Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου, 2026 - 08:56
Money And Life
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Επιχειρείν
    • Αγορές
    • Real Estate
  • LIFESTYLE
  • Αυτοδιοίκηση
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Συνεντεύξεις
    • Podcast
  • Πολιτισμός
  • Γαστρονομία
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Επιστήμη
    • Υγεία
    • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον
    • Οικολογία
    • Pet Stories
  • Επικοινωνία
Money And Life
Home Οικονομία

Δημοσκόπηση: Θερίζει η ακρίβεια – Το 55% δεν έχει ούτε για τα βασικά

Η ακρίβεια εξακολουθεί να γονατίζει τα νοικοκυριά, με το 90% να δυσκολεύεται σημαντικά στην καθημερινότητά του, το 66% ίσα που τα βγάζει πέρα, και για το 55% το εισόδημα δεν φτάνει ούτε για τα βασικά

User01 by User01
28 Νοεμβρίου 2024
in Οικονομία
0 0
0
Δημοσκόπηση: Θερίζει η ακρίβεια – Το 55% δεν έχει ούτε για τα βασικά
Share on FacebookShare on Twitter

Μπορεί η κυβέρνηση να ισχυρίζεται ότι κερδίζει στον πόλεμο ενάντια στην ακρίβεια, όμως οι καταναλωτές μόνο κερδισμένοι δε νιώθουν. Καταιγιστικά είναι τα στοιχεία του δεύτερου μέρους της δημοσκόπησης της GPO για το ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90,1 με θέμα την ακρίβεια και τις συντριπτικές επιπτώσεις της στην ελληνική κοινωνία.

Οι 9 στους 10 Έλληνες απαντούν ότι η ακρίβεια δυσκολεύει σημαντικά την καθημερινότητά τους, για πάνω από τους μισούς (54,6%) το εισόδημα δεν επαρκεί ούτε για τις βασικές ανάγκες, ενώ σχεδόν το 66% χαρακτηρίζει τα βγάζει πέρα με δυσκολία.

Την ίδια στιγμή, οι απαντήσεις των πολιτών καταρρίπτουν το αφήγημα περί «εισαγόμενης» ακρίβειας. Πάνω από 7 στους 10 αποδίδουν την ακρίβεια σε στρεβλώσεις της ελληνικής οικονομίας και συγκεκριμένα στην αισχροκέρδεια και την έλλειψη ελέγχων από την πολιτεία. Το πιο απογοητευτικό, είναι ότι η κατάσταση που βιώνουν οι πολίτες δεν δείχνει κανένα σημάδι βελτίωσης σε σύγκριση με το 2022, το έτος που κορύφώθηκε ο πληθωρισμός. Παρά την επιβράδυνση της αύξησης των τιμών, τα ελληνικά νοικοκυριά συνεχίζουν να γονατίζουν από το βάρος της ακρίβειας, με τα ποσοστά όσων «με το ζόρι τα βγάζουν πέρα» να παραμένουν σε σταθερά υψηλά επίπεδα.

Κάθε πέρσι και καλύτερα
Αν θεωρήσουμε ότι η ακρίβεια κορυφώθηκε το 2022 – όταν ο καθώς πρόκειται για την τρίτη συνεχή χρονιά που η ακρίβεια γονατίζει τα νοικοκυριά, αν θεωρήσουμε ως έτος εκκίνησης το 2022, γίνεται εμφανές ότι η κατάσταση όχι μόνο δεν έχει βελτιωθεί, αλλά το αποτύπωμά της βαθαίνει ολοένα περισσότερο.

Για παράδειγμα, το 2022 και το 2023 ο μισθός τελείωνε στις 18 και 19 του μήνα για ένα στα δύο νοικοκυριά – όπως αποτυπώνεται στις ετήσιες έρευνες εισοδήματος του ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ. Φέτος, πάνω από 6 στους 10 δυσκολεύονται να καλύψουν ακόμα και τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ και σχεδόν 7 στους 10 δυσκολεύονται να πληρώσουν τους πάγιους λογαριασμούς.

Εξίσου δύσκολη είναι η κάλυψη των εξόδων στέγασης για το 62,5% του πληθυσμού, οι πληρωμές δόσεων και ρυθμίσεων σε τράπεζες για το 58%, αλλ΄ακαι η κάλυψη ιατρικών εξόδων για το 60% του πληθυσμού.

