Κυριακή, 1 Νοεμβρίου, 2026 - 12:31
Money And Life
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Επιχειρείν
    • Αγορές
    • Real Estate
  • LIFESTYLE
  • Αυτοδιοίκηση
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Συνεντεύξεις
    • Podcast
  • Πολιτισμός
  • Γαστρονομία
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Επιστήμη
    • Υγεία
    • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον
    • Οικολογία
    • Pet Stories
  • Επικοινωνία
Money And Life
Home Οικονομία

Η τεχνητή νοημοσύνη θα ψωνίζει και θα πληρώνει για εμάς – Πώς αλλάζουν οι τράπεζες και οι συναλλαγές

User01 by User01
1 Νοεμβρίου 2026
in Οικονομία
0 0
0
Η τεχνητή νοημοσύνη θα ψωνίζει και θα πληρώνει για εμάς – Πώς αλλάζουν οι τράπεζες και οι συναλλαγές

Συσκευή POS σε εμπορικό κατάστημα. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Share on FacebookShare on Twitter

Από τους ψηφιακούς βοηθούς, που θα πραγματοποιούν αγορές για λογαριασμό των καταναλωτών, μέχρι τις τράπεζες που επανασχεδιάζουν τη λειτουργία τους με τεχνητή νοημοσύνη, το χρηματοπιστωτικό σύστημα εισέρχεται σε μια νέα περίοδο αλλαγών. Το ποιος θα ελέγχει τις συναλλαγές, πώς θα διασφαλίζεται η εμπιστοσύνη και ποιος θα είναι ο ρόλος των τραπεζών και των παρόχων πληρωμών αποτέλεσαν βασικά ζητήματα συζήτησης στο Fintech 5.0, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Google Cloud, της Microsoft και της NBG Pay. Στη συζήτηση, την οποία συντόνισε η Έφη Μπίτρου, Senior Director και Head of Digital Business της Εθνικής Τράπεζας, συμμετείχαν ο Χριστόφορος Χατζόπουλος, CEO της NBG Pay, ο Moritz Platt, Capital Market Technology Manager της Google Cloud EMEA, και ο Christian Sarafidis της Microsoft EMEA Financial Services.

Google Cloud: Πληρωμές χωρίς κάρτες και νέες υποδομές blockchain
Στη νέα πραγματικότητα των συναλλαγών μέσω αυτόνομων ψηφιακών βοηθών (AI agents) αναφέρθηκε ο Moritz Platt της Google Cloud, περιγράφοντας μια αγορά στην οποία οι καταναλωτές δεν θα χρειάζεται να πληκτρολογούν τα στοιχεία της κάρτας τους ή να ολοκληρώνουν χειροκίνητα κάθε παραγγελία. Οι ψηφιακοί βοηθοί θα μπορούν να αναλαμβάνουν αυτές τις διαδικασίες, επικοινωνώντας απευθείας με τα συστήματα των επιχειρήσεων. Προϋπόθεση, ωστόσο, αποτελεί η ανάπτυξη κοινών τεχνολογικών πρωτοκόλλων, μηχανισμών ασφαλείας και σαφών κανόνων εξουσιοδότησης, ώστε οι συναλλαγές να πραγματοποιούνται εντός των ορίων που έχει θέσει ο καταναλωτής.

Η αλλαγή δεν περιορίζεται στον τρόπο πραγματοποίησης μιας αγοράς. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Google Cloud, οι σημερινές υποδομές πληρωμών έχουν σχεδιαστεί για διαφορετικές ανάγκες, με διαδικασίες εκκαθάρισης που συχνά απαιτούν μία ή δύο ημέρες. Αντίθετα, οι AI agents αναμένεται να δημιουργήσουν πολύ μεγαλύτερο αριθμό συναλλαγών, αρκετές από τις οποίες θα είναι μικρής αξίας, συμπεριλαμβανομένων μικροπληρωμών. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται, όπως ανέφερε, η επένδυση της Google στην ανάπτυξη υποδομής blockchain πρώτου επιπέδου, βασισμένης σε τεχνολογία κατανεμημένου καθολικού (DLT), ικανής να υποστηρίζει μεγάλο όγκο συναλλαγών.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της ουδετερότητας των τεχνολογικών υποδομών, αναγνώρισε ότι οι εταιρείες που τις αναπτύσσουν διαθέτουν εμπορικά συμφέροντα. Επισήμανε, ωστόσο, την ανάγκη σαφούς διαχωρισμού ανάμεσα στην υποδομή και στις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω αυτής. Διευκρίνισε ότι η Google Cloud επιδιώκει να παρέχει την τεχνολογική βάση για τις νέες μορφές πληρωμών και όχι να υποκαταστήσει τις τράπεζες και τους ρυθμιζόμενους παρόχους χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Microsoft: Οι AI agents γίνονται νέο κανάλι πωλήσεων
Στην εμπορική διάσταση της τεχνητής νοημοσύνης επικεντρώθηκε ο Christian Sarafidis της Microsoft, επισημαίνοντας ότι οι επιχειρήσεις λιανικής αντιμετωπίζουν πλέον τους ψηφιακούς βοηθούς ως ένα νέο κανάλι προσέλκυσης πελατών και αύξησης πωλήσεων. Επικαλούμενος έρευνα της Adobe, ανέφερε ότι οι επισκέπτες που προέρχονται μέσω ψηφιακών βοηθών παρουσιάζουν κατά 60% υψηλότερο ποσοστό μετατροπής σε αγορές. Για τους εμπόρους, εξήγησε, οι βασικές προτεραιότητες εξακολουθούν να είναι η αύξηση των πωλήσεων, η βελτίωση της αποτελεσματικότητας των ηλεκτρονικών καταστημάτων και ο περιορισμός του κόστους αποδοχής πληρωμών.

