Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2025 - 05:25
27 °c
Athens
26 ° Πε
28 ° Πα
27 ° Σα
27 ° Κυ
Money And Life
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Επιχειρείν
    • Αγορές
    • Real Estate
  • LIFESTYLE
  • Αυτοδιοίκηση
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Συνεντεύξεις
    • Podcast
  • Πολιτισμός
  • Γαστρονομία
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Επιστήμη
    • Υγεία
    • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον
    • Οικολογία
    • Pet Stories
  • Επικοινωνία
Money And Life
Home Αθλητικά

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 1-0: Τρίτη και φαρμακερή!

Το VAR δύο φορές (σωστά) στέρησε από τον Περέα και τον ΠΑΣ Γιάννινα την χαρά του γκολ, όμως την τρίτη που παραβιάστηκε η εστία του Πασχαλάκη όλα έγιναν κανονικά. Με το τέρμα του Σνάιντερ ο «Άγιαξ» επικράτησε με 1-0 του κακού και με απουσίες ΠΑΟΚ και πήρε την πρώτη νίκη στα playoffs.

Money & Life by Money & Life
8 Μαΐου 2022
in Αθλητικά
0 0
0
ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 1-0: Τρίτη και φαρμακερή!
Share on FacebookShare on Twitter

Καλύτερος από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό ο ΠΑΣ νίκησε τον ΠΑΟΚ (1-0) και βάζει σε περιπέτειες τον «Δικέφαλο», που έχοντας να παίξει με Άρη (Τούμπα), Ολυμπιακό (Καραϊσκάκη), Παναθηναϊκό (Τούμπα) μπροστά του ως το φινάλε των playoffs νιώθει να κινδυνεύει η 2η θέση, αν όχι και κάτι περισσότερο…

Με βασικό τον Νέλσον Ολιβέιρα
Ο Νέλσον Ολιβέιρα πήρε στους «Ζωσιμάδες» φανέλα βασικού για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του από τον σοβαρό τραυματισμό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε και πάλι πολλές απουσίες στις οποίες πριν από το ματς προστέθηκαν κι αυτές των Λύρατζη (έμεινε εκτός γιατί είχε κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο) Άντρια Ζίβκοβιτς (δεν αισθανόταν καλά μετά την ίωση που είχε τις προηγούμενες μέρες).

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τον Πασχαλάκη (51η συμμετοχή στα 54 παιχνίδια στη φετινή σεζόν) κάτω από τα δοκάρια, με τετράδα στην άμυνα τους Σάστρε, Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλεϊ. Οι Κούρτιτς – Τσιγγάρας ήταν οι δύο εσωτερικοί μέσοι με τον Τέιλορ, Μουργκ, Μιτρίτσα στη μεσοεπιθετική γραμμή πίσω από τον Ολιβέιρα.

Η εικόνα του πάγκου με Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη (δύο τερματοφύλακες) Τσαούση, Σβαμπ, Σοάρες, Άκπομ, Τσόλακ, Κούτσια (τρεις σέντερ φορ) και Κουλιεράκη ήταν ενδεικτική των πολλών απουσιών που είχε και σήμερα ο «Δικέφαλος».

Όλοι μέσα για τον Μεταξά

Από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής Μεταξάς είχε διαθέσιμους όλους τους βασικούς και παράταξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με τον Λοντίγκιν κάτω από την εστία, τους Σάλιακα, Ερασμούσπε, Κάργα, Πίρσμαν στην τετράδα της άμυνας, τους Καραχάλιο, Στάνκο, Γκαρντάβσκι, Σνάιντερ στη μεσαία γραμμή και προωθημένους τους Ντομίνγκες, Περέα.

Ένα ημίχρονο με δύο φάσεις

Τα πρώτα είκοσι λεπτά πέρασαν δίχως κάτι αξιόλογο. Στην πρώτη φάση για τον ΠΑΣ (24’) η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Πασχαλάκη από το εξ επαφής πλασέ του Περέα, μια οριακή φάση που εξετάστηκε από τον Λετονό Τρεϊμάνις και μετά από τέσσερα λεπτά ακυρώθηκε ως οφ σάιντ. Την ώρα που έκανε επαφή με τη μπάλα ο Γκαρντάβσκι, ο Κολομβιανός επιθετικός ήταν εκτεθειμένος, όπως φάνηκε κι από τις γραμμές στο VAR.

O ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να βρει λύσεις απέναντι στον πολύ καλά οργανωμένο ΠΑΣ. Ούτε από τον άξονα, ούτε από τα άκρα, ούτε όταν η μπάλα μετά κόπων και βασάνων έφτανε στον Ολιβέιρα. Κι όμως, οι «ασπρόμαυροι» είχαν τη μεγαλύτερη (χαμένη) ευκαιρία των πρώτων 45 λεπτών. Από την πάσα του Τσιγγάρα στον Σάστρε, ο Ισπανός έκανε το γύρισμα, ο Μιτρίτσα το πλασέ, με την μπάλα να κοντράρει στον Σάλιακα, ενώ στη συνέχεια χτύπησε στο σώμα του Ολιβέιρα και πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με δύο αναγκαστικές αλλαγές για την ομάδα των Ιωαννίνων. Οι Ντομίνγκες και Σνάιντερ έμειναν στα αποδυτήρια, λόγω ενοχλήσεων, με τους Κύρκο και Λιάσο να παίρνουν τις θέσεις τους. Στο 53ο λεπτό η μπάλα από την κεφαλιά του Περέα πέρασε πολύ κοντά από το δοκάρι του Πασχαλάκη, με τον Λουτσέσκου να ρίχνει στο ματς Σβαμπ και Τσόλακ προσπαθώντας κάτι να αλλάξει στην κακή εικόνα της ομάδας του.

Αυτή τη φορά μέτρησε…

Στο 63ο λεπτό ο Περέα έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ, ωστόσο και πάλι με την παρέμβαση του VAR το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο Κολομβιανός επιθετικός ήταν σε θέση οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Δεκατέσσερα λεπτά αργότερα το γκολ του Σνάιντερ μέτρησε, όσο κι αν η κερκίδα στους «Ζωσιμάδες» φώναζε «οφσάιντ»! Ο Γερμανός ήταν σε κανονική θέση από την εξαιρετική συνεργασία των δύο μπακ του ΠΑΣ, Σάλιακα και Πίρσμαν, και με κοντινή προβολή έκανε το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ όσο κι αν προσπάθησε, όπως… προσπάθησε, στα υπόλοιπα λεπτά δεν μπόρεσε να κάνει το παραμικρό. Ούτε μια φάση της προκοπής.

MVP: Ο Περέα ήταν μέσα σ’ όλες τις φάσεις του ΠΑΣ. Πέτυχε δύο γκολ στα οποία οριακά ήταν σε θέση οφσάιντ, αλλά αυτό δεν αφαιρεί κάτι από την πολύ καλή εμφάνισή του Κολομβιανού επιθετικού.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Οι δύο ακραίοι του ΠΑΣ, Σάλιακας και Πίρσμαν, μαζί με τον Καραχάλιο ήταν σε εξαιρετική μέρα. Ο μοναδικός που διασώθηκε από το ναυάγιο του ΠΑΟΚ ήταν ο Μιχάι.

Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Μιτρίτσα, όσο αγωνίστηκε, χαλούσε ότι καλό επιχειρούσε να κάνει στο γήπεδο η ομάδα του. Κακό παιχνίδι και από τον Σίντκλεϊ.

Η ΓΚΑΦΑ: Ένας ΠΑΟΚ για… λύπηση ειδικά στο β’ μέρος ήταν η παραφωνία του απογεύματος στα Ιωάννινα.

ΤΟ «ΣΤΡΑΓΑΛΙ»: Ο «Δικέφαλος» ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μιτρίτσα από τον Κάργα, με τον Σιδηρόπουλο και το VAR (που παρέμβει και στις δύο φάσεις με τα γκολ του Περέα που δεν μέτρησαν) να μη δικαιώνουν τους «ασπρόμαυρους» για τα παράπονά τους.

