Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2026 - 18:13
Money And Life
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Επιχειρείν
    • Αγορές
    • Real Estate
  • LIFESTYLE
  • Αυτοδιοίκηση
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Συνεντεύξεις
    • Podcast
  • Πολιτισμός
  • Γαστρονομία
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Επιστήμη
    • Υγεία
    • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον
    • Οικολογία
    • Pet Stories
  • Επικοινωνία
Money And Life
Home Ελλάδα

Δολοφονία Δασκαλάκη: «Να αποδειχθεί χωρίς αμφιβολίες ότι είναι εγκληματική ενέργεια» – Τι υποστήριξαν οι 3 κατηγορούμενοι

User01 by User01
15 Ιουνίου 2026
in Ελλάδα
0 0
0
Δολοφονία Δασκαλάκη: «Να αποδειχθεί χωρίς αμφιβολίες ότι είναι εγκληματική ενέργεια» – Τι υποστήριξαν οι 3 κατηγορούμενοι
Share on FacebookShare on Twitter

Την Κυριακή 14.06.2026, πέρασαν τελικά την πόρτα των δικαστηρίων οι 3 κατηγορούμενοι για την δολοφονία του Αλέξανδρου Δασκαλάκη, μίας υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το Ηράκλειο και όχι μόνο.

Οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση δολοφονίας του Αλέξανδρου Δασκαλάκη στο Απεσωκάρι Ηρακλείου, για την αποφυγή επεισοδίων και για λόγους ασφαλείας τελικά απολογήθηκαν εχθές αντί για σήμερα Δευτέρα (15.06.2026).

 

Οι 3 κατηγορούμενοι ο 57χρονος κτηνοτρόφος και ο 32χρονος γιος του και ο 69χρονος βοσκός, αρνήθηκαν πλήρως την εμπλοκή τους στον θάνατο του Αλέξανδρου Δασκαλάκη κατά την απολογία τους, στο Ηράκλειο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο συνήγορός τους, Γιώργος Κοκοσάλης.

Οι τρεις άνδρες, απολογήθηκαν χθες Κυριακή 14.06.2026 στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, για την υπόθεση θανάτου του 49χρονου προέδρου της κοινότητας Απεσωκαρίο. Σύμφωνα με το CRETA24, για τον 57χρονο πατέρα, που κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός, υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα σχετικά με την προφυλάκισή του και την τελική απόφαση για την ποινική του μεταχείριση αναμένεται να λάβει το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο, ενώ ο 32χρονος γιος και ο 69χρονος βοσκός κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Από την πρώτη στιγμή, ωστόσο, η υπεράσπιση των κατηγορουμένων αμφισβητεί ευθέως τόσο το κατηγορητήριο όσο και την επάρκεια των αποδεικτικών στοιχείων, υποστηρίζοντας ότι οι εντολείς τους δεν έχουν καμία εμπλοκή στην υπόθεση.

 

