Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου, 2026 - 03:46
Money And Life
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Επιχειρείν
    • Αγορές
    • Real Estate
  • LIFESTYLE
  • Αυτοδιοίκηση
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Συνεντεύξεις
    • Podcast
  • Πολιτισμός
  • Γαστρονομία
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Επιστήμη
    • Υγεία
    • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον
    • Οικολογία
    • Pet Stories
  • Επικοινωνία
Money And Life
Home Οικονομία Real Estate

Ευρώπη: Στα ύψη τα ενοίκια – Η εικόνα στην Ελλάδα

Money & Life by Money & Life
6 Μαΐου 2023
in Real Estate
0 0
0
Ευρώπη: Στα ύψη τα ενοίκια – Η εικόνα στην Ελλάδα
Share on FacebookShare on Twitter

Οι δαπάνες των οικογενειών για στέγαση και θέρμανση υπερβαίνουν το 50% του μηνιαίου εισοδήματος σε πολλές χώρες

H εύρεση στέγης στην Ευρώπη έχει εξελιχθεί σε δύσκολη υπόθεση: την ώρα που η ανισορροπία στην προσφορά και τη ζήτηση κατοικιών στις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις προκαλεί αυξήσεις ρεκόρ στις πληρωμές ενοικίων, το αυξανόμενο κόστος κατασκευής λόγω του υψηλού πληθωρισμού και των επιτοκίων επιδεινώνει την κατάσταση.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Eurofound, ενός ιδρύματος που συνδέεται με την ΕΕ, οι ενοικιαστές βρίσκονται αντιμέτωποι μια μια πρωτοφανή ανασφάλεια, καθώς ο υψηλός πληθωρισμός, σε συνδυασμό με την άνοδο των επιτοκίων και το αυξανόμενο κόστος κατασκευής επιδεινώνουν την έλλειψη στέγης.

Οι δαπάνες των οικογενειών για στέγαση και θέρμανση υπερβαίνουν το 50% του μηνιαίου εισοδήματός τους σε αρκετές ευρωπαϊκές περιοχές

Καθώς η πίεση στα ενοίκια έχει αυξηθεί τρομερά τους τελευταίους μήνες με τη μετανάστευση από την Ουκρανία, όσοι αναζητούν διαμερίσματα προς ενοικίαση σε μεγάλες πόλεις, όπως το Βερολίνο, πρέπει να προετοιμαστούν για ένα crash test πολλών μηνών.

«Πρωταθλήτρια» Ευρώπης στο κόστος στέγασης η Ελλάδα

Τρεις στους δέκα νοικιάζουν σπίτι
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης, οι Έλληνες δαπάνησαν το 27,1% του εισοδήματός τους για την πληρωμή ενοικίου βάζοντας τη χώρα στην πρώτη εξάδα ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ με το υψηλότερο κόστος αναφορικά με το εισόδημα των πολιτών. Στις χώρες της ΕΕ σχεδόν επτά στα δέκα νοικοκυριά είχε ιδιόκτητο σπίτι, ενώ το υπόλοιπο 30% ζούσε σε ενοικιαζόμενες κατοικίες με το ποσοστό των ενοικιαστών να φτάνει στην Ελλάδα στο 26,7% όταν το 2015 ήταν στο 15,4%, καθώς περιορίστηκε στη χώρα μας σημαντικά ο αριθμός εκείνων που προχώρησαν σε αγορά κατοικίας.

Αν κάποιος εξετάσει τις συνολικές δαπάνες που αφορούν τη στέγαση στην Ελλάδα θα δει ότι αυτές άγγιξαν το 32,4% το 2021, δημιουργώντας, μάλιστα, προβλήματα στην εξυπηρέτηση των υποχρεώσεων για πολλά νοικοκυριά, είτε αυτές αφορούσαν λογαριασμούς στεγαστικών δανείων, ενοικίων ή υπηρεσιών κοινής ωφέλειας.

