Αθηνών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • 87k Followers

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τιμητική διάκριση για τον Ίθαν Χοκ: Το βραβείο American Riviera και η οσκαρική κούρσα

Τιμητική διάκριση για τον Ίθαν Χοκ: Το βραβείο American Riviera και η οσκαρική κούρσα

29 Ιανουαρίου 2026
myAADE: «Πράσινο φως» για το νέο διασυνοριακό ΦΠΑ – Τέλος στη γραφειοκρατία για τις μικρές επιχειρήσεις

myAADE: «Πράσινο φως» για το νέο διασυνοριακό ΦΠΑ – Τέλος στη γραφειοκρατία για τις μικρές επιχειρήσεις

29 Ιανουαρίου 2026
Πρωταθλήτρια στην Ευρωζώνη η Ελλάδα: Εκτίναξη 12,5% στα επιχειρηματικά δάνεια τον Δεκέμβριο 2025

Πρωταθλήτρια στην Ευρωζώνη η Ελλάδα: Εκτίναξη 12,5% στα επιχειρηματικά δάνεια τον Δεκέμβριο 2025

29 Ιανουαρίου 2026
Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος στο «τιμόνι» του 16ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας

Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος στο «τιμόνι» του 16ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας

29 Ιανουαρίου 2026
NAVTEX

Πρωτοφανής προκλητικότητα από την Άγκυρα: NAVTEX «επ’ αόριστον» και αξιώσεις για αποστρατιωτικοποίηση

29 Ιανουαρίου 2026
Money And Life

Η νέα πλατφόρμα για την ενημέρωση σας!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ SPORT LIFESTYLE ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Τελευταία Νέα

  • Τιμητική διάκριση για τον Ίθαν Χοκ: Το βραβείο American Riviera και η οσκαρική κούρσα
  • myAADE: «Πράσινο φως» για το νέο διασυνοριακό ΦΠΑ – Τέλος στη γραφειοκρατία για τις μικρές επιχειρήσεις
  • Πρωταθλήτρια στην Ευρωζώνη η Ελλάδα: Εκτίναξη 12,5% στα επιχειρηματικά δάνεια τον Δεκέμβριο 2025
  • Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος στο «τιμόνι» του 16ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας

Κατηγορίες

  • LIFESTYLE
  • Pet Stories
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
  • Αυτοδιοίκηση
  • Αφιερώματα
  • Γαστρονομία
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Επιστήμη
  • Επιχειρείν
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Οικολογία
  • Οικονομία
  • Οίνος
  • Περιβάλλον
  • Περιφέρεια
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
  • Τεχνολογία
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Χωρίς κατηγορία
  • Η εταιρεία
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία

Money&Life ©

No Result
View All Result
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Επιχειρείν
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αυτοδιοίκηση
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Περιφέρεια
  • LIFESTYLE
  • Αρθρογραφία
  • Συνεντεύξεις
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον

Money&Life ©

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Η ιστοσελίδα μας περιέχει cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας. Αν συνεχίζεται την περιήγηση σε αυτήν αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.