Περιέγραψε τρία στάδια ανάπτυξης της αγοράς: την προσαρμογή των ηλεκτρονικών καταστημάτων, ώστε να εξυπηρετούν AI agents, την απευθείας επικοινωνία μεταξύ ψηφιακών βοηθών καταναλωτών και επιχειρήσεων και, τελικά, την πραγματοποίηση πλήρως αυτόνομων αγορών.

Το τελευταίο στάδιο, ωστόσο, βρίσκεται ακόμη σε πρώιμη φάση, με εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό συναλλαγών, παρά τις δοκιμές που πραγματοποιούνται σε συνεργασία και με διεθνή δίκτυα καρτών.

Κεντρικό εμπόδιο παραμένει η εμπιστοσύνη. Κάθε ψηφιακός βοηθός, είτε πρόκειται για το Copilot, το ChatGPT ή το Claude, θα πρέπει να διαθέτει αναγνωρίσιμη ταυτότητα και συγκεκριμένα δικαιώματα, ώστε να αποτρέπονται μη εξουσιοδοτημένες συναλλαγές και ενέργειες κακόβουλων agents. Ο εκπρόσωπος της Microsoft ανέφερε χαρακτηριστικά το παράδειγμα της JPMorgan, η οποία, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, μπλοκάρει αλληλεπιδράσεις όταν αναγνωρίζει ότι στην άλλη πλευρά βρίσκεται ψηφιακός βοηθός. Το απαραίτητο πλαίσιο εμπιστοσύνης δεν έχει ακόμη διαμορφωθεί πλήρως.

NBG Pay: Από την εκτέλεση πληρωμών στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων
Στον μεταβαλλόμενο ρόλο των παρόχων πληρωμών αναφέρθηκε ο Χριστόφορος Χατζόπουλος, CEO της NBG Pay, επισημαίνοντας ότι οι πληρωμές ενσωματώνονται ολοένα περισσότερο στην ίδια την αγοραστική διαδικασία.

Οι επιχειρήσεις εξήγησε δεν ενδιαφέρονται πλέον μόνο για την ταχύτητα εκτέλεσης των συναλλαγών και τη λειτουργία των τερματικών. Αναζητούν λύσεις που αυξάνουν τις πωλήσεις, βελτιώνουν τις ταμειακές ροές, αξιοποιούν αποτελεσματικότερα τα δεδομένα και διευκολύνουν την πρόσβαση στη χρηματοδότηση.

Το σημείο πώλησης εξελίσσεται έτσι από απλό μηχανισμό αποδοχής πληρωμών σε ευρύτερη πλατφόρμα επιχειρηματικών υπηρεσιών.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην ανάγκη ενοποίησης των διαφορετικών συστημάτων που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις, από τις πληρωμές και την τιμολόγηση μέχρι τη διαχείριση αποθεμάτων και τα συστήματα ERP. Το ζητούμενο δεν είναι η συνεχής προσθήκη νέων εφαρμογών, αλλά η απλοποίηση της καθημερινής λειτουργίας των εμπόρων. Όπως υπογράμμισε, η επιτυχία ενός παρόχου δεν θα κρίνεται μόνο από την τεχνολογική λύση που προσφέρει, αλλά από το κατά πόσο συμβάλλει πραγματικά στην ανάπτυξη της επιχείρησης.

