Αδειάζει η Αθήνα με την έξοδο για τις ημέρες του Πάσχα να κορυφώνεται σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή (10/4). Γεμάτα αναχωρούν από τα λιμάνια της Αττικής τα πλοία, με πληρότητες 100% φεύγουν και τα λεωφορεία από τα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων. Αυξημένη είναι η κίνηση στις εξόδους των Εθνικών Οδών με την Τροχαία να βρίσκεται επί ποδός.
Με πληρότητες 100% φεύγουν τα λεωφορεία από τα ΚΤΕΛ
Με πληρότητες που αγγίζουν το 100% αναχωρούν τα λεωφορεία από τα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων.
Τόσο χθες, Μεγάλη Πέμπτη, όσο και σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, έχουν προγραμματιστεί έκτακτα δρομολόγια προκειμένου να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση.
Επί ποδός η Τροχαία στις Εθνικές Οδούς
Αυξημένη είναι από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής η κίνηση στα δύο εθνικά οδικά δίκτυα, κυρίως στην Αθηνών-Κορίνθου, αλλά και στην Αθηνών-Λαμίας, καθώς αναχωρεί από την Αττική το τελευταίο μεγάλο κύμα εκδρομέων του Πάσχα.
Ειδικότερα, στην Αθηνών-Κορίνθου η κίνηση ξεκινάει λίγο πριν από τα διόδια της Ελευσίνας και συνεχίζει έως το ύψος των Μεγάρων ενώ καθυστερήσεις σημειώνονται και από την Κινέτα έως τους Αγίους Θεοδώρους.
Επίσης με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στη λεωφόρο Αθηνών από το ύψος του Δάσους Χαϊδαρίου έως τα διυλιστήρια καθώς και στην Αττική οδό από Ασπρόπυργο έως Μαγούλα.
Αντίθετα, ομαλά διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όπου παρατηρούνται μικρές καθυστερήσεις λίγο πριν τα διόδια Αφιδνών.