Η κατάσταση φαίνεται να επιβάρυνε το ήδη δύσκολο περιβάλλον που υπήρχε. Αρκεί να δει κανείς τα στοιχεία της Eurostat, σύμφωνα με τα οποία το 2021 το ποσοστό εκείνων που παρουσίασαν καθυστερήσεις στις πληρωμές για κόστη στέγασης (ενοίκιο ή στεγαστικό και λογαριασμοί) έφτασε στην Ελλάδα το 2021 στο 36,4% και στην πρώτη θέση, με τη Βουλγαρία να ακολουθεί με 20,4%, την Κύπρο με 17,3%, την Κροατία με 16,6%, την Ισπανία με 14,3% και την Ιρλανδία με 13,6%. Χαμηλότερα ήταν τα ποσοστά σε Τσεχία (2,4%), Ολλανδία (2,6%), Βέλγιο (4,2%) και Αυστρία (4,8%).

Ελλάδα
Όπως επισημαίνει η έρευνα, με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα μετά το 2009, παρατηρήθηκε σοβαρή μείωση στις τιμές πώλησης και ενοικίων ακινήτων, αλλά αυτή η κατάσταση έχει αντιστραφεί τα τελευταία χρόνια.

Η αύξηση των τιμών των ενοικίων στη χώρα την τελευταία πενταετία έχει ξεπεράσει το 30%, και η αύξηση αυτή θα συνεχιστεί και το 2023 και θα κυμανθεί μεταξύ 3% και 7%.

Η μέθοδος της βραχυπρόθεσμης μίσθωσης θεωρείται ένας από τους λόγους για την αύξηση των τιμών των ενοικίων στην Ελλάδα. Η έρευνα επισημαίνει ότι η βραχυχρόνια ενοικίαση κατοικιών για τουριστικούς σκοπούς, που αγοράζονται φτηνά στις κεντρικές περιοχές, ιδίως στην Αθήνα, και ανακαινίζονται, προκαλεί μείωση της προσφοράς και αύξηση των ενοικίων

Γερμανία
Στη Γερμανία, η οποία έχει πληθυσμό 84 εκατομμυρίων κατοίκων, χρειάζονται περίπου 700.000 νέες κατοικίες για να μετριαστεί η πίεση στην αγορά ακινήτων. Η έλλειψη στέγης στη χώρα βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 20 ετών λόγω του αυξανόμενου κόστους κατασκευής, των υψηλών επιτοκίων και της εισροής προσφύγων.

Η άφιξη Ουκρανών στη Γερμανία, μετά την έναρξη του πολέμου Μόσχας-Κίεβου στις 24 Φεβρουαρίου 2022, προκάλεσε επιπλέον ζήτηση για 200.000 κατοικίες. Στο Βερολίνο, η τοπική κυβέρνηση διεξήγαγε δημοψήφισμα για την απαλλοτρίωση χιλιάδων κατοικιών από εταιρείες ακινήτων λόγω διαμαρτυριών κατά των αυξήσεων των ενοικίων. Περίπου το 56,4% των ψηφοφόρων είπε «ναι» για την απαλλοτρίωση περισσότερων από 240.000 διαμερισμάτων.

Οι εταιρείες διαθέτουν περισσότερες από 550.000 κατοικίες αξίας 100 δισεκατομμυρίων ευρώ στη Γερμανία, όπου ο μισός πληθυσμός ζει με ενοίκιο.

Τα μέσα ενοίκια στην πρωτεύουσα Βερολίνο έχουν αυξηθεί περισσότερο από 100% από το 2010, ενώ τα νέα διαμερίσματα ενοικιάζονται για τουλάχιστον 26 € ανά τετραγωνικό μέτρο.

Αυστρία
Στην αυστριακή πρωτεύουσα Βιέννη, όπου τα ενοίκια έχουν αυξηθεί κατακόρυφα λόγω της αύξησης της ζήτησης κατοικιών, το κόστος ενοικίασης ανά τετραγωνικό μέτρο για ένα διαμέρισμα κυμαίνεται μεταξύ 17 και 20 ευρώ.

Ενώ πολλοί με χαμηλά εισοδήματα ζουν σε δημοτικές κατοικίες στη Βιέννη που υποστηρίζονται από το κράτος, οι εγγραφές για αυτές τις οικιστικές μονάδες με όλο και μεγαλύτερους χρόνους αναμονής έχουν αυξηθεί κατά 26% τα τελευταία τρία χρόνια.

Δανία
Η Δανία τροποποίησε τους νόμους της για να δυσκολέψει τους θεσμικούς επενδυτές να αυξήσουν σημαντικά τα ενοίκια όταν αγοράζουν ακίνητα, ενώ η κυβέρνηση ψήφισε τον λεγόμενο «Blackstone Act» πριν από τρία χρόνια, με στόχο τον περιορισμό των αυξήσεων των ενοικίων.

