Το πρώτο της παιδί θα αποκτήσει σε λίγους μήνες η Δανάη Μπάρκα και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δήλωσε πως του φαίνεται απίστευτο που σύντομα θα κρατάει το μωρό της στα χέρια του.
Ο ηθοποιός, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, εξομολογήθηκε πως είναι χαρούμενος που βλέπει την παρουσιάστρια και ηθοποιό, την οποία έχει σαν κόρη του, να λάμπει από χαρά, απολαμβάνοντας την εγκυμοσύνη της και τον γάμο της με τον Φάνη Μπότση.
Όπως επισήμανε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Σαν ψέματα μου φαίνεται που σε λίγο καιρό θα κρατάω στα χέρια μου το μωράκι της Δανάης. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλο αυτό το διάστημα ζει ένα όνειρο. Δηλαδή τη βλέπω χαρούμενη, τη βλέπω ευτυχισμένη, τη βλέπω χαμογελαστή συνέχεια. Τη βλέπω να λάμπει από χαρά και από αγάπη. Αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά και μεγάλη ησυχία».














