Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026 - 21:04
Money And Life
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Επιχειρείν
    • Αγορές
    • Real Estate
  • LIFESTYLE
  • Αυτοδιοίκηση
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Συνεντεύξεις
    • Podcast
  • Πολιτισμός
  • Γαστρονομία
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Επιστήμη
    • Υγεία
    • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον
    • Οικολογία
    • Pet Stories
  • Επικοινωνία
Money And Life
Home Κόσμος

Μετά το θάνατο Σινουάρ: Σε τερματισμό πολέμου ελπίζουν οι ΗΠΑ – Δεν τελειώσαμε απαντά ο Νετανιάχου

Money & Life by Money & Life
18 Οκτωβρίου 2024
in Κόσμος
0 0
0
O Γιαχία Σινουάρ AP Photo/Adel Hana, File

O Γιαχία Σινουάρ AP Photo/Adel Hana, File

Share on FacebookShare on Twitter
Η επίσημη επιβεβαίωση ότι ο ηγέτης της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ, σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά στην Γάζα, εκτός από σκληρό πλήγμα στην παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση, αποτελεί ήδη σημείο αντίθεσης μεταξύ ΗΠΑ και Ισραήλ για το αν θα πρέπει να συνεχιστεί ο πόλεμος στη Γάζα.

Παρόλα αυτά το Ισραήλ ξεκαθαρίζει σε όλους του τόνους ότι ο πόλεμος στην Γάζα «δεν τελείωσε», αγνοώντας τον πρόεδρο των ΗΠΑ που βλέπει «ευκαιρία» για την πολιτική διευθέτηση στη Λωρίδα της Γάζας.

Ευκαιρία για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα βλέπει ο Μπάιντεν στον θάνατο Σινουάρ Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα προσπαθήσουν να προωθήσουν μια πρόταση για κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων μετά τον θάνατο του ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μάθιου Μίλερ.

Ο Μίλερ δήλωσε κατά την τακτική ενημέρωση του Τύπου ότι η Ουάσινγκτον, με τον Σινουάρ εκτός κάδρου, είδε μια ευκαιρία για τερματισμό του πολέμου. «Τις τελευταίες εβδομάδες, δεν υπήρξαν διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου, γιατί ο Σινουάρ είχε αρνηθεί να διαπραγματευτεί«, δήλωσε ο Μίλερ.

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης ο Μπάιντεν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπένιαμιν Νετανιάχου τον οποίο και συνεχάρη για την επιτυχή επιχείρηση. Και οι δύο συμφώνησαν ότι υπάρχει περιθώριο πίεσης για την απελευθέρωση των ομήρων.

Ο Μπάιντεν επισήμανε, δε, ότι ο ισραηλινός στρατός με τη βοήθεια των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών έχει κυνηγήσει ηγέτες της Χαμάς, εντοπίζοντάς τους στις κρυψώνες τους και εξαναγκάζοντάς του σε φυγή.

«Απευθύνομαι στους Ισραηλινούς φίλους μου και λέω χωρίς καμία αμφιβολία ότι αυτή είναι μία σημαδιακή μέρα ανακούφισης, φέρνοντας στη συλλογική μνήμη τη στιγμή που ο Μπαράκ Ομπάμα διέταξε την επιδρομή για τη δολοφονία του Οσάμα μπιν Λάντεν το 2011» πρόσθεσε ο Μπάιντεν.

Το Ισραήλ «ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς του» με τον Σινουάρ
  • Το Ισραήλ «ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς του» με τον ηγέτη της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ, δήλωσε ο αρχηγός του γενικού επιτελείου του ισραηλινού στρατού, υποστράτηγος Χερτσί Χαλεβί.Ωστόσο και αυτός, όπως ο Μπενιαμίν Νετανιάχου νωρίτερα, δήλωσε ότι ο πόλεμος «δεν θα σταματήσει» προτού συλληφθούν όλοι οι δράστες της αιματηρής αυτής επίθεσης που διαπράχθηκε στο νότιο Ισραήλ και επιστρέψουν «όλοι οι όμηροι» που κρατούνται στη Γάζα, δήλωσε ο Χαλεβί μετά την επίσκεψη στο μέρος όπου σκοτώθηκε ο Σινουάρ.Νετανιάχου για Σινουάρ: «Κάναμε αυτό που υποσχεθήκαμε – Το κακό υπέστη βαρύ πλήγμα»

Έπεσε πάνω σε περιπολία ρουτίνας – Από τεθωρακισμένο η βολή που τον σκότωσε

Σύμφωνα με τα στοιχεία που μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός των ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων, τις τελευταίες εβδομάδες, υπήρχαν αναφορές από τις υπηρεσίες ασφαλείας του Ισραήλ, ότι ανώτερα μέλη της Χαμάς βρίσκονταν συγκεντρωμένα στην Ράφα, στη νότια Λωρίδα της Γάζας.