Ο αμερικανικός κολοσσός των ακινήτων Blackstone είχε αγοράσει δεκάδες χιλιάδες διαμερίσματα στη Δανία τα προηγούμενα χρόνια, ενώ οι ένοικοι διαμαρτυρήθηκαν για την έλλειψη επισκευών και τις μεγάλες αυξήσεις ενοικίων άνω του 100%.

Ο νόμος Blackstone απαγορεύει πλέον στους ιδιοκτήτες να αυξάνουν το ενοίκιο για πέντε χρόνια μετά την αγορά του ακινήτου.

Στη Δανία, σχεδιάζεται επίσης ποσόστωση για οικονομικά προσιτή στέγαση και το 25% των διαμερισμάτων σε νέα κτίρια σχεδιάζεται να ενοικιαστεί σε λογικές τιμές.

Γαλλία
Το ενοίκιο είναι η σημαντικότερη μηνιαία δαπάνη των Γάλλων.

Οι αυξανόμενες τιμές των κατοικιών στο Παρίσι έχουν ωθήσει οικογένειες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος στα προάστια όλα αυτά τα χρόνια, καθιστώντας δύσκολη την εύρεση ενοικιαζόμενων κατοικιών.

Η έκθεση, που δημοσιεύτηκε την 1η Φεβρουαρίου από το φιλανθρωπικό ίδρυμα Abbe Pierre Foundation με έδρα τη Γαλλία, αποκάλυψε ότι από το 2022, 4,15 εκατομμύρια άνθρωποι στη χώρα αντιμετώπιζαν προβλήματα στέγασης ή ζούσαν σε απάνθρωπες συνθήκες.

Σύμφωνα με την έκθεση, ο αριθμός των αστέγων στη Γαλλία έχει αυξηθεί σε 300.000 και το ποσοστό αυτό έχει αυξηθεί κατά 140% μέσα σε 10 χρόνια.

Ολλανδία
Η έλλειψη στέγης σε πόλεις όπως το Άμστερνταμ, η Ουτρέχτη, η Χάγη και το Ρότερνταμ, που δέχεται τους περισσότερους μετανάστες και κατοικείται από φοιτητές και τουρίστες, συνεχίζεται.

Η αδυναμία της κυβέρνησης να καλύψει τις αυξανόμενες στεγαστικές ανάγκες προκαλεί κάθε χρόνο διαμαρτυρίες.

Στο Άμστερνταμ, όπου έγιναν μεγάλης κλίμακας διαμαρτυρίες κατά του περιορισμού της στέγασης, η ζήτηση για ενοικίαση δωματίων αυξήθηκε ραγδαία, ειδικά μετά την πανδημία της COVID-19.
Το ενοίκιο για ένα δωμάτιο στην πόλη είναι περίπου 800-900€.

Ηνωμένο Βασίλειο
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, μια από τις χώρες με τους υψηλότερους περιορισμούς στέγασης και αυξήσεις ενοικίων στην Ευρώπη, το μέσο ενοίκιο ενός σπιτιού αυξήθηκε κατά 9,4% το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, φτάνοντας τις 1.190 £ (1.494 $).

Σύμφωνα με στοιχεία της βρετανικής εταιρείας διαδικτυακών ακινήτων Rightmove, το μέσο ενοίκιο στην πρωτεύουσα Λονδίνο έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών στις 2.501 λίρες το μήνα, αυξημένο κατά 14% την ίδια περίοδο.

Ο αριθμός των ενοικιαζόμενων κατοικιών στην αγορά ακινήτων του Ηνωμένου Βασιλείου είναι 46% χαμηλότερος σε σύγκριση με το επίπεδο του 2019.

Ισπανία
Στην Ισπανία, η κυβέρνηση αναζητά μέτρα ενάντια στο αυξανόμενο στεγαστικό πρόβλημα κάθε χρόνο, παρεμβαίνοντας στις αυξήσεις των ενοικίων για πρώτη φορά στην ιστορία της δημοκρατίας της χώρας.

Σύμφωνα με το στεγαστικό νομοσχέδιο που εγκρίθηκε στη βουλή, οι αυξήσεις των ενοικίων θα περιοριστούν στο 2% το 2023 και στο 3% το 2024 αντί του πληθωρισμού.

