Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026 - 11:58
Money And Life
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Επιχειρείν
    • Αγορές
    • Real Estate
  • LIFESTYLE
  • Αυτοδιοίκηση
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Συνεντεύξεις
    • Podcast
  • Πολιτισμός
  • Γαστρονομία
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Επιστήμη
    • Υγεία
    • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον
    • Οικολογία
    • Pet Stories
  • Επικοινωνία
Money And Life
Home LIFESTYLE

Παντρεύτηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι με την 32χρονη σύντροφό του -Γάμος 400.000 ευρώ, δείτε φωτό

Πηγή: iefimerida.gr – Παντρεύτηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι με την 32χρονη σύντροφό του -Γάμος 400.000 ευρώ, δείτε φωτό .

Money & Life by Money & Life
23 Μαρτίου 2022
in LIFESTYLE
0 0
0
Παντρεύτηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι με την 32χρονη σύντροφό του -Γάμος 400.000 ευρώ, δείτε φωτόΠηγή: iefimerida.gr – Παντρεύτηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι με την 32χρονη σύντροφό του -Γάμος 400.000 ευρώ, δείτε φωτό .
Share on FacebookShare on Twitter

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η κατά 50 χρόνια νεότερή του Μάρτα Φασίνα παντρεύτηκαν!

Για την ακρίβεια έκαναν έναν «συμβολικό γάμο», που είχε τα πάντα, εκτός από… παπά, δήμαρχο και επίσημα χαρτιά. Ο «συμβολικός γάμος» εκτιμάται ότι κόστισε τουλάχιστον 400.000 ευρώ.

Ο 85χρονος πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και μεγιστάνας των ΜΜΕ έκανε μια «γιορτή αγάπης», όπως την αποκάλεσε, με τη Μάρτα Φασίνα, βουλευτή του κόμματος Forza Italia, σε μια ιστορική ιδιοκτησία που ονομάζεται Villa Gernetto στην πόλη Λέσμο, βόρεια του Μιλάνου.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τις αρχές του 2020, όταν η Μάρτα κατάφερε να κερδίσει την εκτίμησή του και την αγάπη του, στέλνοντάς του μια σειρά από γράμματα που τον γοήτευσαν τόσο πολύ που παράτησε τη σύντροφό του μετά από 12 χρόνια σχέσης.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι με κοστούμι και η Μάρτα με νυφικό – Ένας γάμος που δεν ήταν γάμος
Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, μπορεί να έμοιαζε πολύ με γάμο, με τη νύφη να φορά νυφικό, να κρατά ανθοδέσμη, τον χώρο να είναι στολισμένο, ακόμη και να παρατίθεται δείπνο στους καλεσμένους, αλλά ο Σίβλιο Μπερλουσκόνι και η Μάρτα Φασίνα δεν παντρεύτηκαν επίσημα -δεν υπάρχει πιστοποιητικό που να επισημοποιεί την ένωση- λόγω μιας διαμάχης με τα παιδιά του Μπερλουσκόνι για την περιουσία του.

Τα πέντε ενήλικα παιδιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι πιστεύεται ότι είναι εξοργισμένα με την πρόθεση του πατέρα τους να παντρευτεί τη Μάρτα. Αν παντρεύονταν κανονικά, η Μάρτα θα γινόταν κληρονόμος με ισχυρό μερίδιο στην περιουσία άνω των 5 δισεκατομμυρίων λιρών του 85χρονου πρώην Ιταλού πρωθυπουργού. Και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Μάρτα ήταν «προσβεβλημένη και πολύ θυμωμένη που δεν είχε έναν σωστό γάμο». Αλλά προφανώς… συμβιβάστηκε.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι δεν πραγματοποιήθηκε κάποια επίσημη τελετή, η Μάρτα είχε ντυθεί νύφη, φορώντας ένα λευκό νυφικό Antonio Riva, φτιαγμένο από γαλλική δαντέλα με μια ουρά μήκους 3,5 μέτρων, με το κόστος του φορέματος να εκτιμάται περίπου στα 20.000 ευρώ. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι επέλεξε για την περίσταση ένα μπλε κοστούμι Armani.