Η 828η Ταξιαρχίας (Μπίσλαχ), ανέλαβαν να περιπολούν στην περιοχή, επιχειρώντας να εντοπίσουν τα σημεία όπου μπορεί να κρύβονταν μαχητές και τα ανώτερα μέλη της Χαμάς.

Σύμφωνα με το ραδιόφωνο του ισραηλινού στρατού, ισραηλινή περίπολος, που συνοδεύονταν από ένα άρμα μάχης Merkava, εντόπισε «ύποπτη κίνηση» στον όροφο ενός κτιρίου και το άρμα μάχης άνοιξε πυρ στην κατεύθυνση που εντοπίστηκε η «ύποπτη κίνηση».

Πώς εξουδετερώθηκε ο Σινουάρ: Έπεσε πάνω σε περιπολία ρουτίνας – Από άρμα η βολή που τον σκότωσε

Όταν εξουδετερώθηκαν οι ένοπλοι της Χαμάς, ένα drone, μπήκε στα συντρίμμια σαρώνοντας την περιοχή, με αποτέλεσμα να αναγνωριστούν τα χαρακτηριστικά του Σινουάρ σε ένα από τα πτώματα.

Sinwar
Ισραηλινοί στρατιώτες πάνω από σορό που εικάζεται ότι είναι του Sinwar.X (πρώην Twitter)

Μη επαληθευμένες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο δείχνουν Ισραηλινούς στρατιώτες γύρω από ένα πτώμα που φέρει ένα μεγάλο τραύμα στο κεφάλι, μέσα στα χαλάσματα, καλυμμένο από σκόνη. Ο νεκρός φοράει ένα μεγάλο ρολόι και μοιάζει με τον Σινουάρ.

Το BBC Verify, αρχικά αμφισβήτησε την γνησιότητα των εικόνων αυτών, ωστόσο αργότερα το CNNi πέρασε τις φωτογραφίες από πρόγραμμα ελέγχου διαπιστώνοντας την γνησιότητά τους. Παρόλα αυτά για την συγκεκριμένη φωτογραφία, το CNNi, δεν έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για τον Σινουάρ.

Και με το DNA η ταυτοποίηση

Οι εξετάσεις DNA που διεξήγαγε η ισραηλινή αστυνομία διαπίστωσαν ότι το σώμα ενός ατόμου που σκοτώθηκε σε ισραηλινή επιχείρηση στη Γάζα ήταν του ηγέτη της Χαμάς Γιαχία Σινγουάρ, ανακοίνωσε η αστυνομία την Πέμπτη.

«Το τμήμα εγκληματολογίας της αστυνομίας ολοκλήρωσε το τεστ DNA, το οποίο βρήκε επίσης ένα ταίριασμα για την επιβεβαιωμένη ταυτότητα του Γιαχία Σινγουάρ», δήλωσε εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας.

Η πρώτη ταυτοποίηση έγινε από τα οδοντιατρικά αρχεία, που είχαν στην διάθεσή τους οι ισραηλινές αρχές, από την εποχή που ο Σινουάρ ήταν κρατούμενος στις ισραηλινές φυλακές.

Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα

  1. «Δεν υπήρχε καμία ένδειξη παρουσίας ομήρων στο κτίριο όπου εξοντώθηκαν οι τρομοκράτες», πρόσθεσε ο στρατός, αναφερόμενος στους ανθρώπους που είχαν απαχθεί στις 7 Οκτωβρίου 2023 και παραμένουν ακόμη στη Γάζα.
  2. Σύμφωνα με τη σαουδαραβική τηλεόραση Al Arabiya, η επιχείρηση του στρατού έγινε στην περιοχή της Ράφα, στη νότια Λωρίδα της Γάζας.
  3. Ο ισραηλινός ιστότοπος Ynet μετέδωσε ότι χρήματα και ταυτότητες βρέθηκαν πάνω στις σορούς, τις οποίες προσέγγισαν πρώτα μη επανδρωμένα αεροσκάφη.
  4. Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Haaretz, οι στρατιώτες που μετείχαν στην επιχείρηση δεν είχαν πληροφορίες για την παρουσία του Σινουάρ σε αυτή τη ζώνη.
  5. Ο υπουργός Άμυνας Γιοάβ Γκάλαντ είπε ότι ο στρατός «θα συνεχίσει και θα εξοντώσει κάθε τρομοκράτη». Η ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ συνοδευόταν από φωτογραφίες του Χασάν Νασράλα, του ηγέτη της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου στη Βηρυτό και του Μοχάμεντ Ντέιφ, του αρχηγού της στρατιωτικής πτέρυγας της Χαμάς, που το Ισραήλ λέει ότι σκοτώθηκε τον Ιούλιο, αλλά η οργάνωση δεν το έχει επιβεβαιώσει.

«Δεν ξέρουμε τι σημαίνει ακόμη αυτό»

Για μήνες, απογοητευμένοι Αμερικανοί αξιωματούχοι που προσπαθούσαν να τερματίσουν τον πόλεμο στη Γάζα σκέφτονταν σιωπηλά το ένα σενάριο που πίστευαν ότι θα μπορούσε να χαλαρώσει τις αδιέξοδες συνομιλίες κατάπαυσης του πυρός: Tον θάνατο του Σινουάρ.

Το αν αυτό θα συμβεί τις επόμενες ημέρες παραμένει ένα ανοιχτό ερώτημα.

«Αποδόθηκε δικαιοσύνη» λέει η Κάμαλα Χάρις για τον θάνατο του Σινουάρ

«Δεν ξέρουμε τι σημαίνει αυτό ακόμα», είπε ένας Αμερικανός αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι θα μπορούσε να υπάρξει «ταχεία» κίνηση προς μια κατάπαυση του πυρός και μια συμφωνία ομήρων ή «μπορεί να υπάρχει ακόμη μακρύς δρόμος μπροστά».

Παρά όλα τα άγνωστα, η στιγμή θεωρήθηκε βαρυσήμαντη μέσα στον Λευκό Οίκο και σε όλη την κυβέρνηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Η δολοφονία του Σινούαρ, έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει μια σύγκρουση που εδώ και πολύ καιρό έγινε τροχοπέδη για τις πολιτικές τύχες του Μπάιντεν – και κατ’ επέκταση την εκστρατεία της Αντιπροέδρου Kamala Harris.

Ακόμη και με το θάνατο του Σινουάρ, δεν υπάρχει σχεδόν καμία προσδοκία ότι η ευρύτερη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή θα επιλυθεί πριν από την ημέρα των εκλογών στις 5 Νοεμβρίου, ιδιαίτερα καθώς το Ισραήλ ετοιμάζεται να αντεπιτεθεί στην επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους του Ιράν από τις αρχές αυτού του μήνα.

Ωστόσο, οποιαδήποτε εξέλιξη θα μπορούσε να επιτρέψει τη μείωση των περιφερειακών θερμοκρασιών θα ήταν ευπρόσδεκτη, τόσο εντός του Λευκού Οίκου όσο και στα κεντρικά γραφεία της εκστρατείας του Χάρις.

ΠΗΓΗ

Tags: ΓΑΖΑΓιαχία ΣινουάρΗΠΑΙΣΡΑΗΛ
Previous Post

Ιταλία: Πώς οι οινοποιοί δίνουν με επιτυχία τη μάχη της επιβίωσης απέναντι στις αλλαγές

Next Post

Κρεμλίνο: Το «σχέδιο νίκης» Ζελένσκι μπορεί να οδηγήσει σε άμεση σύγκρουση Ρωσία και ΝΑΤΟ

Related Posts

Το παρασκήνιο πριν τις υπογραφές ΗΠΑ – Ιράν: Ο εκτυπωτής του Ρούμπιο και οι πύραυλοι που ετοιμάστηκαν αλλά δεν εκτοξεύτηκαν
Κόσμος