Επιπλέον, έως και 150% θα αυξηθούν οι φόροι ακινήτων για κατοικίες που είναι κενές για περισσότερα από δύο χρόνια.

Επίσης, ο πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ υποσχέθηκε να χτίσει συνολικά 113.000 σπίτια σε τρία ξεχωριστά έργα για οικονομικά προσιτή ενοικίαση για νέους και οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Το στεγαστικό πρόβλημα στην Ισπανία αντιμετωπίζεται στις πόλεις της Μαδρίτης και της Βαρκελώνης, που φιλοξενούν τον μεγαλύτερο αριθμό μεταναστών, φοιτητών και τουριστών.

Υπολογίζεται ότι το ενοίκιο ενός μόνο δωματίου είναι μεταξύ 500-600 € σε αυτές τις πόλεις και η ζήτηση για ενοίκια δωματίων έχει αυξηθεί κατά 40% σε σχέση με πέρυσι.

ΠΗΓΗ

Tags: ΕλλάδαΕΝΟΙΚΙΑΕΥΡΩΠΗ
Previous Post

ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τη Super League: «Ζητάμε αναβολή του ντέρμπι – Αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα»

Next Post

Ξεχάστε το IQ και το EQ- Το XQ είναι το μέτρο για τη νοημοσύνη

Related Posts

Στεγαστική κρίση: Νέο πακέτο μέτρων το 2026 για περισσότερες κατοικίες και στήριξη ενοικιαστών
Real Estate

Στεγαστική κρίση: Νέο πακέτο μέτρων το 2026 για περισσότερες κατοικίες και στήριξη ενοικιαστών

2 Ιανουαρίου 2026
Ολοκληρωμένο πρόγραμμα αξιοποίησης ακινήτων για Έλληνες της Διασποράς – Από την εκκρεμότητα στη real value
Real Estate

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα αξιοποίησης ακινήτων για Έλληνες της Διασποράς – Από την εκκρεμότητα στη real value

28 Δεκεμβρίου 2025
Στεγαστικό: επιδότηση έως 90% για ανακαινίσεις και «ξεμπλοκάρισμα» αλλαγής χρήσης κτιρίων σε κατοικίες
Real Estate

Στεγαστικό: επιδότηση έως 90% για ανακαινίσεις και «ξεμπλοκάρισμα» αλλαγής χρήσης κτιρίων σε κατοικίες

18 Δεκεμβρίου 2025
Νεα μέτρα για το στεγαστικό προωθεί η κυβέρνηση: Τι ισχύει για Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Real Estate

Νεα μέτρα για το στεγαστικό προωθεί η κυβέρνηση: Τι ισχύει για Αθήνα και Θεσσαλονίκη

17 Δεκεμβρίου 2025
Ακίνητα Διασποράς: Από την αδράνεια στην αξιοποίηση και την επένδυση
Real Estate

Ακίνητα Διασποράς: Από την αδράνεια στην αξιοποίηση και την επένδυση

15 Δεκεμβρίου 2025
Ενιαίο Μητρώο Ακινήτων
Real Estate

ΣτΕ: Τέλος στο «άλλο στα χαρτιά, άλλο στην πράξη» στις αγοραπωλησίες ακινήτων

18 Νοεμβρίου 2025
Next Post
Ξεχάστε το IQ και το EQ- Το XQ είναι το μέτρο για τη νοημοσύνη

Ξεχάστε το IQ και το EQ- Το XQ είναι το μέτρο για τη νοημοσύνη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

Η Μαρία Κορίνα Ματσάδο / REUTERS / Leonhard Foeger / File Photo

Βενεζουέλα: Η Μαρία Κορίνα Ματσάδο ζητά εκλογές, ενώ ο Τραμπ κρατά αποστάσεις

8 ώρες ago
υιοθέτηση του ευρώ από τη Βουλγαρία

Ιστορική ευκαιρία για την ελληνική επιχειρηματικότητα η υιοθέτηση του ευρώ από τη Βουλγαρία

20 ώρες ago
Οδηγός για χωρισμένους από την ΑΑΔΕ: Ανοίγει η πλατφόρμα για το «φορολογικό διαζύγιο»

Οδηγός για χωρισμένους από την ΑΑΔΕ: Ανοίγει η πλατφόρμα για το «φορολογικό διαζύγιο»