H Μάρτα Φασίνα με τον πατέρα της
Μετά τον «συμβολικό γάμο», το ζευγάρι παρέθεσε δεξίωση. Το μενού επιμελήθηκε το εστιατόριο Da Vittorio και οι καλεσμένοι απόλαυσαν μοσχαρίσιο mondeghili με λεμόνι, νιόκι ρικότας και πατάτες με σαφράν, καθώς και paccheri «alla Vittorio» αλλά και μοσχαρίσιο κρέας μαγειρεμένο σε κόκκινο κρασί, με κρέμα καρότου αρωματισμένη με κανέλα. Σύμφωνα με έναν διοργανωτή γάμου, τον Illy Goodall, ο συνολικός προϋπολογισμός «μπορεί και να έφτασε τα 400.000 ευρώ».

Όπως αναφέρει το ιταλικό Vanity Fair, o αδερφός του 85χρονου Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Πάολο, και τα παιδιά του, Καβαλιέρε Μαρίνα, Μπάρμπαρα, Ελεονόρα και Λουίτζι, έδωσαν το «παρών», ενώ ο δεύτερος γιος του, Πιερ Σίλβιο, απουσίαζε. Η απουσία του φέρεται να οφείλεται στο ότι προτιμά να μένει μακριά από κόσμο, λόγω του φόβου του να μην κολλήσει κορωνοϊό.

 

Τα λόγια αγάπης του Καβαλιέρε στην αγαπημένη του
Ο συμβολικός αυτός γάμος έγινε παρουσία περίπου 60 καλεσμένων, μεταξύ των οποίων κυρίως συγγενείς της Μάρτα αλλά και φίλοι και ιστορικοί σύμμαχοι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών Ματέο Σαλβίνι και Μαρτσέλο ντελ Ούτρι. Ο Βιτόριο Σγκάρμπι, βουλευτής και κριτικός τέχνης, δήλωσε στους The Times: «Αν και δεν υπήρχε ιερέας ή κάποιος δημόσιος αξιωματούχους, ήταν σαν ένας πραγματικός γάμος. Ο Μπερλουσκόνι ήταν γεμάτος ευτυχία λέγοντας στη σύντροφό του πως ήταν “ένα δώρο από τους ουρανούς”».

Μάλιστα, σύμφωνα με την Corriere della Sera, ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός θέλησε να πει μερικά λόγια στην αγαπημένη του, τα οποία ήταν γεμάτα συναίσθημα. «Η αγάπη μου για σένα, Μάρτα, είναι πολύ μεγάλη», ανέφερε. «Μου είσαι απαραίτητη. Ήσουν κοντά μου στα δύσκολα, με βοήθησες. Με ολοκληρώνεις, δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς εσένα, μου γεμίζεις τη ζωή».

Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν καλεσμένοι του «συμβολικού γάμου», μπορεί επίσης να δει κανείς πως μεταξύ των εκλεκτών φίλων που τίμησαν με την παρουσία τους τη μοναδική αυτή εκδήλωση αγάπης του ζευγαριού ήταν και η τραγουδίστρια Gigi D’ Alessio. Σε άλλο σημείο, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ένας φίλος του ερμήνευσαν γαλλικά κομμάτια δίπλα στο πιάνο, κλείνοντας με το «O mia bela Madunina».

Η σχέση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τη Μάρτα Φασίνα
Οι φήμες για φιλία μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας και της Μάρτα ξεκίνησαν το 2020, όταν η επί χρόνια σύντροφός του Φραντσέσκα Πασκάλε παραδέχθηκε ότι η Μάρτα περνούσε πολύ χρόνο στη βίλα του στο Μιλάνο. Η μεταξύ τους εγγύτητα απορρίφθηκε σύντομα ως «επιχειρηματική». Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, μόνο επιχειρηματική δεν ήταν όταν φωτογραφήθηκε να φεύγει από ένα πολυτελές ελβετικό θέρετρο με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Στις φωτογραφίες τότε, το ζευγάρι εικονίζεται να βγάζει βόλτα τον σκύλο τής Πασκάλε.