Τι δεν σας λένε οι υδραυλικοί: Το κόλπο με μία κουταλιά για καθαρές αποχετεύσεις
Dirt-Free Discoveries
Όταν ένα παιδί λέει «δεν μπορώ», τι πραγματικά προσπαθεί να σας πει;
ΔΕΛΤΑ moms
Παράλληλα, αναφερόμενος στις συναλλαγές μέσω AI agents, υπογράμμισε ότι ο καταναλωτής πρέπει να διατηρεί τον έλεγχο του προσωπικού του ψηφιακού βοηθού, ενώ στο νέο οικοσύστημα ενδέχεται να αλληλεπιδρούν διαφορετικοί agents για λογαριασμό καταναλωτών, εμπόρων και εποπτικών αρχών. Επισήμανε ακόμη ότι οι διαφορές στη χρηματοοικονομική παιδεία και στις οικονομικές δυνατότητες των καταναλωτών ενδέχεται να επηρεάσουν την αποτελεσματικότητα με την οποία θα αξιοποιούν αυτές τις τεχνολογίες.

Microsoft: Το παράδειγμα της Société Générale με τους 1.300 συνεργάτες
Στις αλλαγές που προκαλεί η τεχνητή νοημοσύνη στο εσωτερικό των τραπεζών επανήλθε ο Christian Sarafidis, τονίζοντας ότι ο πραγματικός μετασχηματισμός δεν επιτυγχάνεται με την απλή προσθήκη ψηφιακών εργαλείων, αλλά απαιτεί επανασχεδιασμό των τραπεζικών διαδικασιών.

Όπως εξήγησε, οι τράπεζες καλούνται να αξιοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη, ενώ εξακολουθούν να λειτουργούν με παλαιότερα πληροφοριακά συστήματα. Κρίσιμη προϋπόθεση είναι η δημιουργία μιας ενιαίας βάσης επιχειρησιακής γνώσης που θα συνδέει δεδομένα, διαδικασίες και κανόνες λειτουργίας, επιτρέποντας στους AI agents να αναλαμβάνουν σύνθετες εργασίες με τις απαραίτητες δικλίδες ασφαλείας.

Χαρακτηριστικό ήταν το παράδειγμα της Société Générale. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, η γαλλική τράπεζα χρησιμοποιούσε 1.300 εξωτερικούς συνεργάτες για διαδικασίες ταυτοποίησης και ελέγχου πελατών (KYC). Μετά την αξιοποίηση AI agents, η ίδια εργασία πραγματοποιείται πλέον από 50 άτομα, με υψηλότερη ποιότητα, ενώ οι υπόλοιποι πόροι κατευθύνονται σε άλλες εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης.

Αναφέρθηκε επίσης στην Commerzbank και στην Ava, έναν ψηφιακό βοηθό με ανθρώπινη μορφή, που επιτρέπει στους πελάτες να ενημερώνονται για τους λογαριασμούς τους και να ξεκινούν διαδικασίες πληρωμών. H επόμενη φάση θα αφορά τραπεζικά προϊόντα που θα λειτουργούν διαρκώς για λογαριασμό των πελατών, αξιοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη.

Το κοινό συμπέρασμα των παρεμβάσεων ήταν ότι οι πληρωμές και οι τραπεζικές υπηρεσίες εισέρχονται σε μια περίοδο ουσιαστικού μετασχηματισμού. Η τεχνολογία μπορεί να αναλάβει ολοένα περισσότερες διαδικασίες, αλλά η ασφάλεια, η εμπιστοσύνη και ο έλεγχος των συναλλαγών παραμένουν καθοριστικές προϋποθέσεις για την ευρεία εφαρμογή της.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το διεθνές συνέδριο Fintech Athens 5.0 έφερε στην Αθήνα κορυφαίους εκπροσώπους της αγοράς, της τεχνολογίας, της ακαδημαϊκής κοινότητας και του επενδυτικού οικοσυστήματος, με συμμετοχές από διεθνείς κολοσσούς, όπως οι Amazon, Microsoft, Google και Mastercard, καθώς και κορυφαία πανεπιστήμια και φορείς του χρηματοπιστωτικού κλάδου.

Το Fintech Athens 5.0, που διοργανώνεται από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Χρηματοοικονομική Τεχνολογία – Fintech» του ΕΚΠΑ, τη Μονάδα Μεταφοράς Τεχνολογίας και Καινοτομίας «Αρχιμήδης», το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών του ΕΚΠΑ, την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και το Greek Fintech Hub, προωθεί τη δικτύωση και την ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ της αγοράς, της τεχνολογίας, της ακαδημαϊκής κοινότητας και του επενδυτικού οικοσυστήματος, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας για την ανάπτυξη και την καινοτομία.