ΤΟ «ΤΑΜΕΙΟ»: Αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη αυτή ήταν ο ΠΑΣ και την πήρε με το σπαθί του. Πέτυχε τρία γκολ, μέτρησε το ένα. Αρκετό για να του δώσει την πρώτη νίκη στα playoffs μετά από επτά αγωνιστικές. Η εικόνα του ΠΑΟΚ ήταν αποκαρδιωτική από την αρχή ως το τέλος και δίκαια έμεινε για ένατο σερί παιχνίδι δίχως νίκη.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάβκσι (46’ Λιάσος), Σνάιντερ, Ντομίνγκες (46’ Κύρκος, 93’ Παντελάκης), Περέα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας (56’ Σβαμπ), Κούρτιτς, Τέιλορ (78’ Σοάρες), Μουργκ, Μιτρίτσα (64’ Άκπομ), Ολιβέιρα (56’ Τσόλακ).

ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

Previous Post

Βέροια – Λεβαδειακός 0-1: Προβάδισμα ανόδου στη Superleague για τους Βοιωτούς

Next Post

Η βαθμολογία της Premier League: «Ξέφυγε» στο +3 από τη Λίβερπουλ η Μάντσεστερ Σίτι

Related Posts

Εθνική μπάσκετ - ΙΝΤΙΜΕ
Αθλητικά

Eurobasket 2025: Επιστροφή στα μετάλια μετά απο 16 χρόνια για την εθνική μας

15 Σεπτεμβρίου 2025
Ευρωμπάσκετ 2025: Ήττα της Εθνικής μας από τη «διαβασμένη» Τουρκία
Αθλητικά

Ευρωμπάσκετ 2025: Ήττα της Εθνικής μας από τη «διαβασμένη» Τουρκία

13 Σεπτεμβρίου 2025
Οι πελαργοί
Αθλητικά

Ελλάδα – Τουρκία: Η Εθνική παίζει για την επιστροφή στον τελικό του Ευρωμπάσκετ μετά από 16 χρόνια

12 Σεπτεμβρίου 2025
Παπανικολάου και Τολιόπουλος πανηγυρίζουν τη νίκη – πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ. Φωτογραφία: Ευρωκίνηση.
Αθλητικά

Eurobasket : Ελλάδα – Λιθουανία 87-76, πρόκριση στα ημιτελικά μετά από 16 χρόνια

10 Σεπτεμβρίου 2025
Η Εθνική δεν τα κατάφερε απέναντι στη δυνατή Δανία
Αθλητικά

Η Εθνική δεν τα κατάφερε απέναντι στη δυνατή Δανία – Καθοριστικά τα επόμενα ματς

9 Σεπτεμβρίου 2025
Eurobasket 2025Ελλάδα – Λύγισε το Ισραήλ
Αθλητικά

Eurobasket: Στα προημιτελικά η Ελλάδα – Λύγισε το Ισραήλ με ηγέτη τον Γιάννη

8 Σεπτεμβρίου 2025
Next Post
Η βαθμολογία της Premier League: «Ξέφυγε» στο +3 από τη Λίβερπουλ η Μάντσεστερ Σίτι

Η βαθμολογία της Premier League: «Ξέφυγε» στο +3 από τη Λίβερπουλ η Μάντσεστερ Σίτι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

Οδηγός σύνταξης

Οδηγός σύνταξης: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι για προϋποθέσεις, διαδικασία και αυξήσεις

22 ώρες ago
ελληνικές Ανώνυμες Εταιρείες Επενδύσεων

Εκρηκτική ανάπτυξη για τις ελληνικές ΑΕΕΑΠ: Επενδύσεις 6 δισ. ευρώ και νέοι στόχοι για το 2030

21 ώρες ago
Παπαστράτος στη ΔΕΘ

Παπαστράτος στη ΔΕΘ: Μύθοι και αλήθειες για τα εναλλακτικά προϊόντα νικοτίνης

21 ώρες ago
Γιάννης Μανιάτης

Γιάννης Μανιάτης: «Η CHEVRON και οι Υδρογονάνθρακες στην Ελλάδα»

