Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025 - 23:32
27 °c
Athens
26 ° Πε
28 ° Πα
27 ° Σα
27 ° Κυ
Money And Life
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Επιχειρείν
    • Αγορές
    • Real Estate
  • Gala
  • Αυτοδιοίκηση
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Συνεντεύξεις
    • Podcast
  • Πολιτισμός
  • Γαστρονομία
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Επιστήμη
    • Υγεία
    • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον
    • Οικολογία
    • Pet Stories
  • Επικοινωνία
Money And Life
Home Αρθρογραφία Αφιερώματα

Πού τρώμε τα πιο λαχταριστά πιάτα με αυγά στην πόλη

Ένα αυγό είναι λίγο, πολύ λίγο. Οπότε μαζέψαμε πολλά: αυγά με πατάτες, αυγά σε σούπες, σε μακαρονάδες, σε πίτσες και όχι μόνο.

Money & Life by Money & Life
11 Νοεμβρίου 2023
in Αφιερώματα, Γαστρονομία
0 0
0
Πού τρώμε τα πιο λαχταριστά πιάτα με αυγά στην πόλη
Share on FacebookShare on Twitter

Κάτι ήξεραν οι Ρωμαίοι που χρησιμοποιούσαν τη φράση «ab ovo», «από το αυγό» δηλαδή, για να πουν «από την αρχή».  Το αυγό είναι το έναυσμα για πολλά ωραία πιάτα. Πρωινά, μεσημεριανά, βραδινά, απλά και πιο ενισχυμένα, φιγουράρει σε ταβέρνες και σε εστιατόρια κάθε λογής. Πρωτεϊνούχο, ευέλικτο, έχει δυναμική το αυγό. Και το ασπράδι που γίνεται μια τραγανή δαντέλα στο τηγάνι κι εκείνος ο λαμπερός κρόκος που ρέει κι όλα τα ποτίζει με πορτοκαλοκίτρινη νοστιμιά είναι κανονικό… μυστικό όπλο. Εντάξει, όχι τόσο μυστικό.

Αυγά με πατάτες στο Basegrill

Διάσημο και πολυαντιγραμμένο πιάτο, οι πατάτες με αυγά του Basegrill είναι μερικές φορές κίνητρο ακόμα μεγαλύτερο και από το εκλεκτό κρέας για επίσκεψη στο εστιατόριο του Περιστερίου. Η βάση του είναι μια τραγανή «τηγανίτα» από τριμμένη πατάτα. Από πάνω τρία ή τέσσερα μελάτα τηγανητά αυγά που τα σπάνε μπροστά σου και τα ανακατεύουν με τις πατάτες. Το πιάτο υποτίθεται ότι είναι για τη μέση του τραπεζιού. Θα διαφωνήσω. Γ.Π.

Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 64, Περιστέρι, Τ/210-57.57.455

Πίτσα Carbonara Zaferano στο Ovio

Με φουσκωτά ζυμάρια και μπαλονέ στεφάνια καψαλισμένα στον ξυλόφουρνο φτιάχνουν στο Ovio έξοχες πίτσες, μαστιχωτές και μασηστερές. Η τοπ στη λίστα μου είναι η πίτσα Carbonara Zaferano με ξεροψημένα κομμάτια πανσέτας, που καρυκεύεται με ολίγον σαφράν και έρχεται στολισμένη με έναν λαμπερό κρόκο ωμό. Φωτογραφίστε τη γρήγορα γιατί ο ευγενικός περιποιητής που τη σερβίρει θα σπάσει τον κρόκο με ένα πιρούνι, και θα τον ανακατέψει με απαλές, τελετουργικές κινήσεις, ενώνοντάς τον με την αχνιστή μοτσαρέλα και την παρμεζάνα του topping. Έπος. N.M.