Φαίνεται πώς τα βήματα προόδου και βελτίωσης του εισοδήματος που υποστηρίζει η κυβέρνηση ότι έγιναν την περασμένη διετία, πέρασαν αλλά δεν ακούμπησαν καν την πλειονότητα των πολιτών. Αυτό αποτυπώνεται και στην απάντηση των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση στην ερώτηση ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα στην Ελλάδα για την ακρίβεια: Το 54,2% θεωρεί ότι είναι ο συνδυασμός υψηλών τιμών και πολύ χαμηλών μισθών και συντάξεων, το 31,5% θεωρεί ότι φταίει πρωτίστως το χαμηλό εισόδημα και το 14,1% ότι ευθύνονται πρωτίστως οι υψηλές τιμές.

Σφίγγουν το ζωνάρι και τα Χριστούγεννα
Ένα άλλο ηχηρό χαστούκι για την κυβέρνηση είναι ότι πάνω από το 90% θεωρεί ότι πρέπει να μειωθεί το ΦΠΑ σε τρόφιμα και είδη βασικής ανάγκης. Πρόκειται για ένα μέτρο το οποίο έχουν θέσει επιτακτικά εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια το σύνολο των κοινωνικών εταίρων, συναντώντας τοίχος άρνησης. Πάνω από τους μισούς θεωρούν ότι η κβυέρνηση ευθύνεται για τις υψηλές τιμές του ρεύματος, ο ένας στους δύο θα μειώσει τα έξοδα για Χριστουγεννιάτικες αγορές, ενώ οι 6 στους 10 θεωρούν ότι οι τιμές στα σούπερ μάρκετ αυξήθηκαν το 2024 – κατρρίπτοντας επίσης το αφήγημα περί «αρνητικού πληθωρισμού»

Σε δύσκολη κατάσταση οι γονείς
Οι γονείς που έχουν παιδιά σε ηλικία σχολείου ή πανεπιστημίου αναφέρουν δυσκολίες στην κάλυψη των εξόδων φροντιστηρίων και άλλων εκπαιδευτικών αναγκών (Πολύ & Αρκετά 60,9%), ενώ παρόλο που οι δαπάνες για ρούχα και παπούτσια θεωρούνται λιγότερο κρίσιμες, ένα σημαντικό ποσοστό πολιτών (63,7%) δηλώνει ότι δυσκολεύεται να τις καλύψει.

Η ψυχαγωγία και η διασκέδαση έχουν μειωθεί δραστικά για την πλειονότητα των ερωτηθέντων, καθώς το 71,5% εξ αυτών αναφέρει ότι δυσκολεύεται να καλύπτει αυτό το έξοδο, γεγονός το οποίο αντικατοπτρίζει την προσαρμογή των προτεραιοτήτων των νοικοκυριών στις βασικές ανάγκες. Τα έξοδα για ταξίδια και εκδρομές βρίσκονται στο τέλος της ιεράρχησης, με την πλειονότητα των πολιτών (77,5%) να δηλώνει ότι αδυνατεί να καλύψει τις δαπάνες για αναψυχή λόγω των οικονομικών συνθηκών.

Θετικά αλλά ανεπαρκή τα μέτρα για την ακρίβεια
Η μεγάλη πλειονότητα των πολιτών (79,1%) βλέπει θετικά την ιδέα του πλαφόν στα κέρδη, έτσι ώστε αυτά να μην ξεπερνούν τα κέρδη του 2021, ενώ το 82,6% συμφωνεί με τον εξαπλασιασμό των προστίμων για αισχροκέρδεια.

Ωστόσο, παρά τη θετική στάση, οι πολίτες παραμένουν σκεπτικοί σχετικά με την αποτελεσματικότητα αυτών των μέτρων, με το 65% να πιστεύει ότι τα πρόστιμα δεν συμμορφώνουν επαρκώς τα σούπερ μάρκετ. Παράλληλα, το 63,1% θεωρεί ότι τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί έως τώρα έχουν ελάχιστη συμβολή στην προστασία των καταναλωτών.