Τι υποστήριξαν πατέρας και γιος

Όπως ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης πατέρα και γιου κ. Κοκοσάλης, και οι δύο κατηγορούμενοι περιέγραψαν αναλυτικά τις κινήσεις τους την ημέρα του συμβάντος, υποστηρίζοντας ότι δεν είχαν καμία σχέση με όσα τους αποδίδονται. «Και οι δύο με περίσσιο συναίσθημα, εκρηκτικό πολλές φορές και ταυτόχρονα πάρα πολύ συνέπασχαν με την οικογένεια, είπαν ακριβώς, επακριβώς τι έκαναν εκείνη την ημέρα», δήλωσε ο κ. Κοκοσάλης.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον 32χρονο, ο οποίος -όπως είπε- υποστήριξε ότι δεν απομακρύνθηκε καθόλου από το σπίτι του, όπου βρισκόταν με την οικογένειά του. «Δεν απομακρύνθηκα καθόλου από την οικεία μου. Το τηλέφωνό μου είναι αυτό, μπορείτε να το δείτε», φέρεται να δήλωσε ο ίδιος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Ο κ. Κοκοσάλης εκτίμησε ότι τα στοιχεία από την άρση απορρήτου των επικοινωνιών θα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου. «Όταν θα έρθει η άρση απορρήτου, θα πει πράγματι ότι ο 32χρονος ενεργοποιεί την τάδε κεραία που εξυπηρετεί το χωριό του. Τι θα πούμε δηλαδή; Θα τους βγάλουμε; Ε, ναι, αλλά γιατί να τους βάλεις;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τον πατέρα, ο συνήγορος υποστήριξε ότι ακολούθησε το καθημερινό του πρόγραμμα και δεν έκανε «τίποτε λιγότερο ή περισσότερο από αυτό που κάνει κάθε μέρα».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για «ατυχή νομικό χαρακτηρισμό» της υπόθεσης ως ανθρωποκτονίας. «Είναι ανθρωποκτονία; Είναι ατύχημα; Τι είναι; Θα το δούμε στην πορεία», δήλωσε, επαναλαμβάνοντας ότι η υπεράσπιση θεωρεί πως πρόκειται για ατύχημα.

Κριτική για τις έρευνες

Ο Γιώργος Κοκοσάλης εξαπέλυσε σφοδρή κριτική για την πορεία της έρευνας, υποστηρίζοντας ότι η δικογραφία είναι ελλιπής και ότι η αστυνομική προανάκριση διακόπηκε πρόωρα. «Με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη του συγχωρεμένου Αλέξανδρου Δασκαλάκη, αυτή η δικογραφία δεν έχει πόδια να σταθεί. Δεν έχει πόδια να σταθεί, ειλικρινά», ανέφερε.

Κατά τον ίδιο, η δικογραφία διαβιβάστηκε πρόωρα στις δικαστικές αρχές, ενώ βρίσκονταν ακόμη σε εξέλιξη σημαντικές ερευνητικές ενέργειες από αξιωματικούς της Ασφάλειας. «Κάποιος ή κάποιοι πίεσαν να διακοπεί αυτή η αστυνομική προανάκριση», υποστήριξε, κάνοντας λόγο για παρέμβαση σε μια έρευνα που χαρακτήρισε «πολυτελέστατη και επιστημονικότατη».

Αναφέρθηκε μάλιστα και στον πρώην γαμπρό του Αλέξανδρου Δασκαλάκη, τον οποίο περιέγραψε ως πρόσωπο που πραγματοποίησε ιδιωτική έρευνα μετά το συμβάν, αφού στην αρχή το περιστατικό είχε θεωρηθεί ατύχημα. Όπως είπε, ο ίδιος «μετά από τέσσερις-πέντε μέρες βρήκε σακούλες, βρήκε το πορτοφόλι, βρήκε διάφορα αντικείμενα», τα οποία στη συνέχεια παραδόθηκαν για εργαστηριακή εξέταση. Ο κ. Κοκοσάλης υποστήριξε ότι όλα αυτά τα ευρήματα επρόκειτο ούτως ή άλλως να αξιολογηθούν από τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες και ότι η έρευνα βρισκόταν σε εξέλιξη όταν, όπως ισχυρίζεται, διακόπηκε.

Αμφισβητεί αποδεικτικά στοιχεία η υπεράσπιση

Ο δικηγόρος στάθηκε ιδιαίτερα στα στοιχεία που, κατά την άποψή του, συνδέουν τους κατηγορούμενους με την υπόθεση. Υποστήριξε ότι βασικά στοιχεία της δικογραφίας είναι δύο παλαιότερες καταγγελίες που αφορούσαν γενικότερα ζητήματα με κτηνοτρόφους στην περιοχή και όχι προσωπικές διαφορές με τους κατηγορούμενους. Παράλληλα, σημείωσε ότι, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, δεν προέκυψε από τις έρευνες φυσική παρουσία του νεότερου κατηγορούμενου στην περιοχή όπου φέρεται να συνέβη το περιστατικό.

