Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025 - 00:55
27 °c
Athens
26 ° Πε
28 ° Πα
27 ° Σα
27 ° Κυ
Money And Life
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Επιχειρείν
    • Αγορές
    • Real Estate
  • Gala
  • Αυτοδιοίκηση
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Συνεντεύξεις
    • Podcast
  • Πολιτισμός
  • Γαστρονομία
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Επιστήμη
    • Υγεία
    • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον
    • Οικολογία
    • Pet Stories
  • Επικοινωνία
Money And Life
Home Χωρίς κατηγορία

Σέρρες: Θρήνος για τον φοιτητή που σκοτώθηκε στο ασανσέρ – Είχε μόλις μετακομίσει μόνος του

Βοηθούσε άπορους και αδέσποτα

Money & Life by Money & Life
1 Αυγούστου 2022
in Χωρίς κατηγορία
0 0
0
Σέρρες: Θρήνος για τον φοιτητή που σκοτώθηκε στο ασανσέρ – Είχε μόλις μετακομίσει μόνος του
Share on FacebookShare on Twitter

Θλίψη επικρατεί στις Σέρρες από τον φρικτό θάνατο του 26χρονου φοιτητή μέσα σε ασανσέρ, στην προσπάθειά του να κατεβάσει ένα ψυγείο από τον όροφο όπου διέμενε προκειμένου να το μεταφέρει σε κοντινό σπίτι που μετακόμιζε.

Το ασανσέρ με το οποίο ο 26χρονος αποπειράθηκε να κατεβάσει το ψυγείο δεν διέθετε εσωτερική προστατευτική πόρτα, με αποτέλεσμα το ψυγείο να σκαλώσει στο φρεάτιο και να προκληθούν αναταράξεις και να χτυπήσει τον άτυχο φοιτητή στην καρωτίδα.

Θα έκανε ένα νέο βήμα στη ζωή του

Σύμφωνα με το GRTimes.gr ο 26χρονος Παναγιώτης ετοιμάζονταν να κάνει ένα νέο «βήμα» στη ζωή του – την μετακόμιση σε μονοκατοικία- στην πόλη των Σερρών με σκοπό να «στρώσει» τη ζωή του.

«Έψαχνε σχεδόν δύο χρόνια για να βρει το κατάλληλο σπίτι για να μετακομίσει και το ψυγείο ήταν από τα τελευταία πράγματα που είχε να μεταφέρει. Το θέμα είναι πως δεν ήταν μεγάλο, δηλαδή είτε θα μπορούσε να το πάρει με το παιδί που πήγε να τον βοηθήσει και να το κατεβάσουν εύκολα από τις σκάλες είτε να το βάλει μόνο του στο ασανσέρ δίχως να είναι εκείνος μέσα» τονίζει άνθρωπος που τον γνώριζε.

Ο Παναγιώτης ήταν από τη Χρυσούπολη Καβάλας, βρίσκονταν για σπουδές στις Σέρρες, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζονταν παράλληλα ως διανομέας. Όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του, αλλά και για τον επαγγελματισμό του στην δουλειά. Επίσης, πραγματοποιούσε και κοινωνικό έργο στην πόλη των Σερρών, όπου βοηθούσε σχεδόν καθημερινά άπορους και φιλοξενούσε αδέσποτα ζώα στο σπίτι του μέχρι να τους βρει ένα πιο ασφαλές σημείο για να διαμείνουν.

«Άκουσαν έναν εκκωφαντικό ήχο.. κι εκεί σταμάτησαν όλα»

Αρχικά, ο 26χρονος είχε ζητήσει βοήθεια για την μετακόμιση, ωστόσο επειδή οι περισσότεροι γνωστοί του δούλευαν εκείνες τις ώρες, τελικώς την ακύρωσε για εκείνο το βράδυ και τη μετέφερε για το επόμενο πρωί.

