Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025 - 18:14
27 °c
Athens
26 ° Πε
28 ° Πα
27 ° Σα
27 ° Κυ
Money And Life
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Επιχειρείν
    • Αγορές
    • Real Estate
  • Gala
  • Αυτοδιοίκηση
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Συνεντεύξεις
    • Podcast
  • Πολιτισμός
  • Γαστρονομία
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Επιστήμη
    • Υγεία
    • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον
    • Οικολογία
    • Pet Stories
  • Επικοινωνία
Money And Life
Home Ειδήσεις

Εισβολή στην Ουκρανία: Ρωσικό «σφυροκόπημα» σε όλη τη χώρα – Ισχυρές εκρήξεις και βομβαρδισμοί με νεκρούς.

Money & Life by Money & Life
24 Φεβρουαρίου 2022
in Ειδήσεις
0 0
0
Εισβολή στην Ουκρανία: Ρωσικό «σφυροκόπημα» σε όλη τη χώρα – Ισχυρές εκρήξεις και βομβαρδισμοί με νεκρούς.
Share on FacebookShare on Twitter

«Δεν στοχοθετούμε αμάχους» λέει η Μόσχα, ενώ σοκαριστικές εικόνες από εκρήξεις σε Κίεβο, Χάρκοβο, Μαριούπολη και άλλες ουκρανικές πόλεις κάνουν τον γύρο του διαδικτύου – Ο στρατός της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι σκότωσε σχεδόν 50 «Ρώσους κατακτητές» στο Λουχάνσκ – «Όποιος ξέρει να χειρίζεται όπλο, να παρουσιαστεί ως εθελοντής» λέει στους συμπατριώτες του ο Ζελένσκι – Αντικρουόμενες πληροφορίες για τις απώλειες της κάθε πλευράς – Δείτε live εικόνες από την Ουκρανία

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και εννέα τραυματιστεί από τον βομβαρδισμό των δυνάμεων της Ρωσίας στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα σύμβουλος του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών Υποθέσεων, ενώ από τη μεριά του το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας επιμένει ότι οι αεροπορικές επιδρομές που εξαπολύει εδώ και μερικές ώρες στην Ουκρανία δεν έχουν στόχο πόλεις και δεν απειλούν τους αμάχους.

Ο στρατός της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι έχει σκοτώσει σχεδόν 50 «Ρώσους κατακτητές» στην επαρχία Λουχάνσκ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, έχει καταρρίψει συνολικά έξι ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη στην ίδια περιοχή και έχει καταστρέψει τέσσερα ρωσικά τανκς σε έναν δρόμο κοντά στο Χάρκοβο.

Δείτε λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις στην Ουκρανία σε live update

ια βαριά πλήγματα του εχθρού έκανε λόγο προ ολίγου στο δραματικό του διάγγελμα  και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος κάλεσε οποιονδήποτε Ουκρανό ξέρει να χειρίζεται όπλο να παρουσιαστεί για να υπερασπιστεί την πατρίδα του.

«Η Ρωσία δεν στοχοθετεί πόλεις και δεν απειλεί αμάχους», ισχυρίζεται η Μόσχα, την ώρα που τον γύρο του διαδικτύου κάνουν βίντεο που δείχνουν βομβαρδισμούς, εκρήξεις και φωτιές μέσα σε ουκρανικές πόλεις. Υπενθυμίζεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε με διάγγελμά του σήμερα λίγο πριν από τις 05:00 την έναρξη «στρατιωτικής επιχείρησης» στην Ουκρανία, σε πολλές πόλεις της οποίας ακούγονται ισχυρές εκρήξεις και οι σειρήνες της αεράμυνας, καθώς το Κίεβο διαβεβαιώνει πως βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ρωσική «εισβολή ευρείας κλίμακας»

Δείτε live εικόνες από Ουκρανία:

LIVE: Ukrainians leave Kyiv after Russian forces begin a military operation in Ukraine

Από τρία διαφορετικά σημεία φαίνεται πως εισέβαλαν στην Ουκρανία οι ρωσικές δυνάμεις. Σύμφωνα με ανακοίνωση της συνοριοφρουράς της Ουκρανίας, τα ρωσικά στρατιωτικά κονβόι πέρασαν τα ουκρανικά σύνορα — κυρίως από τη χερσόνησο της Κριμαίας την οποία προσάρτησε το 2014 η Ρωσία– και εισήλθαν στο Τσερνίχιβ, το Χάρκοβο και το Λουχάνσκ. «Ρωσικά στρατιωτικά οχήματα, περιλαμβανομένων τεθωρακισμένων, παραβίασαν τα σύνορα στις περιοχές Τσερνιχίβ (στον βορρά, στη μεθόριο με τη Λευκορωσία), στο Σούμι (βορειοανατολικά), το Λουχάνσκ και το Χάρκοβο (ανατολικά)» από το σημείο περάσματος μεταξύ της χερσονήσου (της Κριμαίας) και της ηπειρωτικής Ουκρανίας, εξήγησε η συνοριοφρουρά, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται οχήματα τα οποία έχουν πάνω τους το γράμμα «Ζ».