Μάλιστα αναφέρθηκε και βίντεο στο οποίο εμφανίζεται το κοπάδι του πατέρα να περνά κοντά σε κατοικία, υποστηρίζοντας ότι αυτό δεν αρκεί για να στηρίξει τις κατηγορίες.

Τέλος ο κ. Κοκοσάλης απέδωσε την εξέλιξη της υπόθεσης στην έντονη δημοσιότητα που έλαβε. «Η αφόρητη και κραυγαλέα δημοσιότητα», είπε όταν ρωτήθηκε ποιος ευθύνεται για τη διακοπή της προανάκρισης. Κατά τον ίδιο, η πίεση που δημιουργήθηκε από τη δημόσια συζήτηση γύρω από την υπόθεση επηρέασε την πορεία των ερευνών και οδήγησε σε βεβιασμένες κινήσεις. «Από εκεί βγήκαν και άρχισαν οι αφορισμοί, οι γενικεύουσες κρίσεις κτλ.», ανέφερε, υποστηρίζοντας ότι η δημοσιότητα δημιούργησε κλίμα ενοχοποίησης συγκεκριμένων προσώπων πριν ολοκληρωθεί η διερεύνηση.

Κλείνοντας, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η βίαιη, όπως τη χαρακτήρισε, διακοπή της αστυνομικής προανάκρισης ενδέχεται να δυσκολέψει την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. «Εύχομαι να μην το πληρώσει αποδεικτικά αυτό η οικογένεια», δήλωσε, επιμένοντας ότι η αναζήτηση της ουσιαστικής αλήθειας απαιτούσε την ολοκλήρωση όλων των ερευνητικών ενεργειών πριν από τη διαβίβαση της δικογραφίας.

«Δεν είναι επιβεβαιωμένη εγκληματική ενέργεια»

Σοβαρές ενστάσεις για το περιεχόμενο της δικογραφίας και την πορεία της προδικασίας διατύπωσε και η Αλεξάνδρα Σπανάκη, επίσης συνήγορος υπεράσπισης του 57χρονου και του 32χρονου γιου του, υποστηρίζοντας ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν τα απαραίτητα στοιχεία που να συνδέουν με σαφήνεια οποιοδήποτε πρόσωπο με την υπόθεση.

Η κ. Σπανάκη χαρακτήρισε τη δικογραφία «ατελή», επισημαίνοντας ότι «δεν ολοκληρώθηκε η προδικασία» και πως λείπουν τα αντικειμενικά εκείνα δεδομένα που θα μπορούσαν να συνδέσουν πρόσωπα με τον χρόνο, τον τόπο και τα πιθανά κίνητρα της υπόθεσης. Όπως ανέφερε, «οι αιτιάσεις, οι απόψεις, οι σκέψεις δεν μπορεί να αποτελούν αποδεικτικά μέσα», ακόμη και όταν προέρχονται από την αγανάκτηση ή τον πόνο των συγγενών του θύματος.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο ζήτημα του μηχανισμού θανάτου, δηλώνοντας ότι «για μένα αδιευκρίνιστος είναι ακόμη και μέχρι αυτή τη στιγμή ο μηχανισμός θανάτου» και προσθέτοντας πως «δεν είναι επιβεβαιωμένη εγκληματική ενέργεια και αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό».