Απόλλωνος 4, Σύνταγμα, Τ/ 211-41.15.755

Σουτζούκι με αυγά μάτια στα Καραμανλίδικα του Φάνη

Εμπρός στις προθήκες του καλύτερου τυράδικου της πόλης στέκομαι με τις ώρες, μέχρι να πάρω τις κρίσιμες αποφάσεις και να διαλέξω τα απαραίτητα εφόδια για να βγάλω την εβδομάδα: φέτα Κοζάνης, σφέλα Μεσσηνίας, ξινομυζήθρα μήλου, παλιό κασέρι Ξάνθης, γραβιέρα Λειψών, καρίκι τηνιακό, σαρντινέλλα καπνιστή, καραμανλίδικους παστουρμάδες και σουτζούκια από τη Δράμα. Με τέτοιο πικάντικο σουτζούκι ετοιμάζουν κι έναν μεζέ περιωπής με αυγά μάτια και τον σερβίρουν στην μπακαλοταβέρνα μαζί με τσιπουράκι. Εξίσου μερακλίδικο αυγουλένιο πιάτο είναι και το σαγανάκι με καραμανλίδικο παστουρμά, σουτζούκι πολίτικο, αυγά και τομάτα. Ν.Μ.

Σωκράτους 1 και Ευριπίδου, Αθήνα, Τ/210-32.54.184, Ευριπίδου 41, Αθήνα, Τ/210-32.17.238, Ερμού 119, Μοναστηράκι, Τ/210-32.19.119

Waffle toast στο The Makers

Παρότι Σάββατο μεσημέρι, κάπως καταφέραμε και βρήκαμε θέση στον πάγκο-τραπέζι του Τhe Makers, απέναντι από τις χειροποίητες ποδιές, τα φούτερ και τα T-shirts που φτιάχνουν στο ραφείο ακριβώς από κάτω. Γεμάτο με κόσμο μέσα κι έξω ήταν, με τον χαρούμενο βόμβο μιας μέρας που δεν έχει πολλές υποχρεώσεις. Μετά από μερικές γουλιές καφέ, ήρθε και το γνώριμο waffle toast που μας έφερε ως εκεί. Το μενού του Ηλία Σταυρόπουλου έχει αρκετές ωραίες ιδέες με αυγά −ομελέτες, scrambled, αυγά ποσέ με πράσινη σαλατίτσα, μια έξυπνη κρέπα-σπανακόπιτα με αυγό κ.ά.− αλλά η εν λόγω αλμυρή βάφλα κάνει γκραν σουξέ. Φτιαγμένη με ανθόγαλα και κεφίρ, γευστική κι ελαφριά, γίνεται ένα «άλλο» σάντουιτς με λιωμένο τσένταρ, ζαμπόν και βιολογικό αβγό μάτι, κaι είναι απολαυστική. Μέτρησα αρκετές τριγύρω κaι αυτή τη φορά. Α.Σ.

Πραξιτέλους 37, Αθήνα, Τ/210-33.11.372

Κοτόσουπα με κρόκο αυγού στο Nolan

Μια ωραία κλασική κοτόσουπα με αυγολέμονο είναι βάλσαμο. Σε γεμίζει ζεστασιά. Αλλά όταν θέλεις κάτι διαφορετικό, έρχεται η ασιατική κοτόσουπα του Σωτήρη Κοντιζά. Έχει κάτι από βιετναμέζικο pho. Είναι καθησυχαστική με άλλο τρόπο. Σπας τον κρόκο αυγού που κολυμπάει στον μυρωδάτο ζωμό με τον αστεροειδή γλυκάνισο, τη σάλτσα σόγιας και τη fish sauce, τον ανακατεύεις με τα λεπτά σαν κλωστές bean noodles, τα ψιλά φετάκια της πιπεριάς τσίλι και τα φυλλαράκια του κόλιανδρου, και σε μια κουταλιά τα έχεις όλα. Την προτείνουν για δύο, αλλά την τελευταία φορά που πήγα ρώτησα αν μπορεί να σερβιριστεί ατομική –η παρέα μου προτίμησε κάτι άλλο για αρχή– και δεν μου είπαν όχι. Λίγη ώρα μετά έφτασε στο τραπέζι αχνιστή στο μπολάκι. Α.Σ.