Αύξηση τιμών στα σούπερ μάρκετ
Όσον αφορά την άποψη των πολιτών για τις αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων στα σούπερ μάρκετ, το 63,6% των ερωτηθέντων πιστεύει πως οι τιμές έχουν αυξηθεί σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, το 31% ότι έχουν παραμείνει σταθερές, ενώ μόλις το 5,2% θεωρεί ότι οι τιμές μειώθηκαν. Μάλιστα πάνω από 43% θεωρεί ότι οι τιμές αυξήθηκαν πολύ. Το γεγονός αυτό υποδεικνύει ότι η ακρίβεια παραμένει έντονα αισθητή στην καθημερινότητα των πολιτών, το οποίο συνδέεται με την ευρύτερη αίσθηση ότι οι αυξήσεις στις τιμές δεν είναι παροδικό φαινόμενο, αλλά αποτελούν μέρος μιας γενικότερης τάσης που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια.

Ηλεκτρικό ρεύμα: Σε κυβερνητικές πολιτικές οφείλονται οι αυξήσεις σύμφωνα με το 54,3%
Οι αυξήσεις στις τιμές του ρεύματος έχουν καταγραφεί ως μία από τις σημαντικότερες οικονομικές πιέσεις που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά. Σχετικά με το ποιος ευθύνεται για την αύξηση των τιμών, η πλειονότητα των ερωτηθέντων (54,3%) θεωρεί ότι οι αυξήσεις οφείλονται σε κυβερνητικές πολιτικές, ενώ το 23,1% θεωρεί ως υπεύθυνους τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας.

Συντριπτική υποστήριξη από τους πολίτες στην πρόταση για μείωση του ΦΠΑ σε τρόφιμα και βασικά είδη διατροφής: Το 91,5% τάσσεται υπέρ
Η πρόταση για μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και τα βασικά είδη διατροφής συγκεντρώνει συντριπτική υποστήριξη από τους πολίτες, με το 91,5% των ερωτηθέντων να τάσσεται υπέρ και μόλις το 7,9% να διαφωνεί. Η ευρεία αποδοχή της πρότασης καταδεικνύει ότι οι πολίτες θεωρούν πως μια τέτοια παρέμβαση θα μπορούσε να μειώσει τις τιμές στα βασικά είδη και να ενισχύσει την αγοραστική τους δύναμη.

Σχεδόν 3 στους 10 πιστεύουν ότι το βασικό πρόβλημα της ακρίβειας είναι τα χαμηλά εισοδήματα
Αναφορικά με την ερώτηση που εξετάζει το βασικό πρόβλημα της ακρίβειας, δηλαδή αν αυτό οφείλεται κυρίως στα χαμηλά εισοδήματα ή στις υψηλές τιμές, σχεδόν 3 στους 10 ερωτώμενους πιστεύουν ότι το κύριο ζήτημα είναι τα χαμηλά εισοδήματα (μισθοί και συντάξεις), ενώ το 14,1% εστιάζει στις υψηλές τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών ως τη ρίζα του προβλήματος. Ωστόσο, η πλειονότητα των συμμετεχόντων (54,2%) θεωρεί ότι το πραγματικό πρόβλημα είναι ένας συνδυασμός και των δύο παραγόντων που αναφέρθηκαν.

Χριστούγεννα: Το 51,6% θα μειώσει τις εορταστικές δαπάνες
Όσον αφορά τις προθέσεις των πολιτών σχετικά με τη δαπάνη που σκοπεύουν να κάνουν κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων (51,6%) δηλώνει ότι σκοπεύει να μειώσει τις εορταστικές δαπάνες φέτος, ενώ 4 στους 10 αναφέρουν ότι θα δαπανήσουν τα ίδια χρήματα με πέρυσι.

Μοιρασμένοι οι πολίτες για τη δράση των καταναλωτικών ενώσεων, αρνητικά αξιολογούν τα συνδικαλιστικά σωματεία
Τέλος, σε ερωτήσεις που αφορούν την αξιολόγηση των δράσεων οργανισμών, όπως οι καταναλωτικές ενώσεις και τα συνδικαλιστικά σωματεία, το 38,6% των πολιτών κρίνει θετικά τη δράση και το έργο των καταναλωτικών ενώσεων, ενώ το 39% έχει αρνητική άποψη. Η αξιολόγηση των συνδικαλιστικών σωματείων είναι πιο αρνητική, με μόλις το 29,8% των ερωτηθέντων να κρίνει θετικά τη δράση τους, ενώ το 57,6% εκφράζει αρνητική άποψη.