Η συνήγορος υποστήριξε ότι υπάρχουν «σοβαρές αμφισβητήσεις σχετικά με τον μηχανισμό θανάτου και τις σωματικές βλάβες», σημειώνοντας ότι δεν προκύπτει σαφής σύνδεση ανάμεσα στα ευρήματα που καταγράφηκαν από τον ιατροδικαστή και στα αποτελέσματα των εργαστηριακών και απεικονιστικών εξετάσεων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην επίσημη ιατροδικαστική έκθεση, υπογραμμίζοντας ότι ακόμη και αυτή διατυπώνει επιφυλάξεις ως προς τα συμπεράσματά της. «Η ίδια η ιατροδικαστής επιφυλάσσει για τον εαυτό της τη δυνατότητα να ανασκευάσει. Εγώ δεν το έχω ξαναδεί ποτέ αυτό σε διατύπωση και συμπέρασμα ιατροδικαστικής έκθεσης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την κ. Σπανάκη, πριν εξεταστεί οποιαδήποτε σύνδεση προσώπων με την υπόθεση, θα πρέπει πρώτα να αποδειχθεί επιστημονικά και χωρίς αμφιβολίες ότι πρόκειται πράγματι για εγκληματική ενέργεια. «Αφού καταλήξουμε ότι επιστημονικά δεν αμφισβητείται η εγκληματική ενέργεια, τότε θα πρέπει να συνδέσουμε και τα πρόσωπα και τις πράξεις με τη συνθήκη, τον τόπο και τον χρόνο», είπε.

Αναφερόμενη στους εντολείς της, υποστήριξε ότι «ούτε καν αποχρώσες ενδείξεις δεν υπάρχουν» που να οδηγούν στην πεποίθηση ότι συνδέονται με το συγκεκριμένο γεγονός, τονίζοντας ότι η υπόθεση απέχει ακόμη πολύ από οποιαδήποτε βεβαιότητα.

Κλείνοντας, εξέφρασε τον σεβασμό της προς την οικογένεια του θύματος και την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, ζητώντας από όλες τις πλευρές ψυχραιμία και αντικειμενικότητα. «Η ηθική απόδειξη δεν έχει καμία θέση εφόσον δεν ερείδεται σε αντικειμενικά και μη αμφισβητούμενα στοιχεία», κατέληξε.

Τι υποστήριξε ο 69χρονος

Στη θέση ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν τον 69χρονο κτηνοτρόφο με την υπόθεση επέμεινε η συνήγορός του, Θεονύμφη Μπέρκη, μετά την απόφαση για την προφυλάκισή του.

Η κ. Μπέρκη υποστήριξε ότι η υπεράσπιση παραμένει σταθερή στην αρχική της θέση, τονίζοντας πως «λείπει οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο με το οποίο θα μπορούν να συνδεθούν οι κατηγορούμενοι με την ελεγχόμενη πράξη».

Αναφερόμενη ειδικά στον εντολέα της, σημείωσε ότι από το αποδεικτικό υλικό προκύπτει μόνο πως «είχε διέλθει από ένα σημείο της ευρύτερης περιοχής μισή ώρα πριν διέλθει και ο Δασκαλάκης». Ωστόσο, όπως τόνισε, το στοιχείο αυτό δεν αρκεί για να τον συνδέσει με το περιστατικό, καθώς «εκτελούσε εργασιακά καθήκοντα, σε μια διαδρομή την οποία επίσης εκτελούσε καθημερινά και σταθερά».

Η συνήγορος υπογράμμισε ακόμη ότι η διαδρομή που ακολούθησε ο 69χρονος για τη βόσκηση και τη φροντίδα των ζώων του ήταν «εντελώς διαφορετική από το σημείο στο οποίο φέρεται να έχει λάβει χώρα το συμβάν», προσθέτοντας ότι «η διέλευση αυτή και μόνη της από την ίδια περιοχή δεν μπορεί να σημαίνει τίποτα παραπάνω».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην απουσία οποιασδήποτε προσωπικής διαφοράς μεταξύ του θύματος και του κατηγορούμενου. «Μεταξύ των δύο ανθρώπων δεν υπήρχε οποιοδήποτε συμβάν, δεν υπήρχε οποιαδήποτε διένεξη», ανέφερε, προσθέτοντας ότι «δεν υπήρχε κάποιο κίνητρο» και πως ο εντολέας της «δεν θα μπορούσε με κανέναν τρόπο να θέλει να προκαλέσει οποιαδήποτε ζημία στον άνθρωπο αυτό».

Σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης, η κ. Μπέρκη εμφανίστηκε βέβαιη για την κατάληξη της διαδικασίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η κατηγορία σίγουρα θα καταπέσει στο ακροατήριο». Παράλληλα, σημείωσε ότι η υπεράσπιση αναμένει τα αποτελέσματα των αιτημάτων που έχουν υποβληθεί και των εργαστηριακών εξετάσεων, προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως τα δεδομένα της υπόθεσης.

«Σίγουρα όμως ο άνθρωπος για τον οποίο σας ομιλώ δεν έχει κάποια εμπλοκή, δεν έχει καμία σχέση, δεν έχει καμία ευθύνη στον θάνατο του ανθρώπου αυτού», κατέληξε η συνήγορος, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι αυτό θα προκύψει και από τα στοιχεία που αναμένονται.

«Μοναδικός στόχος της οικογένειας η αποκάλυψη της αλήθειας – Οι ποινικές διώξεις απαιτούν επαρκείς ενδείξεις ενοχής»

Την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη δικαίωση της οικογένειας του θύματος ζήτησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Στειακάκης, μετά την ολοκλήρωση των απολογιών των κατηγορουμένων.

Όπως ανέφερε, η οικογένεια παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις με μοναδικό στόχο την αποκάλυψη της αλήθειας και τον εντοπισμό του υπεύθυνου για τον τραγικό χαμό του δικού τους ανθρώπου. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η στάση της οικογένειας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας χαρακτηρίζεται από ψυχραιμία και σεβασμό στους θεσμούς, χωρίς ακρότητες και δημόσιες αντιπαραθέσεις.

Ο συνήγορος της οικογένειας επισήμανε ακόμη ότι η ανακριτική διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς αναμένονται επιπλέον ανακριτικές πράξεις και νέα αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία ενδέχεται να συμβάλουν περαιτέρω στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Απαντώντας εμμέσως στους ισχυρισμούς της άλλης πλευράς περί έλλειψης επαρκών αποδείξεων, ο κ. Στειακάκης τόνισε ότι η ποινική διαδικασία βασίζεται σε συγκεκριμένους κανόνες και στην αξιολόγηση των στοιχείων από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές. Υπενθύμισε ότι τόσο η άσκηση ποινικών διώξεων όσο και οι αποφάσεις που ελήφθησαν μετά τις απολογίες προϋποθέτουν την ύπαρξη ενδείξεων ενοχής, οι οποίες έχουν ήδη εξεταστεί και αξιολογηθεί από δικαστικούς λειτουργούς.

«Το εάν τα στοιχεία είναι επαρκή ή όχι έχει ήδη αξιολογηθεί δύο φορές από δικαστικούς λειτουργούς», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η μέχρι στιγμής δικαστική κρίση έχει τη δική της βαρύτητα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Previous Post

Το Ιράν πριν και μετά τον πόλεμο: Τι άλλαξε, τι πέτυχαν οι ΗΠΑ και ποιοι δεν θέλουν τη συμφωνία

Related Posts

Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: «Σκουπισμένο» το μαχαίρι του εγκλήματος – Καταρρέει το σενάριο του Ιταλού για «αλληλοεξόντωση μητέρας με γιο»
Ελλάδα

Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: «Σκουπισμένο» το μαχαίρι του εγκλήματος – Καταρρέει το σενάριο του Ιταλού για «αλληλοεξόντωση μητέρας με γιο»

15 Ιουνίου 2026
Πώς ξεκίνησε το ελληνικό καλοκαίρι: Θετικός στην κίνηση ο Μάιος, συγκρατημένη αισιοδοξία από βασικές ευρωπαϊκές αγορές
Ελλάδα

Πώς ξεκίνησε το ελληνικό καλοκαίρι: Θετικός στην κίνηση ο Μάιος, συγκρατημένη αισιοδοξία από βασικές ευρωπαϊκές αγορές

