Ώρες αγωνίας για τον ανήλικο που τραυματίστηκε βαριά στο σοκαριστικό τροχαίο που έγινε στον Πειραιά γύρω στις 8 το βράδυ του Σαββάτου (04.04.2026). Ο έφηβος παρασύρθηκε από λεωφορείο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα και να μεταφερθεί χωρίς αισθήσεις στο Τζάνειο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το σοβαρότατο τροχαίο συνέβη όταν ο ανήλικος, ηλικίας περίπου 17 ετών, βρισκόταν με την παρέα του κοντά στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά και πήγε να περάσει τον δρόμο, στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Ηρώων Πολυτεχνείου, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει το αστικό λεωφορείο.
Βαριά τραυματισμένος ο έφηβος, διακομίστηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο.
Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από τους γιατρούς του νοσοκομείου, παρότι δεν εφημέρευε, και το προσωπικό εξακολουθεί να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τον κρατήσει στη ζωή.
Ο ανήλικος φέρει πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Ο νεαρός φαίνεται ότι βγήκε ξαφνικά μπροστά στο λεωφορείο, με συνέπεια αυτό να τον παρασύρει, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες.
