Η Μάρτα, η οποία φέρεται να έχει τατουάζ στο σώμα της τα αρχικά του δισεκατομμυριούχου, έχει υποστηρίξει το πολιτικό κόμμα που ίδρυσε ο Μπερλουσκόνι τη δεκαετία του ’90 και τον γνωρίζει από τότε που η ίδια εργαζόταν στην ποδοσφαιρική ομάδα της Μίλαν.

Η 32χρονη ξανθιά σε αναρτήσεις της στο Instagram ποζάρει ντυμένη κομψά στο Κοινοβούλιο, ενώ σε άλλες κοιτάζει σαγηνευτικά τον φακό. Αναλογιζόμενος τη διαφορά ηλικίας 53 ετών μεταξύ της Μάρτα και του Μπερλουσκόνι στην αρχή της σχέσης τους, ένας πολιτικός αντίπαλος είπε: «Αν θέλει να κάνει όνομα, το πέτυχε. Τι είναι αυτό που μπορεί να βρίσκει μια γυναίκα 30 ετών σε έναν άνδρα 83 ετών;».

Ποια είναι η Μάρτα Φασίνα
Γεννημένη σε μια παραλιακή πόλη της Νότιας Ιταλίας, η Φασίνα αποφοίτησε με πτυχίο στη Λογοτεχνία και τη Φιλοσοφία από το Πανεπιστήμιο Σαπιέντζα της Ρώμης και άρχισε να εργάζεται για τον ποδοσφαιρικό σύλλογο AC Milan ως υπεύθυνη Τύπου. Εκείνη την εποχή η ομάδα ανήκε στον Μπερλουσκόνι και οι δυο τους έρχονταν συχνά σε επαφή.

H νύφη με δύο από τις καλεσμένες στον «συμβολικό γάμο» της

Η Φασίνα έγινε σούπερ φαν της κορυφαίας ιταλικής ομάδας -και του ιδιοκτήτη της- και ήταν περίπου εκείνη την εποχή που φέρεται να έκανε τατουάζ τα αρχικά του ονόματός του SB, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero.

Οι καλεσμένοι φορούσαν πετσέτες στις οποίες αναγραφόταν με χρυσά γράμματα: «Σήμερα είμαι λαίμαργος με τον Σίλβιο και τη Μάρτα»
Ξεκίνησε την πολιτική της σταδιοδρομία γράφοντας μια σειρά υποστηρικτικών άρθρων για μια εφημερίδα που στηρίζει το Forza Italia, το κόμμα που ξεκίνησε ο Μπερλουσκόνι το 1994, όταν εξελέγη για πρώτη φορά πρωθυπουργός.

Το δώρο του ζευγαριού στους καλεσμένους του

Αλλά μόλις πριν από δύο χρόνια εξελέγη βουλευτής στην περιφέρεια της Καμπάνια. Μέχρι στιγμής η καριέρα της ήταν μη θεαματική και σε αντίθεση με τον νέο της σύντροφο φαίνεται να είναι απαλλαγμένη από σκάνδαλα.

Οι συνάδελφοί της την περιγράφουν ως μια «απλή αλλά χαριτωμένη» παρουσία στο ιταλικό Κοινοβούλιο.

Σπάνια ψηφίζει και δεν έχει επιδιώξει να παρέμβει σε πολιτικά θέματα που συζητούνται κατά την τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο.

ΠΗΓΗ IEFIMERIDA GR.

 

Previous Post

Ρωσία: «Θα χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά μόνο αν απειληθούμε».

Next Post

Πάολα: Όσα δεν γνωρίζουμε για την καταγωγή και την καριέρα της.