Βουλής 31-33, Σύνταγμα, Τ/210-32.43.545

σουχτή στη Στοά Κεραμεικός

φωτογραφία: Instagram

Όταν δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα στο ψυγείο, η μανιάτικη τσουχτή μακαρονάδα είναι η ιδανική λύση. Σπαγγέτι, λάδι, βούτυρο, σκόρδο, λίγο τυρί, αλάτι, πιπέρι και στο τέλος δυό αυγά από πάνω, μελάτα ώστε μόλις σπάνε να γίνονται σάλτσα για τα ζυμαρικά. Αυτό το απλό αλλά ευφυές και πεντανόστιμο πιάτο της ανάγκης βρίσκεται σταθερά στο ρεπερτόριο της Στοάς Κεραμεικός (πρώην Στοά Φιξ). Η σεφ Γωγώ Δελογιάννη το παραλλάσει ελάχιστα χρησιμοποιώντας μαύρο σκόρδο. Γ.Π.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 114, Κεραμεικός, Τ/216-20.20.065

Τούρτα, ήτοι πατάτες με αυγά μάτια, στο Ειδικόν

Φωτογραφία: Άγγελος Γιωτόπουλος

Τα ίδια πατώματα, τα ίδια ψυγεία, τα ίδια ράφια και η ξύλινη ταμπέλα των 103 χρονών. Σε αυτό το παμπάλαιο μαγαζί και οι μεζέδες ίδιοι είναι, νόστιμοι κι απλοί, δεν έχουν μπελά. Πρώτα τους έφτιαχνε η Μαρία Παπακωνσταντίνου, σύζυγος του ιδρυτή, και μέχρι και σήμερα η κόρη της η Παρασκευούλα. Αγαπώ τους κεφτέδες τους, το τηγανιτό συκώτι, τη φάβα, την καλτ ομελέτα με κορνμπίφ, και κάθε μα κάθε φορά παραγγέλνω την περίφημη τούρτα, μια τηγανιά πατάτες δηλαδή, σκεπασμένες με τρία αυγά μάτια. Ν.Μ.

Ψαρών 38, Ταμπούρια, Πειραιάς, Τ/210-46.12.674

Scotch eggs στο Bar.B.Q.

Το εστιατόριο της Νέας Σμύρνης το κρέας το έχει κυκλώσει με πολλούς τρόπους. Έτσι και τα αυγά του την έχουν τη δόση τους. Η παραλλαγή του στα Scotch eggs είναι αρκετό καιρό στο μενού. Είναι παναρισμένα με πάνκο, έχουν κρόκο που ρέει και το λουκάνικο, μαλακή salsiccia στην προκειμένη, δεν είναι μέσα, είναι απ’ έξω. Γίνεται μια πάστα-σάλτσα, με ντομάτα κι αρκετό κρεμμύδι, πάνω στην οποία κάθονται τα αυγά. Βάζουν και λίγη sriracha και το σύνολο γίνεται γλυκοπικάντικο. Πιάτο για βούτες, έχει και φρυγανισμένο ψωμί. A.Σ.

Ελευθερίου Βενιζέλου 46, Νέα Σμύρνη, Τ/210-93.19.675 

Προβατίνα με κρέμα κρόκου στο Oinoscent

φωτογραφία: Μαρίνα Πετρίδου

Το πιάτο του Γιάννη Τσικουδάκη στο Oinoscent είναι μια έκπληξη για τον ουρανίσκο. Ο σεφ παίρνει φιλέτο προβατίνας, το κόβει σε μικρά κομμάτια και το μαρινάρει σε μια κρέμα από horseradish και beurre noisette, ψιλοκομμένη πίκλα από σιναπόσπορο, φύλλα δυόσμου και σχοινόπρασο. Το φιλέτο προβατίνας σερβίρεται με πρόβειο γιαούρτι και μια «κρέμα» κρόκου αντί για το κλασικό αυγό. Ο κρόκος είναι παστεριωμένος και ανακατεύεται με πικάντικη σάλτσα χαρίσα. Μια πούδρα από το λίπος προβατίνας χρησιμοποιείται ως μπαχαρικό. Το τραγανό κράκερ στην κορυφή του πιάτου είναι φτιαγμένο από πρόβειο γιαούρτι και πασπαλισμένο με το μεσανατολίτικο μυρωδικό ζάαταρ. Ιδιαίτερη η γεύση του, με μελετημένες υφές και αιφνίδιες εναλλαγές αλμυρού και ξινού. Μ.Π.