«Του είπαμε να το κάνει αύριο, για να έχουμε χρόνο, διότι είχαν μείνει λίγα πράγματα να μεταφέρει. Έτσι, συνεννοηθήκαμε πως θα την κάνουμε την επόμενη ημέρα. Όμως, στις 11:30 μ.μ. σχολούσε ένα από τα παιδιά που ήταν μαζί στη δουλειά και πήγε να τον βοηθήσει εν τέλει, ενώ στο σημείο βρισκόταν και η κοπέλα του. Μάλλον εκείνος ήταν πίσω από το καρότσι με το ψυγείο επάνω, με αποτέλεσμα μόλις πάτησε το κουμπί για να κατέβει, το μπροστινό μέρος του ψυγείου βρήκε στο κομμάτι που δεν υπήρχε πόρτα ασφαλείας και ουσιαστικά εκσφενδονίστηκε επάνω του. Από την πίεση ακούστηκε ένας εκκωφαντικός ήχος και εκεί κατάλαβαν πως κάτι είχε γίνει. Το ασανσέρ είχε κολλήσει, με αποτέλεσμα απευθείας να καλέσουν την Πυροσβεστική, ώστε να ανοίξουν άμεσα την πόρτα. Όμως, είχε φρακάρει και τους «πήρε» περίπου 30 λεπτά μέχρι να τον απεγκλωβίσουν. Όταν το άνοιξαν όλα ήταν μία μάζα… ο Παναγιώτης ήταν ήδη αναίσθητος. Ουσιαστικά τον είχα περικυκλώσει όλα και ο καθρέφτης είχε γίνει θρύψαλα από τη πίεση» συμπληρώνει η ανώνυμη πηγή στο GRTimes.gr.

Στη συνέχεια, ο άνθρωπος που ήταν μαζί του για την μετακόμιση, συνέδραμε κι εκείνος στον απεγκλωβισμό του τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ενώ η κοπέλα του ήταν σε κατάσταση σοκ.

Άμεσα ενημερώθηκαν για το περιστατικό ο αδερφός του και ο πατέρας του, οι οποίοι μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, με τον πατέρα να φέρεται να είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ σύντομα θα φτάσει και η μητέρα του άτυχου παιδιού στο νοσοκομείο.

Τέλος, η κηδεία αναμένεται να τελεστεί στην Χρυσούπολη, ωστόσο πρώτα θα μεταφερθεί η σορός του νεαρού στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, ώστε να εξεταστεί και να βγει το τελικό πόρισμα ως προς τα αίτια θανάτου του.

Συγκλονίζει η μαρτυρία πυροσβέστη

Ο πυροσβέστης που απεγκλώβισε τον άτυχο νέο από το ασανσέρ είπε: «Δυστυχώς όταν φτάσαμε στο σημείο βρήκαμε τον ανελκυστήρα μεταξύ του 1ο και του 2ο ορόφου και εντός του υπήρχε ένα άτομο το οποίο μετέφερε οικιακή συσκευή η οποία για κάποιο λόγο μετακινήθηκε προφανώς εντός του φρεατίου και ήρθε και στρίμωξε τον άνθρωπο που ήταν μέσα και του επέφερε θανάσιμο τραυματισμό.

Συγκινούν τα μηνύματα για τον 26χρονο: Συγκλονισμένοι φίλοι και συγγενείς

Οι φίλοι και οι συγγενείς του νεαρού Παναγιώτη είναι συγκλονισμένοι. Δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο 26χρονος βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο ασανσέρ του σπιτιού του.

Με ένα λουλούδι κι ένα κεράκι δίπλα στο καρότσι μεταφοράς, με τον οποίο προσπάθησε ο άτυχος 26χρονος να μεταφέρει το ψυγείο και το οποίο βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας αλλά και με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρετούν το συνάδελφο τους που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή οι υπάλληλοι της εταιρίας delivery στις Σέρρες.

«Χθες το βράδυ έχασε τη ζωή του, με τραγικό τρόπο, ένα δικό μας παιδί στις Σέρρες, ο Παναγιώτης. Όλοι μας στην Delivery Services είμαστε σοκαρισμένοι για την απώλεια του.Το χαρακτηριστικό του χαμόγελο έσβησε για πάντα. Δεν θα σβήσει όμως ποτέ από την καρδιά μας και το μυαλό μας. Καλή δύναμη στην οικογένειά του. Καλό Παράδεισο Παναγιώτη μας» έγραψαν οι συνάδελφοί του ενώ ο φίλος του που τον βοηθούσε στην μεταφορά ήταν σε κατάσταση σοκ.