Το παρασκήνιο πριν τις υπογραφές ΗΠΑ – Ιράν: Ο εκτυπωτής του Ρούμπιο και οι πύραυλοι που ετοιμάστηκαν αλλά δεν εκτοξεύτηκαν

20 Ιουνίου 2026
Σοκ στη Γερμανία: Απήγαγαν και σκότωσαν βρέφος τριών μηνών, το άφησε η μάνα του στο καρότσι για να πάει τα ψώνια στο σπίτι
Κόσμος

Σοκ στη Γερμανία: Απήγαγαν και σκότωσαν βρέφος τριών μηνών, το άφησε η μάνα του στο καρότσι για να πάει τα ψώνια στο σπίτι

20 Ιουνίου 2026
Σύνοδος Κορυφής ΕΕ: Ρήγμα για τις συνομιλίες με Ρωσία – Τα δύο «στρατόπεδα» και η στάση Μακρόν, Μερτς
Κόσμος

Σύνοδος Κορυφής ΕΕ: Ρήγμα για τις συνομιλίες με Ρωσία – Τα δύο «στρατόπεδα» και η στάση Μακρόν, Μερτς

19 Ιουνίου 2026
Η Ιταλία στήνει αντιαεροπορική ομπρέλα στην Τουρκία – Με πρόσχημα το ΝΑΤΟ ξεπερνούν το «αγκάθι» των S-400
Κόσμος

Η Ιταλία στήνει αντιαεροπορική ομπρέλα στην Τουρκία – Με πρόσχημα το ΝΑΤΟ ξεπερνούν το «αγκάθι» των S-400

19 Ιουνίου 2026
Από την επιχείρηση «Επική Οργή» στην ξαφνική υπογραφή συμφωνίας στις Βερσαλλίες: Το χρονικό του 3μηνου πολέμου στο Ιράν που κατέληξε σε φιάσκο για τον Τραμπ
Κόσμος

Από την επιχείρηση «Επική Οργή» στην ξαφνική υπογραφή συμφωνίας στις Βερσαλλίες: Το χρονικό του 3μηνου πολέμου στο Ιράν που κατέληξε σε φιάσκο για τον Τραμπ

19 Ιουνίου 2026
Θρίλερ με τη συμφωνία ΗΠΑ με Ιράν: Ο Βανς ακύρωσε το ταξίδι του στην Ελβετία, «όχι» από τους Ιρανούς λόγω Λιβάνου
Κόσμος

Θρίλερ με τη συμφωνία ΗΠΑ με Ιράν: Ο Βανς ακύρωσε το ταξίδι του στην Ελβετία, «όχι» από τους Ιρανούς λόγω Λιβάνου

19 Ιουνίου 2026
Next Post
Ο Βολόντιμιρ Ζελένσκι κατά την διάρεκια συνέντευξης Τύπου στην έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2024. AP Photo/Virginia Mayo

Κρεμλίνο: Το «σχέδιο νίκης» Ζελένσκι μπορεί να οδηγήσει σε άμεση σύγκρουση Ρωσία και ΝΑΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

Η Ακρόπολη στους καπνούς με φόντο την φλεγόμενη Πάρνηθα

Η Ακρόπολη στους καπνούς με φόντο την φλεγόμενη Πάρνηθα

3 έτη ago
Χωρίς αποκαθήλωση Διαμαντοπούλου που έστησε σύγκρουση με Δούκα -υπέρ Μητσοτάκη- δεν στέκεται ο Ανδρουλάκης

Χωρίς αποκαθήλωση Διαμαντοπούλου που έστησε σύγκρουση με Δούκα -υπέρ Μητσοτάκη- δεν στέκεται ο Ανδρουλάκης

1 ημέρα ago
Οι Ταλιμπάν απαγορεύουν τη μουσική στο Αφγανιστάν – Οι γυναίκες θα ταξιδεύουν με συνοδεία άνδρα

Οι Ταλιμπάν απαγορεύουν τη μουσική στο Αφγανιστάν – Οι γυναίκες θα ταξιδεύουν με συνοδεία άνδρα

5 έτη ago
Δημόσιο χρέος: Έρχεται νέα πρόωρη αποπληρωμή δανείων 2,5 δισ. ευρώ για να περάσει η Ελλάδα κάτω από την Ιταλία έως το τέλος του 2026