Βουλής 45-47, Σύνταγμα, Τ/210-32.29.374

Pad Grapao Muu στο Tuk Tuk

φωτογραφία: Instagram

Ένα από τα πιο εθιστικά πιάτα που σερβίρουν στο Tuk Tuk έχει κιμά -πολύ αρωματικό και αρκετά καυτερό- με τη χαρακτηριστική γεύση που δίνει το τούλσι (holy basil). Συνοδεύεται από ρύζι γιασεμί και ένα τηγανητό αυγό, με κρεμένιο κρόκο που σπάει και καθώς απλώνεται παντού δένει το σύνολο και απαλύνει λίγο το κάψιμο. Γ.Π.

Βεΐκου 40, Kουκάκι, Τ/211-40.51.947

Αυγά σπασμένα στο τηγάνι με πατάτες και φέτα στην ταβέρνα «Ραμνούς»

Ραμνούς: Συναρπαστική σπιτική μαγειρική στη μέση του πουθενά
φωτογραφία: Σοφία Παπαστράτη

Ρουστίκ πιάτο στο έπακρο, με ιδιοπαραγόμενα υλικά και νοστιμιά συγκλονιστική. Η οικογένεια Λέπουρα που διατηρεί από το 1950 την ταβέρνα Ραμνούς στην ομώνυμη περιοχή, έχει δικό της μποστάνι και παράλληλα εκτρέφει πουλερικά, κατσικάκια και αρνάκια. Με δικά τους αυγά και δική τους φέτα φτιάχνουν έναν μεζέ πειρασμό, απλό αλλά με τη μαγική γεύση των καλών πρώτων υλών. Πρώτα τηγανίζονται οι κομμένες στο χέρι πατάτες, σε μεγαλούτσικα κομμάτια, και μόλις πάρουν το πρώτο χρυσαφένιο χρώμα πέφτουν στο τηγάνι μπόλικα φρέσκα, ζωηρόχρωμα αυγά που ανακατεύονται απλώς με ένα πιρούνι. Μόλις σφίξουν προστίθεται και φέτα κομματιασμένη, γίνεται ένα ανακάτεμα και έτοιμο το πιάτο. Σημαντικό: η συνταγή ετοιμάζεται μόνο τις εποχές που υπάρχουν αυγά, ακολουθώντας τους νόμους της φύσης. Τηλεφωνήστε πρώτα για να βεβαιωθείτε ότι τη μέρα που θέλετε σερβίρεται το πιάτο. Β.Κ.

Αρχαιολογικός χώρος Ραμνούντος, Λ. Ραμνούντος τέρμα, Τ/22940-63.670

Πατάτες με αυγά ελευθέρας βοσκής από τη Λακωνία στο Φīsi

Εδώ τα αυγά, όπως και τα περισσότερα υλικά, έρχονται κατευθείαν από τη Σπάρτη και την ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, πατρίδας του ιδιοκτήτη. Όλο το μενού είναι προσεκτικά σχεδιασμένο από τον σεφ Δημήτρη Κότσαλη (NYX, Izakaya, Huacan) και βασίζεται στις οδηγίες μιας έμπειρης ομάδας διατροφολόγων που αναλαμβάνουν και on demand γεύματα μαζί με εξατοκιμευμένα προγράμματα διατροφής. Όλο το μενού, ωστόσο, βασίζεται σε υγιεινές και low fat επιλογές. Από τα Poke Bowls ξεχωρίσαμε ένα πιάτο με baby πατάτες και δύο αυγά ελευθέρας βοσκής, που συνδυάζονται με σύγκλινο Μάνης, σπανάκι, ραπανάκια, τομαντίνια και κάππαρη ή ό,τι άλλο φρέσκο βγαίνει από τη Φīsi αυτή την εποχή. Το λάδι είναι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από τη Σπάρτη, ενώ το ντρέσινγκ εδώ έχει και μοσχολέμονο που του πάει πολύ. Ν.Λ.