Σήμερα το πρωί ήρθε στην είσοδο της πολυκατοικίας κι άφησε ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε: «Τι άσχημο παιχνίδι σε έπαιξε η μοίρα ρε φίλε. Γιατί, γιατί έφυγες με αυτόν τον τρόπο. Ήρθα να σε βοηθήσω κι εσύ μου έδωσες για τελευταία φορά το χέρι σου. Σαν να το ήξερες. Καλό ταξίδι».

 

Ο συνάδελφος του Αντώνης είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Μας είχε ζητήσει να τον βοηθήσουμε στη μετακόμιση. Πήγε ένας συνάδελφος. Το παιδί ήταν από μέσα στο ασανσέρ και το ψυγείο τον χτύπησε στην καρωτίδα. Ο συνάδελφος μας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γιατί ήταν κλειστή η πόρτα του ανελκυστήρα μέχρι να έρθουν οι πυροσβέστες. Δεν ξέρουμε τι έγινε. Τι να πεις. Η κακιά στιγμή. Kι εγώ τα έχω με τον εαυτό μου γιατί μας είπε να τον βοηθήσουμε και πήγε μόνο ένας. Ήταν πολύ καλό παιδί. Δεν μπορώ να το πιστέψω.

pronews.gr

 

 

 

 

 

 

Previous Post

Δολοφονία στο Ρέθυμνο: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 60χρονος δράστης – Την σκότωσε επειδή του ζήτησε να χωρίσουν

Next Post

Η Νέα Ζηλανδία ανοίγει ξανά πλήρως τα σύνορά της μετά το κλείσιμό τους πριν από 2 χρόνια λόγω πανδημίας

Related Posts

Ο τουρισμός έκανε το «θαύμα» του – Μειώθηκαν κατά 50% οι επιδοτούμενοι άνεργοι
Χωρίς κατηγορία

Προς τα 1.500 ευρώ ο μέσος μισθός – Αυξήσεις 5,6% το 2025 προβλέπει η ΤτΕ

28 Απριλίου 2025
Financial Times: Ο Ντόναλντ Τραμπ επιμένει στην αγορά της Γροιλανδίας
Χωρίς κατηγορία

Οι πρώτοι μήνες με Τραμπ: Η επιστροφή του απόλυτου disruptor

22 Απριλίου 2025
Επίσκεψη Γ. Γεραπετρίτη στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της θητείας της Ελλάδας ως μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ
Χωρίς κατηγορία

Απάντηση Γεραπετρίτη στην Άγκυρα: Η Ελλάδα ασκεί τα δικαιώματά της προς εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος

17 Απριλίου 2025
Το Άγιο Φως ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με πτήσεις της SKY express το Μεγάλο Σάββατο
Χωρίς κατηγορία

Το Άγιο Φως ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με πτήσεις της SKY express το Μεγάλο Σάββατο

17 Απριλίου 2025
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιοι πληρώνονται έως την Παρασκευή 28 Μαρτίου
Χωρίς κατηγορία

e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιοι πληρώνονται έως την Παρασκευή 28 Μαρτίου

24 Μαρτίου 2025
KLODIAN LATO / EUROKINISSI
Χωρίς κατηγορία

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR: Όγδοη σερί νίκη σε ντέρμπι αιωνίων στην EuroLeague για τους ερυθρόλευκους

15 Μαρτίου 2025
Next Post
Η Νέα Ζηλανδία ανοίγει ξανά πλήρως τα σύνορά της μετά το κλείσιμό τους πριν από 2 χρόνια λόγω πανδημίας

Η Νέα Ζηλανδία ανοίγει ξανά πλήρως τα σύνορά της μετά το κλείσιμό τους πριν από 2 χρόνια λόγω πανδημίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

Παράταση για τα προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα σε υπηρεσίες υπουργείων

Νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας με 614 ευρώ καθαρά από τη ΔΥΠΑ – Ποιους αφορά, πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

4 ημέρες ago
Συνήγορος του Πολίτη: Οι 7 απειλές για τις επιχειρήσεις και τις επενδύσεις στον τουρισμό