Previous Post

Η ελληνική αυγοπαραγωγή καλύπτει το 70%-80% της εγχώριας ζήτησης: Επενδύσεις και κρατική στήριξη το «κλειδί» για την ανάπτυξη

Related Posts

Η ελληνική αυγοπαραγωγή καλύπτει το 70%-80% της εγχώριας ζήτησης: Επενδύσεις και κρατική στήριξη το «κλειδί» για την ανάπτυξη
Οικονομία

Η ελληνική αυγοπαραγωγή καλύπτει το 70%-80% της εγχώριας ζήτησης: Επενδύσεις και κρατική στήριξη το «κλειδί» για την ανάπτυξη

1 Νοεμβρίου 2026
Νέοι κανόνες στις λαϊκές αγορές: Πρωινή και απογευματινή λειτουργία την ίδια ημέρα – Τι κερδίζουν οι καταναλωτές
Οικονομία

Νέοι κανόνες στις λαϊκές αγορές: Πρωινή και απογευματινή λειτουργία την ίδια ημέρα – Τι κερδίζουν οι καταναλωτές

1 Νοεμβρίου 2026
Ακριβά σπίτια για τους Ελληνες, μεγαλύτερα δάνεια: Πώς αλλάζει ο χάρτης των στεγαστικών
Οικονομία

Ακριβά σπίτια για τους Ελληνες, μεγαλύτερα δάνεια: Πώς αλλάζει ο χάρτης των στεγαστικών

1 Νοεμβρίου 2026
Πετρέλαιο: Το νέο σοκ από τις τιμές του απειλεί την παγκόσμια οικονομία – Οι αυξήσεις σε τρόφιμα, θέρμανση και δάνεια
Οικονομία

Πετρέλαιο: Το νέο σοκ από τις τιμές του απειλεί την παγκόσμια οικονομία – Οι αυξήσεις σε τρόφιμα, θέρμανση και δάνεια

1 Νοεμβρίου 2026
Ισότητα αμοιβών: Σε εφαρμογή οι ρυθμίσεις Κεραμέως για μισθολογική διαφάνεια και ίση αμοιβή μεταξύ γυναικών και ανδρών
Οικονομία

Ισότητα αμοιβών: Σε εφαρμογή οι ρυθμίσεις Κεραμέως για μισθολογική διαφάνεια και ίση αμοιβή μεταξύ γυναικών και ανδρών

1 Νοεμβρίου 2026
Τέλος Νοεμβρίου η επιστροφή ενοικίου για δηλώσεις Ε1 του 2025 – Τι ποσά θα λάβουν αυτόματα οι δικαιούχοι
Οικονομία

Τέλος Νοεμβρίου η επιστροφή ενοικίου για δηλώσεις Ε1 του 2025 – Τι ποσά θα λάβουν αυτόματα οι δικαιούχοι

1 Νοεμβρίου 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

Τι προέβλεπε το άρθρο 23 για τους servicers που αποσύρθηκε άρον άρον μετά τις αντιδράσεις

Τι προέβλεπε το άρθρο 23 για τους servicers που αποσύρθηκε άρον άρον μετά τις αντιδράσεις

24 ώρες ago
Ρεύμα: Αλλάζουν οι κανόνες για τιμές και καταναλωτές – Τι φέρνει το νέο νομοσχέδιο

Ρεύμα: Αλλάζουν οι κανόνες για τιμές και καταναλωτές – Τι φέρνει το νέο νομοσχέδιο

19 ώρες ago
Η Άννα Βίσση και ο Ηλίας Ψινάκης ντύθηκαν «Βίσση – Καρβέλας» για το Χάλογουιν και «έριξαν» το Instagram

Η Άννα Βίσση και ο Ηλίας Ψινάκης ντύθηκαν «Βίσση – Καρβέλας» για το Χάλογουιν και «έριξαν» το Instagram

17 ώρες ago
Πετρέλαιο: Το νέο σοκ από τις τιμές του απειλεί την παγκόσμια οικονομία – Οι αυξήσεις σε τρόφιμα, θέρμανση και δάνεια

Πετρέλαιο: Το νέο σοκ από τις τιμές του απειλεί την παγκόσμια οικονομία – Οι αυξήσεις σε τρόφιμα, θέρμανση και δάνεια

2 ώρες ago

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  • LIFESTYLE
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Γαστρονομία
    • Οίνος
  • Διεθνή
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Επιστήμη
    • Τεχνολογία
    • Υγεία
  • Κόσμος
  • Οικονομία
    • Real Estate
    • Αγορές
    • Επιχειρείν
  • Περιβάλλον
    • Pet Stories
    • Οικολογία
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Χωρίς κατηγορία