Αγίου Γεωργίου 28, Χαλάνδρι, Τ/210-68.31.118

Χτυπητά αυγά με καβουρμά στον Σκυλοδήμο (Το μπακάλικο του Φίλιππα)

Φωτογραφία: Άγγελος Γιωτόπουλος

Περνάμε μεσημέρι από την παλιά μπακαλοταβέρνα της οδού Δεληγιώργη –από τα τέλη της δεκαετίας του ’50 είναι, νομίζω, εκεί– λέμε να σταθμεύσουμε για λίγο για κανένα τηγανητό αβγό, βλέπουμε τον καβουρμά από την Κομοτηνή στο ψυγείο, κι ο  Φίλιππος αναλαμβάνει το… μιξάζ. Λίγο αργότερα ξεμυτίζει από το αυτοσχέδιο κουζινάκι μια ομελέτα ενισχυμένη, κρεάτινη, πασπαλισμένη με μπόλικο πιπέρι και… άρωμα παλιού Πειραιά για έξτρα bonus. Έχει άλλη χάρη το αυγό άμα το τρως σε ένα από τα μικρά τραπεζάκια δίπλα στα καφάσια με τα ζαρζαβατικά, απέναντι από τη ραφιέρα με τις κονσέρβες, τα ζυμαρικά, τα χαρτιά κουζίνας και τα καθαριστικά, ανάμεσα σε παππούδες που πίνουν ένα κρασί με λίγο τυράκι σε χαρτί του μπακάλη ή μια παρτίδα τραγανούς κεφτέδες. Α.Σ.

Δεληγιώργη 16, Πειραιάς, Τ/211-40.80.630

gastronomos.gr
Tags: αυγά
Previous Post

Σκυλακάκης στο CEO Initiative 2023: Έρχεται νομοθετική ρύθμιση για την αύξηση του ενεργειακού χώρου

Next Post

Κερατσίνι: 42χρονος κακοποιούσε δύο νεαρά άτομα με αναπηρία και μετέδιδε στο διαδίκτυο τον βασανισμό τους

Related Posts

Ημέρα της Μητέρας: Γιορτάζοντας την αγάπη και την προσφορά
Αφιερώματα

Ημέρα της Μητέρας: Γιορτάζοντας την αγάπη και την προσφορά

11 Μαΐου 2025
Η ιστορία της Moka Express: Το Ιταλικό θαύμα στην κουζίνα από τον Alfonso Bialetti
Αφιερώματα

Η ιστορία της Moka Express: Το Ιταλικό θαύμα στην κουζίνα από τον Alfonso Bialetti

8 Μαΐου 2025
Ελλάδα και Ινδία: Ένα αφιέρωμα στην ιστορική φιλία
Αφιερώματα

Ελλάδα και Ινδία: Ένα αφιέρωμα στην ιστορική φιλία

8 Μαΐου 2025
Αλκατράζ: Ο «Βράχος» που γέννησε θρύλους και παραμένει σύμβολο
Αρθρογραφία

Αλκατράζ: Ο «Βράχος» που γέννησε θρύλους και παραμένει σύμβολο

7 Μαΐου 2025
Το τέλος ενός ασυμβίβαστου Πάπα: Ο Φραγκίσκος έφυγε, αφήνοντας πίσω του μια μεταρρυθμιστική κληρονομιά
Αρθρογραφία

Το τέλος ενός ασυμβίβαστου Πάπα: Ο Φραγκίσκος έφυγε, αφήνοντας πίσω του μια μεταρρυθμιστική κληρονομιά

22 Απριλίου 2025
Taste Atlas: Οι ελληνικές σαλάτες κατακτούν την κορυφή
Γαστρονομία

Taste Atlas: Οι ελληνικές σαλάτες κατακτούν την κορυφή

19 Απριλίου 2025
Next Post
Κερατσίνι: 42χρονος κακοποιούσε δύο νεαρά άτομα με αναπηρία και μετέδιδε στο διαδίκτυο τον βασανισμό τους

Κερατσίνι: 42χρονος κακοποιούσε δύο νεαρά άτομα με αναπηρία και μετέδιδε στο διαδίκτυο τον βασανισμό τους

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

Παράταση για τα προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα σε υπηρεσίες υπουργείων

Νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας με 614 ευρώ καθαρά από τη ΔΥΠΑ – Ποιους αφορά, πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

7 ημέρες ago
Εμβληματική συνάντηση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος με την ηγεσία του ΟΠΕΔ

Εμβληματική συνάντηση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος με την ηγεσία του ΟΠΕΔ

2 ημέρες ago
Αλλάζει το Σκηνικό στα πανηγύρια: Τέλος στις παραδοσιακές ψησταριές, υποχρεωτικό το Catering