Βίντεο δείχνει διαμερίσματα που επλήγησαν από επιδρομή στο Χάρκοβο:

Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν επίσης στην Ουκρανία από τη Ρωσία και από τη Λευκορωσία – με λευκορωσική υποστήριξη -γύρω στις 05:00 πμ τοπική ώρα σήμερα.  Επιθέσεις κατά μονάδων των μεθοριακών φρουρών και σημείων ελέγχου βρίσκονται σε εξέλιξη με τη χρήση πυροβολικού, άλλου στρατιωτικού υλικού και μικρών όπλων στις ουκρανικές περιοχές Λουγκάνσκ, Σούμι, Χάρκοβο, Τσερνίχιβ και Ζιτόμιρ.

Δείτε εικόνες από τα τανκς να μπαίνουν στην Ουκρανία από τα σύνορα με τη Λευκορωσία:

Εκρήξεις σε πολλές πόλεις

Λίγη ώρα μετά την απρόσμενη ανακοίνωση του ενοίκου του Κρεμλίνου, που τόνισε ότι σκοπός είναι η υπεράσπιση των περιοχών που βρίσκονται στα χέρια των φιλορώσων αυτονομιστών, ακούστηκε σειρά εκρήξεων στο Κίεβο. Σειρήνες της αεράμυνας ακούστηκαν επίσης στην ουκρανική πρωτεύουσα, καθώς και στη Λβιβ, στη δυτική Ουκρανία, όπου μετέφεραν τις πρεσβείες τους οι ΗΠΑ και αρκετές άλλες χώρες.

Στο μετρό του Κιέβου υπήρχαν δεκάδες κάτοικοι που πήγαν εκεί είτε για να προστατευθούν είτε για να επιβιβαστούν σε κάποιο τρένο, με βαλίτσες και σάκους στα χέρια, για να φύγουν από την πόλη.

Εκρήξεις ακούστηκαν επίσης στην Κραματόρσκ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, όπου βρίσκεται το γενικό αρχηγείο του ουκρανικού στρατού, στο Χάρκοβο, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, και στην Οδησσό, στη Μαύρη Θάλασσα.

Σειρήνες για αεροπορική επιδρομή ακούγονταν το πρωί της Πέμπτης στο Κίεβο:

Πανικός στο Χάρκοβο – Σκληρές εικόνες στο Ουμάν

Πανικός επικρατεί στο Χάρκοβο στην ανατολική Ουκρανία, με πολλούς κατοίκους της πόλης να προσπαθούν να την εγκαταλείψουν, την ώρα που ακούγονται εκρήξεις, δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο Reuters. Ο αυτόπτης μάρτυρας, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, επεσήμανε ότι τα παράθυρα στο κτίριο όπου διαμένει τρέμουν από τις εκρήξεις.

Την ίδια ώρα σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας μάχονται σκληρά για να αντιμετωπίσουν τους μαζικούς βομβαρδισμούς του ρωσικού πυροβολικού εναντίον υποδομών. Ο εκπρόσωπος του Ζελένσκι σημείωσε ότι στην προεδρία δεν επικρατεί πανικός.

Την ίδια ώρα, σκληρά βίντεο στα social media, των οποίων η αυθεντικότητα δεν έχει επιβεβαιωθεί, φέρεται να καταγράφουν τον θάνατο αμάχου ποδηλάτη στην πόλη  Ουμάν.

Ουκρανοί συρρέουν στα σύνορα με τη Μολδαβία

Η πρόεδρος της Μολδαβίας Μάγια Σάντου δήλωσε σήμερα ότι η χώρα της θα κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ότι είναι έτοιμη να δεχθεί δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που θα συρρεύσουν από τη γειτονική Ουκρανία.

«Η διεθνής κοινότητα καταδικάζει από κοινού τις ενέργειες της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας, επομένως συγκάλεσα σύνοδο του Ανώτατου Συμβουλίου Ασφαλείας. Αποφασίστηκε ότι η κυβέρνηση θα ζητήσει από το κοινοβούλιο να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης», υπογράμμισε η Σάντου.

«Θα βοηθήσουμε τους ανθρώπους που χρειάζονται τη βοήθεια και την υποστήριξή μας», σημείωσε. Δεκάδες αυτοκίνητα έχουν σχηματίσει ουρές στα σύνορα ανάμεσα στην Ουκρανία και την Μολδαβία, σύμφωνα με ειδησεογραφικούς ιστοτόπους της χώρας.