2 ημέρες ago

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  • LIFESTYLE
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Γαστρονομία
    • Οίνος
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Επιστήμη
    • Τεχνολογία
    • Υγεία
  • Κόσμος
  • Οικονομία
    • Real Estate
    • Αγορές
    • Επιχειρείν
  • Περιβάλλον
    • Pet Stories
    • Οικολογία
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Χωρίς κατηγορία

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑ ΘΕΜΑ

AIRBNB Champions League MONEY AND LIFE ΑΑΔΕ ΑΚΙΝΗΤΑ Αθήνα Αθλητικές μεταδόσεις ΓΑΛΛΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΥΠΑ ΕΝΦΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ ΕΦΟΡΙΑ Ελλάδα Επιχειρήσεις ΗΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙΡΟΣ ΚΙΝΑ Καιρός σήμερα Κυριάκος Μητσοτάκης Ντόναλντ Τραμπ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΥΚΡΑΝΊΑ Οικονομία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΉΜΕΡΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ Τέμπη Τουρισμός ΥΓΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Χρηματιστήριο Αθηνών εορτολόγιο ομογένεια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • 87k Followers

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τζον Κράιερ - Τσάρλι Σιν

Τζον Κράιερ: «Έπαιρνα το ένα τρίτο από την αμοιβή του Τσάρλι Σιν στο Two and a Half Men»

15 Σεπτεμβρίου 2025
Πόπη Σεμερτζίδου

Πόπη Σεμερτζίδου: Δέσμευση περιουσιακών στοιχείων άνω του 1,5 εκατ. ευρώ για ξέπλυμα χρήματος

15 Σεπτεμβρίου 2025
ελληνικές Ανώνυμες Εταιρείες Επενδύσεων

Εκρηκτική ανάπτυξη για τις ελληνικές ΑΕΕΑΠ: Επενδύσεις 6 δισ. ευρώ και νέοι στόχοι για το 2030

15 Σεπτεμβρίου 2025
Παπαστράτος στη ΔΕΘ

Παπαστράτος στη ΔΕΘ: Μύθοι και αλήθειες για τα εναλλακτικά προϊόντα νικοτίνης

15 Σεπτεμβρίου 2025
Οδηγός σύνταξης

Οδηγός σύνταξης: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι για προϋποθέσεις, διαδικασία και αυξήσεις

15 Σεπτεμβρίου 2025
Money And Life

Η νέα πλατφόρμα για την ενημέρωση σας!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ SPORT LIFESTYLE ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Τελευταία Νέα

  • Τζον Κράιερ: «Έπαιρνα το ένα τρίτο από την αμοιβή του Τσάρλι Σιν στο Two and a Half Men»
  • Πόπη Σεμερτζίδου: Δέσμευση περιουσιακών στοιχείων άνω του 1,5 εκατ. ευρώ για ξέπλυμα χρήματος
  • Εκρηκτική ανάπτυξη για τις ελληνικές ΑΕΕΑΠ: Επενδύσεις 6 δισ. ευρώ και νέοι στόχοι για το 2030
  • Παπαστράτος στη ΔΕΘ: Μύθοι και αλήθειες για τα εναλλακτικά προϊόντα νικοτίνης

Κατηγορίες

  • LIFESTYLE
  • Pet Stories
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
  • Αυτοδιοίκηση
  • Αφιερώματα
  • Γαστρονομία
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Επιστήμη
  • Επιχειρείν
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Οικολογία
  • Οικονομία
  • Οίνος
  • Περιβάλλον
  • Περιφέρεια
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
  • Τεχνολογία
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Χωρίς κατηγορία
  • Η εταιρεία
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία

Money&Life ©

No Result
View All Result
  • Ειδήσεις
  • LIFESTYLE
  • Χρήσιμα

Money&Life ©

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Η ιστοσελίδα μας περιέχει cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας. Αν συνεχίζεται την περιήγηση σε αυτήν αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.