17 ώρες ago
Οικογένεια Εμπειρικού: Μια Δυναστεία στην Ελληνική Ναυτιλία

Οικογένεια Εμπειρικού: Μια Δυναστεία στην Ελληνική Ναυτιλία

2 έτη ago

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  • LIFESTYLE
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Γαστρονομία
    • Οίνος
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Επιστήμη
    • Τεχνολογία
    • Υγεία
  • Κόσμος
  • Οικονομία
    • Real Estate
    • Αγορές
    • Επιχειρείν
  • Περιβάλλον
    • Pet Stories
    • Οικολογία
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Χωρίς κατηγορία

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑ ΘΕΜΑ

AIRBNB Champions League ΑΑΔΕ ΑΚΙΝΗΤΑ Αθήνα Αθλητικές μεταδόσεις ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΥΠΑ ΕΝΦΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ ΕΦΟΡΙΑ Ελλάδα Επιχειρήσεις ΗΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ Ιταλία ΚΑΙΡΟΣ ΚΙΝΑ Καιρός σήμερα Κυριάκος Μητσοτάκης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ντόναλντ Τραμπ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΥΚΡΑΝΊΑ Οικονομία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Πρόγνωση καιρού ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΉΜΕΡΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ Τέμπη Τουρισμός ΥΓΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Χρηματιστήριο Αθηνών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • 87k Followers

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναδυόμενες αγορές: Η Wall Street «βλέπει» πολυετή κύκλο επενδυτικών εισροών το 2026

Αναδυόμενες αγορές: Η Wall Street «βλέπει» πολυετή κύκλο επενδυτικών εισροών το 2026

6 Ιανουαρίου 2026
Η Μαρία Κορίνα Ματσάδο / REUTERS / Leonhard Foeger / File Photo

Βενεζουέλα: Η Μαρία Κορίνα Ματσάδο ζητά εκλογές, ενώ ο Τραμπ κρατά αποστάσεις

6 Ιανουαρίου 2026
Αυξήσεις στις χρεώσεις μεταφοράς ρεύματος: Τι αλλάζει στους λογαριασμούς και γιατί κρίθηκαν αναγκαίες

Αυξήσεις στις χρεώσεις μεταφοράς ρεύματος: Τι αλλάζει στους λογαριασμούς και γιατί κρίθηκαν αναγκαίες

6 Ιανουαρίου 2026
Η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της Φάνη ανήμερα των Θεοφανίων

Η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της Φάνη ανήμερα των Θεοφανίων

6 Ιανουαρίου 2026
Λίβανος: Ιστορικό σχέδιο αποπληρωμής για τους εγκλωβισμένους καταθέτες – Εγγυήσεις από την Κεντρική Τράπεζα

Λίβανος: Ιστορικό σχέδιο αποπληρωμής για τους εγκλωβισμένους καταθέτες – Εγγυήσεις από την Κεντρική Τράπεζα

6 Ιανουαρίου 2026
Money And Life

Η νέα πλατφόρμα για την ενημέρωση σας!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ SPORT LIFESTYLE ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Τελευταία Νέα

  • Αναδυόμενες αγορές: Η Wall Street «βλέπει» πολυετή κύκλο επενδυτικών εισροών το 2026
  • Βενεζουέλα: Η Μαρία Κορίνα Ματσάδο ζητά εκλογές, ενώ ο Τραμπ κρατά αποστάσεις
  • Αυξήσεις στις χρεώσεις μεταφοράς ρεύματος: Τι αλλάζει στους λογαριασμούς και γιατί κρίθηκαν αναγκαίες
  • Η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της Φάνη ανήμερα των Θεοφανίων

Κατηγορίες

  • LIFESTYLE
  • Pet Stories
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
  • Αυτοδιοίκηση
  • Αφιερώματα
  • Γαστρονομία
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Επιστήμη
  • Επιχειρείν
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Οικολογία
  • Οικονομία
  • Οίνος
  • Περιβάλλον
  • Περιφέρεια
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
  • Τεχνολογία
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Χωρίς κατηγορία
  • Η εταιρεία
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία

Money&Life ©

No Result
View All Result
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Επιχειρείν
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αυτοδιοίκηση
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Περιφέρεια
  • LIFESTYLE
  • Αρθρογραφία
  • Συνεντεύξεις
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον

Money&Life ©

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Η ιστοσελίδα μας περιέχει cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας. Αν συνεχίζεται την περιήγηση σε αυτήν αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.