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2025–2026 – Ποιοι δικαιούνται επιταγές και πότε κάνουν αίτηση

1 ημέρα ago
Ελεύθεροι επαγγελματίες: Διευκολύνσεις και νέα μέτρα για τον φορολογικό επαναπατρισμό τους

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Διευκολύνσεις και νέα μέτρα για τον φορολογικό επαναπατρισμό τους

18 ώρες ago
Σταθερές οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων το φετινό καλοκαίρι — Τι αναμένουν οι τουριστικοί φορείς

Κοινωνικός τουρισμός 2025: Πώς θα κάνετε αίτηση

17 ώρες ago

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  • Gala
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Γαστρονομία
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Επιστήμη
    • Τεχνολογία
    • Υγεία
  • Κόσμος
  • Οικονομία
    • Real Estate
    • Αγορές
    • Επιχειρείν
  • Περιβάλλον
    • Pet Stories
    • Οικολογία
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Χωρίς κατηγορία

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑ ΘΕΜΑ

Champions League COVID 19 MONEY AND LIFE ΑΑΔΕ ΑΚΙΝΗΤΑ Αθήνα Αθλητικές μεταδόσεις ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΥΠΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΦΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ ΕΦΟΡΙΑ Ελλάδα Επιχειρήσεις ΗΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙΡΟΣ Καιρός σήμερα Κυριάκος Μητσοτάκης Ντόναλντ Τραμπ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΥΚΡΑΝΊΑ Οικονομία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΉΜΕΡΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ Σαντορίνη ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ Τέμπη Τουρισμός ΥΓΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Χρηματιστήριο Αθηνών εορτολόγιο ομογένεια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • 87k Followers

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ιστορία της Moka Express: Το Ιταλικό θαύμα στην κουζίνα από τον Alfonso Bialetti

Η ιστορία της Moka Express: Το Ιταλικό θαύμα στην κουζίνα από τον Alfonso Bialetti

8 Μαΐου 2025
Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ: Ο νέος Πάπας Λέων ΙΔ’

Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ: Ο νέος Πάπας Λέων ΙΔ’

8 Μαΐου 2025
Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα και άλλες χώρες καλούν την ΕE να προστατεύσει τις εκλογές στην Ευρώπη από ξένη ανάμιξη

Η Κομισιόν προετοιμάζει αντίμετρα για αμερικανικά προϊόντα ύψους 95 δισ. ευρώ – Σε διαβούλευση ο κατάλογος

8 Μαΐου 2025
Βατικανό: Λευκός καπνός – Επιλέχθηκε νέος Πάπας

Βατικανό: Λευκός καπνός – Επιλέχθηκε νέος Πάπας

8 Μαΐου 2025
Τα σενάρια για την τιμή διάθεσης του 10% της Εθνικής

Κέρδη 381 εκατ. ευρώ για την Εθνική Τράπεζα το α’ τρίμηνο 2025 – Σταθερή πορεία παρά τη μείωση επιτοκίων

8 Μαΐου 2025
Money And Life

Η νέα πλατφόρμα για την ενημέρωση σας!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ SPORT LIFESTYLE ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Τελευταία Νέα

  • Η ιστορία της Moka Express: Το Ιταλικό θαύμα στην κουζίνα από τον Alfonso Bialetti
  • Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ: Ο νέος Πάπας Λέων ΙΔ’
  • Η Κομισιόν προετοιμάζει αντίμετρα για αμερικανικά προϊόντα ύψους 95 δισ. ευρώ – Σε διαβούλευση ο κατάλογος
  • Βατικανό: Λευκός καπνός – Επιλέχθηκε νέος Πάπας

Κατηγορίες

  • Gala
  • Pet Stories
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
  • Αυτοδιοίκηση
  • Αφιερώματα
  • Γαστρονομία
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Επιστήμη
  • Επιχειρείν
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Οικολογία
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Περιφέρεια
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
  • Τεχνολογία
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Χωρίς κατηγορία
  • Η εταιρεία
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία

Money&Life ©

No Result
View All Result
  • Ειδήσεις
  • Gala
  • Χρήσιμα

Money&Life ©

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Η ιστοσελίδα μας περιέχει cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας. Αν συνεχίζεται την περιήγηση σε αυτήν αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.