Το Κοινοβούλιο της Λιθουανίας θα αποφασίσει εάν θα κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης αφού ρωσικές δυνάμεις εισέβαλαν σήμερα στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρόεδρος της Λιθουανίας Γκιτάνας Ναουσέντα.

Η χώρα της Βαλτικής, που κάποτε κυβερνούσε η Μόσχα, αλλά που τώρα είναι μέλος του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα προτείνει επίσης να επιβληθούν περαιτέρω κυρώσεις στη Λευκορωσία, καθώς ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν στην Ουκρανία και από τη Λευκορωσία.

Αντικρουόμενες πληροφορίες για τα πλήγματα κάθε πλευράς

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις ανέφεραν ότι κατέστρεψαν βάσεις της αεροπορίας και συστοιχίες αντιαεροπορικής άμυνας της Ουκρανίας. Από τη μεριά του, ο στρατός της Ουκρανίας ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει σκοτώσει σχεδόν 50 «Ρώσους κατακτητές» στην επαρχία Λουχάνσκ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, έχει καταρρίψει συνολικά έξι ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη στην ίδια περιοχή και έχει καταστρέψει τέσσερα ρωσικά τανκς σε έναν δρόμο κοντά στο Χάρκοβο.

«Στις 24 Φεβρουαρίου εξουδετερώθηκαν σχεδόν 50 Ρώσοι κατακτητές κοντά στην πόλη Στσάστια», στην ανατολική Ουκρανία, ανέφερε το γενικό επιτελείο στρατού σε ανακοίνωσή του. Η Ουκρανία χρησιμοποιεί τον όρο «Ρώσοι κατακτητές» τόσο για τους Ρώσους στρατιώτες όσο και τους φιλορώσους αυτονομιστές αντάρτες στα ανατολικά.

Η Μόσχα έχει διαψεύσει τις πληροφορίες του Κιέβου ότι έχει καταρρίψει αεροσκάφη της και έχει καταστρέψει τεθωρακισμένα οχήματά της. Από την πλευρά της η συνοριοφυλακή της χώρας επεσήμανε ότι μέχρι στιγμής τρία μέλη έχουν σκοτωθεί, όλα τους στην επαρχία Χερσόν, στα νότια σύνορα της Ουκρανίας με την Κριμαία, την οποία προσάρτησε το 2014 η Ρωσία.

Επίθεση ευρείας κλίμακας

Ο ουκρανός ΥΠΕΞ, ο Ντμίτρο Κουλέμπα, κατήγγειλε την έναρξη ρωσικής «εισβολής ευρείας κλίμακας». Η επιχείρηση έχει σκοπό «να καταστραφεί το ουκρανικό κράτος, να καταληφθεί η [ουκρανική] επικράτεια διά της βίας και να επιβληθεί κατοχή», υπερθεμάτισε το ουκρανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Η Ουκρανία ανακοίνωσε παράλληλα το κλείσιμο του εναέριου χώρου της για την πολιτική αεροπορία, ενώ πτήσεις ακυρώθηκαν επίσης από και προς αεροδρόμια μεγάλων πόλεων της νότιας Ρωσίας, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία. Ο ρωσικός στρατός διαβεβαίωσε ότι πλήττει ουκρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις με «όπλα υψηλής ακρίβειας», κάτι που φάνηκε να αναγνωρίζει ο ουκρανός πρόεδρος, δηλώνοντας πως η Ρωσία εξαπέλυσε πλήγματα εναντίον στρατιωτικών υποδομών και της ουκρανικής συνοριοφυλακής.

Αφού συζήτησε με διάφορους ξένους ηγέτες σήμερα το πρωί, ο κ. Ζελένσκι κάλεσε να συγκροτηθεί παγκόσμια «συμμαχία κατά του Πούτιν» για να «αναγκαστεί» η Ρωσία να σταματήσει τον πόλεμο, για να «υπάρξει ειρήνη». Ανακοινώνοντας την έναρξη της «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» τα ξημερώματα, ο κ. Πούτιν είπε στο διάγγελμά του πως «είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε σε αποστρατιωτικοποίηση και αποναζιστοποίηση της Ουκρανίας».

«Δεν είναι στα σχέδιά μας η κατοχή ουκρανικών εδαφών, δεν σκοπεύουμε να επιβάλουμε τίποτα διά της βίας σε κανέναν», πρόσθεσε, καλώντας τους ουκρανούς στρατιώτες να «καταθέσουν τα όπλα». Κατόπιν απευθύνθηκε σε όποιους «προσπαθούν να ανακατευτούν», λέγοντας πως «πρέπει να γνωρίζουν ότι η αντίδραση της Ρωσίας θα είναι άμεση και θα έχει συνέπειες που δεν έχουν γνωρίσει ποτέ».