Αλλάζει το Σκηνικό στα πανηγύρια: Τέλος στις παραδοσιακές ψησταριές, υποχρεωτικό το Catering

1 ημέρα ago
Ημέρα της Μητέρας: Γιορτάζοντας την αγάπη και την προσφορά

Ημέρα της Μητέρας: Γιορτάζοντας την αγάπη και την προσφορά

18 ώρες ago

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  • Gala
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Γαστρονομία
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Επιστήμη
    • Τεχνολογία
    • Υγεία
  • Κόσμος
  • Οικονομία
    • Real Estate
    • Αγορές
    • Επιχειρείν
  • Περιβάλλον
    • Pet Stories
    • Οικολογία
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Χωρίς κατηγορία

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑ ΘΕΜΑ

Champions League COVID 19 MONEY AND LIFE ΑΑΔΕ ΑΚΙΝΗΤΑ Αθήνα Αθλητικές μεταδόσεις ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΥΠΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΦΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ ΕΦΟΡΙΑ Ελλάδα Επιχειρήσεις ΗΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙΡΟΣ Καιρός σήμερα Κυριάκος Μητσοτάκης Ντόναλντ Τραμπ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΥΚΡΑΝΊΑ Οικονομία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΉΜΕΡΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ Σαντορίνη ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ Τέμπη Τουρισμός ΥΓΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Χρηματιστήριο Αθηνών εορτολόγιο ομογένεια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • 87k Followers

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η μητέρα είναι η ηρωίδα της ζωής μας – Η επιστήμη εξηγεί γιατί

Η μητέρα είναι η ηρωίδα της ζωής μας – Η επιστήμη εξηγεί γιατί

11 Μαΐου 2025
Θεοδωρικάκος: Η παραγωγική ανασυγκρότηση είναι απόλυτη προτεραιότητα για την ελληνική κοινωνία

Θεοδωρικάκος: Η παραγωγική ανασυγκρότηση είναι απόλυτη προτεραιότητα για την ελληνική κοινωνία

11 Μαΐου 2025
Νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας για ανέργους 30-59 ετών: Πότε λήγει η προθεσμία αιτήσεων

Παγκόσμια αγορά εργασίας: Οι νέοι ρόλοι-κλειδιά στα ηγετικά κλιμάκια των επιχειρήσεων

11 Μαΐου 2025
Youth Pass: Μεγάλη απήχηση στους νέους και σύντομα λειτουργία Marketplace

Youth Pass: Μεγάλη απήχηση στους νέους και σύντομα λειτουργία Marketplace

11 Μαΐου 2025
Ντόναλντ Τραμπ: «Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το αμερικανικό όνειρο»

Τραμπ: Προχωρά η «επανεκκίνηση» των εμπορικών σχέσεων ΗΠΑ–Κίνας – Σημαντική πρόοδος στις συνομιλίες της Γενεύης

11 Μαΐου 2025
Money And Life

Η νέα πλατφόρμα για την ενημέρωση σας!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ SPORT LIFESTYLE ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Τελευταία Νέα

  • Η μητέρα είναι η ηρωίδα της ζωής μας – Η επιστήμη εξηγεί γιατί
  • Θεοδωρικάκος: Η παραγωγική ανασυγκρότηση είναι απόλυτη προτεραιότητα για την ελληνική κοινωνία
  • Παγκόσμια αγορά εργασίας: Οι νέοι ρόλοι-κλειδιά στα ηγετικά κλιμάκια των επιχειρήσεων
  • Youth Pass: Μεγάλη απήχηση στους νέους και σύντομα λειτουργία Marketplace

Κατηγορίες

  • Gala
  • Pet Stories
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
  • Αυτοδιοίκηση
  • Αφιερώματα
  • Γαστρονομία
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Επιστήμη
  • Επιχειρείν
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Οικολογία
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Περιφέρεια
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
  • Τεχνολογία
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Χωρίς κατηγορία
  • Η εταιρεία
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία

Money&Life ©

No Result
View All Result
  • Ειδήσεις
  • Gala
  • Χρήσιμα

Money&Life ©

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Η ιστοσελίδα μας περιέχει cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας. Αν συνεχίζεται την περιήγηση σε αυτήν αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.