15 Ιουνίου 2026
Δάνειο πρώτου μνημονίου: Σήμερα  η πρόωρη πληρωμή δόσεων ύψους 6,94 δισ. ευρώ
Ελλάδα

Δάνειο πρώτου μνημονίου: Σήμερα η πρόωρη πληρωμή δόσεων ύψους 6,94 δισ. ευρώ

15 Ιουνίου 2026
Κάλυμνος: Σκοτώθηκε 56χρονος σε γάμο έπειτα από έκρηξη δυναμίτη στα χέρια του
Ελλάδα

Κάλυμνος: Σκοτώθηκε 56χρονος σε γάμο έπειτα από έκρηξη δυναμίτη στα χέρια του

15 Ιουνίου 2026
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Αττική: 13 συλλήψεις για συμμορία που έκλεβε αυτοκίνητα
Ελλάδα

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Αττική: 13 συλλήψεις για συμμορία που έκλεβε αυτοκίνητα

15 Ιουνίου 2026
Καιρός: Επιστρέφουν τα 34άρια τις επόμενες ημέρες – Αττική, Λάρισα και Πάτρα θα «ψηθούν» από τη ζέστη
Ελλάδα

Καιρός: Επιστρέφουν τα 34άρια τις επόμενες ημέρες – Αττική, Λάρισα και Πάτρα θα «ψηθούν» από τη ζέστη

15 Ιουνίου 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

Όλα όσα προβλέπουν η αμυντική συμφωνία και η συμφωνία για τη συνολική στρατηγική εταιρική σχέση Ελλάδας – Γαλλίας που υπέγραψαν Μητσοτάκης και Μακρόν

Όλα όσα προβλέπουν η αμυντική συμφωνία και η συμφωνία για τη συνολική στρατηγική εταιρική σχέση Ελλάδας – Γαλλίας που υπέγραψαν Μητσοτάκης και Μακρόν

2 μήνες ago
Επενδύσεις άνω των 165 εκατ. ευρώ αναβαθμίζουν την περιοχή του Ρέντη – Πώς αλλάζει ο εμπορικός χάρτης της Αττικής

Επενδύσεις άνω των 165 εκατ. ευρώ αναβαθμίζουν την περιοχή του Ρέντη – Πώς αλλάζει ο εμπορικός χάρτης της Αττικής

1 ημέρα ago
ΔΕΔΔΗΕ: Επιστρέφουν σε επίπεδα προ πανδημίας οι ρευματοκλοπές και οι απώλειες δικτύου

ΔΕΔΔΗΕ: Επιστρέφουν σε επίπεδα προ πανδημίας οι ρευματοκλοπές και οι απώλειες δικτύου

6 ώρες ago
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μετά τον γάμο της Δανάης Μπάρκα – «Δεν ήταν στα όνειρά μου να τη δω νύφη»

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μετά τον γάμο της Δανάης Μπάρκα – «Δεν ήταν στα όνειρά μου να τη δω νύφη»

8 ώρες ago

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  • LIFESTYLE
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Γαστρονομία
    • Οίνος
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Επιστήμη
    • Τεχνολογία
    • Υγεία
  • Κόσμος
  • Οικονομία
    • Real Estate
    • Αγορές
    • Επιχειρείν
  • Περιβάλλον
    • Pet Stories
    • Οικολογία
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Χωρίς κατηγορία

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑ ΘΕΜΑ

Champions League e-ΕΦΚΑ ΑΑΔΕ ΑΚΙΝΗΤΑ Αθήνα ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΥΠΑ ΕΝΦΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΦΟΡΙΑ Ελλάδα Επιχειρήσεις ΗΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΙΝΑ Καιρός σήμερα Κυριάκος Μητσοτάκης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ντόναλντ Τραμπ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΥΚΡΑΝΊΑ Οικονομία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ Πρόγνωση καιρού ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΉΜΕΡΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ Τέμπη Τουρισμός ΥΓΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Χρηματιστήριο Αθηνών τεχνητή νοημοσύνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • 87k Followers