Πηγή: tanea.gr

Tags: ΑΚΡΙΒΕΙΑΔημοσκόπηση
Previous Post

Καταβολή αναδρομικών ποσών, ύψους 6,5 εκατ. ευρώ, σε 23.000 συνταξιούχους

Next Post

Ο Γιάννης Βρούτσης εκπρόσωπος των Κρατών – Μελών της ΕΕ στο ΔΣ του Παγκοσμίου Οργανισμού Αντι-Ντόπινγκ (WADA)

Related Posts

Σούπερ Μάρκετ: Συνεχίζεται η Εθνική Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών με 994 κωδικούς
Οικονομία

Σούπερ Μάρκετ: Συνεχίζεται η Εθνική Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών με 994 κωδικούς

5 Νοεμβρίου 2026
Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων: Εξετάζονται αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού της ΕΑΣ
Οικονομία

Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων: Εξετάζονται αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού της ΕΑΣ

5 Νοεμβρίου 2026
Ανοίγει ο δρόμος για 120 δόσεις σε εφορία και ΕΦΚΑ: Πάνω από 1 εκατ. οφειλέτες με χρέη 95 δισ. ευρώ
Οικονομία

Ανοίγει ο δρόμος για 120 δόσεις σε εφορία και ΕΦΚΑ: Πάνω από 1 εκατ. οφειλέτες με χρέη 95 δισ. ευρώ

5 Νοεμβρίου 2026
Έως €70.000 για να μετακομίσετε – Εξι χώρες που σας πληρώνουν
Οικονομία

Έως €70.000 για να μετακομίσετε – Εξι χώρες που σας πληρώνουν

5 Νοεμβρίου 2026
Ναυπηγεία Σαλαμίνας: Νέα σύμβαση με τη Naval Group για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα των σουηδικών φρεγατών FDI
Οικονομία

Ναυπηγεία Σαλαμίνας: Νέα σύμβαση με τη Naval Group για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα των σουηδικών φρεγατών FDI

5 Νοεμβρίου 2026
Βεργίνα: Τα 111 εκατ. ευρώ από τη Heineken, γιατί ο Δημήτρης Πολιτόπουλος δεν σταματά εδώ
Οικονομία

Βεργίνα: Τα 111 εκατ. ευρώ από τη Heineken, γιατί ο Δημήτρης Πολιτόπουλος δεν σταματά εδώ

5 Νοεμβρίου 2026
Next Post
Ο Γιάννης Βρούτσης εκπρόσωπος των Κρατών – Μελών της ΕΕ στο ΔΣ του Παγκοσμίου Οργανισμού Αντι-Ντόπινγκ (WADA)

Ο Γιάννης Βρούτσης εκπρόσωπος των Κρατών – Μελών της ΕΕ στο ΔΣ του Παγκοσμίου Οργανισμού Αντι-Ντόπινγκ (WADA)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

Οι επιθέσεις των χάκερ που τρομάζουν τις ελληνικές επιχειρήσεις: Ζημιές εκατομμυρίων και χιλιάδες απόπειρες

Οι επιθέσεις των χάκερ που τρομάζουν τις ελληνικές επιχειρήσεις: Ζημιές εκατομμυρίων και χιλιάδες απόπειρες

2 ημέρες ago
ΣΕΒ: Οι κίνδυνοι και οι υποχρεώσεις για τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης

ΣΕΒ: Οι κίνδυνοι και οι υποχρεώσεις για τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης

13 ώρες ago
METLEN: Σε επίπεδα ρεκόρ ο κύκλος εργασιών στο εννεάμηνο, στα 6,2 δισ. ευρώ, με καθαρά κέρδη 1 δισ. ευρώ

METLEN: Σε επίπεδα ρεκόρ ο κύκλος εργασιών στο εννεάμηνο, στα 6,2 δισ. ευρώ, με καθαρά κέρδη 1 δισ. ευρώ

16 ώρες ago
Μητσοτάκης από την Καλαμάτα: Σε όσους θέλουν να γυρίσουν την Ελλάδα πίσω, απαντούμε με το έργο μας

Μητσοτάκης από την Καλαμάτα: Σε όσους θέλουν να γυρίσουν την Ελλάδα πίσω, απαντούμε με το έργο μας