Related Posts

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η φωτογραφία από τις διακοπές στη Σύρο με τον 9 μηνών γιο της
LIFESTYLE

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η φωτογραφία από τις διακοπές στη Σύρο με τον 9 μηνών γιο της

4 Ιουνίου 2026
Συγκλονίζει η Λένα Μαντά για τη μάχη της με τον καρκίνο: «Με το που έβαζα την περούκα έκλαιγα»
LIFESTYLE

Συγκλονίζει η Λένα Μαντά για τη μάχη της με τον καρκίνο: «Με το που έβαζα την περούκα έκλαιγα»

4 Ιουνίου 2026
Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ που ανέβασε για τα γενέθλιά του
LIFESTYLE

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ που ανέβασε για τα γενέθλιά του

4 Ιουνίου 2026
Η Καίτη Φίνου αποχαιρέτησε τον Άγγελο Αντωνόπουλο: «Υπέροχος άνθρωπος, ηθοποιός και δάσκαλος»
LIFESTYLE

Η Καίτη Φίνου αποχαιρέτησε τον Άγγελο Αντωνόπουλο: «Υπέροχος άνθρωπος, ηθοποιός και δάσκαλος»

4 Ιουνίου 2026
Βερόνικα Αργέντζη: Όταν έφυγε ο σύντροφος μου από τη ζωή, δεν ήταν πολύ εύκολα διαχειρίσιμη η κατάσταση
LIFESTYLE

Βερόνικα Αργέντζη: Όταν έφυγε ο σύντροφος μου από τη ζωή, δεν ήταν πολύ εύκολα διαχειρίσιμη η κατάσταση

3 Ιουνίου 2026
LIFESTYLE

Σόλων Τσούνης: «Χωρίς τον κολλητό μου θα μπορούσα να μην έχω καταλήξει καλλιτέχνης»

3 Ιουνίου 2026
Next Post
Πάολα: Όσα δεν γνωρίζουμε για την καταγωγή και την καριέρα της.

Πάολα: Όσα δεν γνωρίζουμε για την καταγωγή και την καριέρα της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

Η Καρυστιανού προκαλεί Μητσοτάκη: «Θέλω ντιμπέιτ μαζί του, έχω πολλά να ρωτήσω – Πόσα κοστίζει το Μαξίμου κάθε μήνα;»

Η Καρυστιανού προκαλεί Μητσοτάκη: «Θέλω ντιμπέιτ μαζί του, έχω πολλά να ρωτήσω – Πόσα κοστίζει το Μαξίμου κάθε μήνα;»

18 ώρες ago
Τρέχουν στο ΠΑΣΟΚ για μεταγραφές βουλευτών εδώ και τώρα: Ποια ονόματα ακούγονται, βολιδοσκόπησαν και τον Μάριο Σαλμά

Τρέχουν στο ΠΑΣΟΚ για μεταγραφές βουλευτών εδώ και τώρα: Ποια ονόματα ακούγονται, βολιδοσκόπησαν και τον Μάριο Σαλμά

16 ώρες ago
Το τραπέζι της αμηχανίας: Έβαλαν Ανδρουλάκη, Γεωργιάδη και Κωνσταντοπούλου να καθίσουν μαζί

Το τραπέζι της αμηχανίας: Έβαλαν Ανδρουλάκη, Γεωργιάδη και Κωνσταντοπούλου να καθίσουν μαζί

23 ώρες ago
Δικαστικές αποφάσεις μ’ ένα κλικ: Ελεύθερη πρόσβαση για πολίτες και δικηγόρους

Δικαστικές αποφάσεις μ’ ένα κλικ: Ελεύθερη πρόσβαση για πολίτες και δικηγόρους

2 έτη ago

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  • LIFESTYLE
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Γαστρονομία
    • Οίνος
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Επιστήμη
    • Τεχνολογία
    • Υγεία
  • Κόσμος
  • Οικονομία
    • Real Estate
    • Αγορές
    • Επιχειρείν
  • Περιβάλλον
    • Pet Stories
    • Οικολογία
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Χωρίς κατηγορία