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δολοφονία Δασκαλάκη: «Να αποδειχθεί χωρίς αμφιβολίες ότι είναι εγκληματική ενέργεια» – Τι υποστήριξαν οι 3 κατηγορούμενοι

Δολοφονία Δασκαλάκη: «Να αποδειχθεί χωρίς αμφιβολίες ότι είναι εγκληματική ενέργεια» – Τι υποστήριξαν οι 3 κατηγορούμενοι

15 Ιουνίου 2026
Το Ιράν πριν και μετά τον πόλεμο: Τι άλλαξε, τι πέτυχαν οι ΗΠΑ και ποιοι δεν θέλουν τη συμφωνία

Το Ιράν πριν και μετά τον πόλεμο: Τι άλλαξε, τι πέτυχαν οι ΗΠΑ και ποιοι δεν θέλουν τη συμφωνία

15 Ιουνίου 2026
Οι πλοιοκτήτες ζητούν καθαρή συμφωνία για τα Στενά του Ορμούζ, όπου 600 πλοία περιμένουν στην «ουρά»

Οι πλοιοκτήτες ζητούν καθαρή συμφωνία για τα Στενά του Ορμούζ, όπου 600 πλοία περιμένουν στην «ουρά»

15 Ιουνίου 2026
SOS από τη φαρμακοβιομηχανία μετά το αρνητικό ρεκόρ με clawback 80,7% στα νοσοκομειακά φάρμακα

SOS από τη φαρμακοβιομηχανία μετά το αρνητικό ρεκόρ με clawback 80,7% στα νοσοκομειακά φάρμακα

15 Ιουνίου 2026
Ασφάλιστρα υγείας: Αναγκαίες οι αναπροσαρμογές αλλά το κόστος να μην επιβαρύνει μόνο τις ασφαλιστικές, λέει η ΕΑΕΕ

Ασφάλιστρα υγείας: Αναγκαίες οι αναπροσαρμογές αλλά το κόστος να μην επιβαρύνει μόνο τις ασφαλιστικές, λέει η ΕΑΕΕ

15 Ιουνίου 2026
Money And Life

Η νέα πλατφόρμα για την ενημέρωση σας!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ SPORT LIFESTYLE ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Τελευταία Νέα

  • Δολοφονία Δασκαλάκη: «Να αποδειχθεί χωρίς αμφιβολίες ότι είναι εγκληματική ενέργεια» – Τι υποστήριξαν οι 3 κατηγορούμενοι
  • Το Ιράν πριν και μετά τον πόλεμο: Τι άλλαξε, τι πέτυχαν οι ΗΠΑ και ποιοι δεν θέλουν τη συμφωνία
  • Οι πλοιοκτήτες ζητούν καθαρή συμφωνία για τα Στενά του Ορμούζ, όπου 600 πλοία περιμένουν στην «ουρά»
  • SOS από τη φαρμακοβιομηχανία μετά το αρνητικό ρεκόρ με clawback 80,7% στα νοσοκομειακά φάρμακα

Κατηγορίες

  • LIFESTYLE
  • Pet Stories
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
  • Αυτοδιοίκηση
  • Αφιερώματα
  • Γαστρονομία
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Επιστήμη
  • Επιχειρείν
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Οικολογία
  • Οικονομία
  • Οίνος
  • Περιβάλλον
  • Περιφέρεια
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
  • Τεχνολογία
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Χωρίς κατηγορία
  • Η εταιρεία
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία

Money&Life ©

No Result
View All Result
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Επιχειρείν
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αυτοδιοίκηση
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Περιφέρεια
  • LIFESTYLE
  • Αρθρογραφία
  • Συνεντεύξεις
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον

Money&Life ©

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Η ιστοσελίδα μας περιέχει cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας. Αν συνεχίζεται την περιήγηση σε αυτήν αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.