15 ώρες ago

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  • LIFESTYLE
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Γαστρονομία
    • Οίνος
  • Διεθνή
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Επιστήμη
    • Τεχνολογία
    • Υγεία
  • Κόσμος
  • Οικονομία
    • Real Estate
    • Αγορές
    • Επιχειρείν
  • Περιβάλλον
    • Pet Stories
    • Οικολογία
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Χωρίς κατηγορία

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑ ΘΕΜΑ

Champions League e-ΕΦΚΑ ΑΑΔΕ ΑΚΙΝΗΤΑ Αθήνα ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΥΠΑ ΕΝΦΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΦΟΡΙΑ Ελλάδα Επιχειρήσεις ΗΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΙΝΑ Καιρός σήμερα Κυριάκος Μητσοτάκης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ντόναλντ Τραμπ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΥΚΡΑΝΊΑ Οικονομία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ Πρόγνωση καιρού ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΉΜΕΡΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ Τέμπη Τουρισμός ΥΓΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Χρηματιστήριο Αθηνών τεχνητή νοημοσύνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • 87k Followers

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιάννης Μπέζος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Το γεγονός ότι προφυλακίστηκε για αυτό το πράγμα, το θεωρώ απίστευτο»

Γιάννης Μπέζος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Το γεγονός ότι προφυλακίστηκε για αυτό το πράγμα, το θεωρώ απίστευτο»

6 Νοεμβρίου 2026
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του – Σήμερα θα γιόρταζε το 70α του γενέθλια

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του – Σήμερα θα γιόρταζε το 70α του γενέθλια

6 Νοεμβρίου 2026

Πέθανε η ηθοποιός Κίμαρι Τζόνσον σε ηλικία 50 ετών – Είχε κάνει «πέρασμα» από τη σειρά «Beverly Hills»

6 Νοεμβρίου 2026
Ελένη Κρίτα: «Έγινα πολύ νέα μητέρα, όταν ήμουν ακόμα στη σχολή, μεγάλωσα μαζί με τον γιο μου»

Ελένη Κρίτα: «Έγινα πολύ νέα μητέρα, όταν ήμουν ακόμα στη σχολή, μεγάλωσα μαζί με τον γιο μου»

6 Νοεμβρίου 2026
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έφτιαξε τορτελίνια και έδωσε στον Γιώργο Γεροντιδάκη – «Νιώθω ντροπιασμένη» σχολίασε με χιούμορ το αποτέλεσμα

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έφτιαξε τορτελίνια και έδωσε στον Γιώργο Γεροντιδάκη – «Νιώθω ντροπιασμένη» σχολίασε με χιούμορ το αποτέλεσμα

6 Νοεμβρίου 2026
Money And Life

Η νέα πλατφόρμα για την ενημέρωση σας!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ SPORT LIFESTYLE ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Τελευταία Νέα

  • Γιάννης Μπέζος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Το γεγονός ότι προφυλακίστηκε για αυτό το πράγμα, το θεωρώ απίστευτο»
  • Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του – Σήμερα θα γιόρταζε το 70α του γενέθλια
  • Πέθανε η ηθοποιός Κίμαρι Τζόνσον σε ηλικία 50 ετών – Είχε κάνει «πέρασμα» από τη σειρά «Beverly Hills»
  • Ελένη Κρίτα: «Έγινα πολύ νέα μητέρα, όταν ήμουν ακόμα στη σχολή, μεγάλωσα μαζί με τον γιο μου»

Κατηγορίες

  • LIFESTYLE
  • Pet Stories
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
  • Αυτοδιοίκηση
  • Αφιερώματα
  • Γαστρονομία
  • Διεθνή
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Επιστήμη
  • Επιχειρείν
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Οικολογία
  • Οικονομία
  • Οίνος
  • Περιβάλλον
  • Περιφέρεια
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
  • Τεχνολογία
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Χωρίς κατηγορία
  • Η εταιρεία
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία

Money&Life ©

No Result
View All Result
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Επιχειρείν
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αυτοδιοίκηση
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Περιφέρεια
  • LIFESTYLE
  • Αρθρογραφία
  • Συνεντεύξεις
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον

Money&Life ©

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Η ιστοσελίδα μας περιέχει cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας. Αν συνεχίζεται την περιήγηση σε αυτήν αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.