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑ ΘΕΜΑ

Champions League e-ΕΦΚΑ ΑΑΔΕ ΑΚΙΝΗΤΑ Αθήνα ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΥΠΑ ΕΝΦΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΦΟΡΙΑ Ελλάδα Επιχειρήσεις ΗΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΙΝΑ Καιρός σήμερα Κυριάκος Μητσοτάκης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ντόναλντ Τραμπ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΥΚΡΑΝΊΑ Οικονομία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ Πρόγνωση καιρού ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΉΜΕΡΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ Τέμπη Τουρισμός ΥΓΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Χρηματιστήριο Αθηνών τεχνητή νοημοσύνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • 87k Followers

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η τεχνητή νοημοσύνη θα ψωνίζει και θα πληρώνει για εμάς – Πώς αλλάζουν οι τράπεζες και οι συναλλαγές

Η τεχνητή νοημοσύνη θα ψωνίζει και θα πληρώνει για εμάς – Πώς αλλάζουν οι τράπεζες και οι συναλλαγές

1 Νοεμβρίου 2026
Η ελληνική αυγοπαραγωγή καλύπτει το 70%-80% της εγχώριας ζήτησης: Επενδύσεις και κρατική στήριξη το «κλειδί» για την ανάπτυξη

Η ελληνική αυγοπαραγωγή καλύπτει το 70%-80% της εγχώριας ζήτησης: Επενδύσεις και κρατική στήριξη το «κλειδί» για την ανάπτυξη

1 Νοεμβρίου 2026
Κιμ Καρντάσιαν: Υποβλήθηκε σε επέμβαση στον οισοφάγο – «Έχει κάποιες ανωμαλίες, είναι το ίδιο πράγμα που είχε ο πατέρας μου»

Κιμ Καρντάσιαν: Υποβλήθηκε σε επέμβαση στον οισοφάγο – «Έχει κάποιες ανωμαλίες, είναι το ίδιο πράγμα που είχε ο πατέρας μου»

1 Νοεμβρίου 2026
Μάρκος Σεφερλής για Γιώργο Μαζωνάκη: «Ήμασταν φιλαράκια, όχι σαν αυτούς που εμφανίστηκαν μετά τον θάνατό του»

Μάρκος Σεφερλής για Γιώργο Μαζωνάκη: «Ήμασταν φιλαράκια, όχι σαν αυτούς που εμφανίστηκαν μετά τον θάνατό του»

1 Νοεμβρίου 2026
Θάνος Τοκάκης για τον θάνατο του αδελφού του: Πέντε χρόνια μετά, τον φέρω μέσα μου

Θάνος Τοκάκης για τον θάνατο του αδελφού του: Πέντε χρόνια μετά, τον φέρω μέσα μου

1 Νοεμβρίου 2026
Money And Life

Η νέα πλατφόρμα για την ενημέρωση σας!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ SPORT LIFESTYLE ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Τελευταία Νέα

  • Η τεχνητή νοημοσύνη θα ψωνίζει και θα πληρώνει για εμάς – Πώς αλλάζουν οι τράπεζες και οι συναλλαγές
  • Η ελληνική αυγοπαραγωγή καλύπτει το 70%-80% της εγχώριας ζήτησης: Επενδύσεις και κρατική στήριξη το «κλειδί» για την ανάπτυξη
  • Κιμ Καρντάσιαν: Υποβλήθηκε σε επέμβαση στον οισοφάγο – «Έχει κάποιες ανωμαλίες, είναι το ίδιο πράγμα που είχε ο πατέρας μου»
  • Μάρκος Σεφερλής για Γιώργο Μαζωνάκη: «Ήμασταν φιλαράκια, όχι σαν αυτούς που εμφανίστηκαν μετά τον θάνατό του»

Κατηγορίες

  • LIFESTYLE
  • Pet Stories
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
  • Αυτοδιοίκηση
  • Αφιερώματα
  • Γαστρονομία
  • Διεθνή
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Επιστήμη
  • Επιχειρείν
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Οικολογία
  • Οικονομία
  • Οίνος
  • Περιβάλλον
  • Περιφέρεια
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
  • Τεχνολογία
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Χωρίς κατηγορία
  • Η εταιρεία
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία

Money&Life ©

No Result
View All Result
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Επιχειρείν
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αυτοδιοίκηση
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Περιφέρεια
  • LIFESTYLE
  • Αρθρογραφία
  • Συνεντεύξεις
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον

Money&Life ©

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Η ιστοσελίδα μας περιέχει cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας. Αν συνεχίζεται την περιήγηση σε αυτήν αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.