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑ ΘΕΜΑ

Champions League e-ΕΦΚΑ ΑΑΔΕ ΑΚΙΝΗΤΑ Αθήνα ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΥΠΑ ΕΝΦΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΦΟΡΙΑ Ελλάδα Επιχειρήσεις ΗΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΙΝΑ Καιρός σήμερα Κυριάκος Μητσοτάκης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ντόναλντ Τραμπ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΥΚΡΑΝΊΑ Οικονομία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ Πρόγνωση καιρού ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΉΜΕΡΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ Τέμπη Τουρισμός ΥΓΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Χρηματιστήριο Αθηνών τεχνητή νοημοσύνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • 87k Followers

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πανελλήνιες 2026: Με τέσσερα μαθήματα ειδικότητας συνεχίζονται σήμερα οι εξετάσεις των ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2026: Με τέσσερα μαθήματα ειδικότητας συνεχίζονται σήμερα οι εξετάσεις των ΕΠΑΛ

4 Ιουνίου 2026
Πιερρακάκης: Ιστορική η απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να αφαιρέσει την Ελλάδα από τη λίστα των χωρών με μακροοικονομικές ανισορροπίες

Πιερρακάκης: Ιστορική η απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να αφαιρέσει την Ελλάδα από τη λίστα των χωρών με μακροοικονομικές ανισορροπίες

4 Ιουνίου 2026
«Σπαστή» άδεια κατ΄ελάχιστον 5 ημέρες, τι αλλάζει στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

«Σπαστή» άδεια κατ΄ελάχιστον 5 ημέρες, τι αλλάζει στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

4 Ιουνίου 2026
Καιρός: Επιστρέφουν οι βροχές και «χτυπούν» τα βόρεια και τα δυτικά – Ξεκινούν ξανά τα 35άρια από την Κυριακή

Καιρός: Επιστρέφουν οι βροχές και «χτυπούν» τα βόρεια και τα δυτικά – Ξεκινούν ξανά τα 35άρια από την Κυριακή

4 Ιουνίου 2026
Ζωή Κωνσταντοπούλου για Αλέξη Τσίπρα: Τον Μάρτιο του 2015 με φώναξε να δω έγγραφα από υποκλοπές της ΕΥΠ

Ζωή Κωνσταντοπούλου για Αλέξη Τσίπρα: Τον Μάρτιο του 2015 με φώναξε να δω έγγραφα από υποκλοπές της ΕΥΠ

4 Ιουνίου 2026
Money And Life

Η νέα πλατφόρμα για την ενημέρωση σας!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ SPORT LIFESTYLE ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Τελευταία Νέα

  • Πανελλήνιες 2026: Με τέσσερα μαθήματα ειδικότητας συνεχίζονται σήμερα οι εξετάσεις των ΕΠΑΛ
  • Πιερρακάκης: Ιστορική η απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να αφαιρέσει την Ελλάδα από τη λίστα των χωρών με μακροοικονομικές ανισορροπίες
  • «Σπαστή» άδεια κατ΄ελάχιστον 5 ημέρες, τι αλλάζει στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα
  • Καιρός: Επιστρέφουν οι βροχές και «χτυπούν» τα βόρεια και τα δυτικά – Ξεκινούν ξανά τα 35άρια από την Κυριακή

Κατηγορίες

  • LIFESTYLE
  • Pet Stories
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
  • Αυτοδιοίκηση
  • Αφιερώματα
  • Γαστρονομία
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Επιστήμη
  • Επιχειρείν
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Οικολογία
  • Οικονομία
  • Οίνος
  • Περιβάλλον
  • Περιφέρεια
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
  • Τεχνολογία
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Χωρίς κατηγορία
  • Η εταιρεία
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία

Money&Life ©

No Result
View All Result
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Επιχειρείν
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αυτοδιοίκηση
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Περιφέρεια
  • LIFESTYLE
  • Αρθρογραφία
  • Συνεντεύξεις
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον

Money&Life ©

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Η ιστοσελίδα μας περιέχει cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας. Αν συνεχίζεται την περιήγηση σε αυτήν αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.