Δημόσιο χρέος: Έρχεται νέα πρόωρη αποπληρωμή δανείων 2,5 δισ. ευρώ για να περάσει η Ελλάδα κάτω από την Ιταλία έως το τέλος του 2026

11 ώρες ago

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  • LIFESTYLE
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Γαστρονομία
    • Οίνος
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Επιστήμη
    • Τεχνολογία
    • Υγεία
  • Κόσμος
  • Οικονομία
    • Real Estate
    • Αγορές
    • Επιχειρείν
  • Περιβάλλον
    • Pet Stories
    • Οικολογία
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Χωρίς κατηγορία

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑ ΘΕΜΑ

Champions League e-ΕΦΚΑ ΑΑΔΕ ΑΚΙΝΗΤΑ Αθήνα ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΥΠΑ ΕΝΦΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΦΟΡΙΑ Ελλάδα Επιχειρήσεις ΗΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΙΝΑ Καιρός σήμερα Κυριάκος Μητσοτάκης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ντόναλντ Τραμπ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΥΚΡΑΝΊΑ Οικονομία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ Πρόγνωση καιρού ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΉΜΕΡΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ Τέμπη Τουρισμός ΥΓΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Χρηματιστήριο Αθηνών τεχνητή νοημοσύνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • 87k Followers

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤτΕ: Στα €79,6 δισ. τα δάνεια κάτω από την «ομπρέλα» των servicers το α’ τρίμηνο του 2026

ΤτΕ: Στα €79,6 δισ. τα δάνεια κάτω από την «ομπρέλα» των servicers το α’ τρίμηνο του 2026

20 Ιουνίου 2026
Τα επτά μέτρα άμεσης εφαρμογής για την στήριξη των πολιτών: Από τα 150 ευρώ για κάθε παιδί έως τις 72 δόσεις

Τα επτά μέτρα άμεσης εφαρμογής για την στήριξη των πολιτών: Από τα 150 ευρώ για κάθε παιδί έως τις 72 δόσεις

20 Ιουνίου 2026
Κρίση στη Μέση Ανατολή: Η παγκόσμια οικονομία μετά το σοκ, τα σενάρια για τα καύσιμα και οι τιμές στην Ελλάδα

Κρίση στη Μέση Ανατολή: Η παγκόσμια οικονομία μετά το σοκ, τα σενάρια για τα καύσιμα και οι τιμές στην Ελλάδα

20 Ιουνίου 2026
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Διχασμό και αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι αγορές με τις προβλέψεις

Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Διχασμό και αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι αγορές με τις προβλέψεις

20 Ιουνίου 2026
Το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Αντρέα Μαζαράκη, ποιοι έδωσαν το «παρών»

Το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Αντρέα Μαζαράκη, ποιοι έδωσαν το «παρών»

20 Ιουνίου 2026
Money And Life

Η νέα πλατφόρμα για την ενημέρωση σας!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ SPORT LIFESTYLE ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Τελευταία Νέα

  • ΤτΕ: Στα €79,6 δισ. τα δάνεια κάτω από την «ομπρέλα» των servicers το α’ τρίμηνο του 2026
  • Τα επτά μέτρα άμεσης εφαρμογής για την στήριξη των πολιτών: Από τα 150 ευρώ για κάθε παιδί έως τις 72 δόσεις
  • Κρίση στη Μέση Ανατολή: Η παγκόσμια οικονομία μετά το σοκ, τα σενάρια για τα καύσιμα και οι τιμές στην Ελλάδα
  • Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Διχασμό και αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι αγορές με τις προβλέψεις

Κατηγορίες

  • LIFESTYLE
  • Pet Stories
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
  • Αυτοδιοίκηση
  • Αφιερώματα
  • Γαστρονομία
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Επιστήμη
  • Επιχειρείν
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Οικολογία
  • Οικονομία
  • Οίνος
  • Περιβάλλον
  • Περιφέρεια
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
  • Τεχνολογία
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Χωρίς κατηγορία
  • Η εταιρεία
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία

Money&Life ©

No Result
View All Result
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Επιχειρείν
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αυτοδιοίκηση
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Περιφέρεια
  • LIFESTYLE
  • Αρθρογραφία
  • Συνεντεύξεις
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον

Money&Life ©

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Η ιστοσελίδα μας περιέχει cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας. Αν συνεχίζεται την περιήγηση σε αυτήν αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.