Η Εύβοια μπαίνει δυναμικά στον χάρτη των resort αποδράσεων, καθώς το Radisson Hotel Group ανακοίνωσε την υπογραφή του Paradise Resort Evia, που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Μάιο του 2026 ως μέλος της συλλογής Radisson Individuals.
Το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της χώρας παραμένει ένας από τους πιο «εύκολους» προορισμούς για τους Αθηναίους: συνδέεται οδικώς με τη Χαλκίδα μέσω γέφυρας, με τη διαδρομή να διαρκεί περίπου μία ώρα, ενώ υπάρχει και ακτοπλοϊκή πρόσβαση από τη Ραφήνα και την Αγία Μαρίνα προς τη νότια Εύβοια. Στην Ερέτρια, λοιπόν, προστίθεται ένα νέο κομμάτι στο παζλ των κοντινών αποδράσεων, με το Paradise Resort Evia να έρχεται να καλύψει την ανάγκη για «χαλαρές αλλά προσεγμένες» διακοπές.
Το νέο παραθαλάσσιο θέρετρο θα διαθέτει 322 δωμάτια, άμεση πρόσβαση στη θάλασσα και ήρεμο, ανεπιτήδευτο χαρακτήρα, ιδανικό για ζευγάρια, οικογένειες και παρέες. Στόχος του είναι να προσφέρει τις κλασικές απολαύσεις των διακοπών – ήλιο, θάλασσα, καλό φαγητό και ξεγνοιασιά – χωρίς υπερβολές και φαντασμαγορικά στοιχεία, αλλά με έμφαση σε ένα «ποιοτικό, άνετο περιβάλλον που δεν κουράζει».
