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε σήμερα ότι οι ρωσικές ένοπλες πλήττουν στρατιωτικές υποδομές στην Ουκρανία με όπλα υψηλής ακρίβειας, ιδίως συστοιχίες της αντιαεροπορικής άμυνας, στρατιωτικά αεροδρόμια και αεροσκάφη.  Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρο Κουλέμπα ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει αρχίσει «εισβολή ευρείας κλίμακας» από τη Ρωσία και ότι αναφέρονται πλήγματα σε διάφορες περιοχές της χώρας. «Ειρηνικές πόλεις της Ουκρανίας δέχονται επίθεση. Πρόκειται για επιθετικό πόλεμο. Η Ουκρανία θα αμυνθεί και θα νικήσει. Ο κόσμος μπορεί και πρέπει να σταματήσει τον [πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ] Πούτιν. Τώρα είναι ώρα για δράση», ανέφερε ο επικεφαλής της ουκρανικής διπλωματίας μέσω Twitter.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ανακοίνωσε  νωρίτερα σήμερα ότι κηρύσσει ολόκληρη την επικράτεια σε κατάσταση πολέμου, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν ότι διέταξε στρατιωτική επιχείρηση κατά της χώρας του. «Μην πανικοβάλλεστε, είμαστε έτοιμοι για όλα, θα νικήσουμε», ανέφερε ο κ. Ζελένσκι σε βίντεο που μεταφορτώθηκε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, προσθέτοντας ότι η Ρωσία έπληξε στρατιωτικές υποδομές και θέσεις της συνοριοφρουράς.

Το πετρέλαιο απογειώνεται

Λίγη ώρα μετά την ομιλία του κ. Πούτιν, με την οποία ανακοίνωνε την έναρξη της «στρατιωτικής επιχείρησης» η τιμή του βαρελιού του πετρελαίου ξεπέρασε τα 100 δολάρια για πρώτη φορά έπειτα από επτά και πλέον χρόνια, ενώ τα ασιατικά χρηματιστήρια έπεφταν. Οι ΗΠΑ θα καταθέσουν προς συζήτηση και ψήφιση σήμερα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ σχέδιο απόφασης που καταδικάζει τη Ρωσία για τον «πόλεμο» εναντίον της Ουκρανίας. Οι 27 ηγέτες της ΕΕ από την πλευρά τους συναντώνται εκτάκτως απόψε.

Πολλοί φοβούνται ότι η κρίση στην Ουκρανία θα προκαλέσει τη σοβαρότερη ένοπλη σύρραξη στην Ευρώπη από το 1945. Η ρωσική επέμβαση θα μπορούσε να αναγκάσει «ως ακόμη και πέντε εκατομμύρια επιπλέον ανθρώπους να εκτοπιστούν», προειδοποίησε η αμερικανίδα πρεσβεύτρια στον ΟΗΕ, η Λίντα Τόμας-Γκρίνφιλντ. Η Ουάσινγκτον και οι δυτικοί σύμμαχοί της αναμένεται να ανακοινώσουν νέες κυρώσεις, μετά τις πρώτες που επέβαλαν αντιδρώντας στην αναγνώριση από τη Μόσχα των αυτονομιστών που πολεμά ο ουκρανικός στρατός επί οκτώ χρόνια, σε μια σύρραξη που έχει προκαλέσει πάνω από 14.000 νεκρούς μέχρι σήμερα, σύμφωνα με το Κίεβο.

Η Ρωσία ανέστειλε την κίνηση εμπορικών πλοίων στην Αζοφική Θάλασσα

Η Ρωσία ανέστειλε την κίνηση εμπορικών πλοίων στην Αζοφική Θάλασσα μέχρι νεωτέρας, δήλωσαν σήμερα στο Reuters πέντε πηγές της βιομηχανίας σιτηρών. Ρωσικές δυνάμεις εισέβαλαν σήμερα στην Ουκρανία καταφέροντας πλήγματα σε μεγάλες πόλεις. Η Ρωσία, η μεγαλύτερη εξαγωγός σιταριού, μεταφέρει κυρίως τα σιτηρά της από λιμάνια στην Μαύρη Θάλασσα.

Στην Θάλασσα του Αζόφ βρίσκονται μικρότερης χωρητικότητας λιμάνια με ρηχά ύδατα. «Όλα τα πλοία βρίσκονται στο ‘στοπ’ (στην Αζοφική Θάλασσα)», δήλωσε μια από τις πηγές που επικαλείται το Reuters. Η κρατική υπηρεσία θαλάσσιων και ποτάμιων μεταφορών δεν έχει ανταποκριθεί μέχρι στιγμής σε αίτημα του Reuters για σχολιασμό.

Η Ουκρανία ζήτησε από την Τουρκία να κλείσει στα στενά του Βοσπόρου και τα Δαρδανέλια για τα ρωσικά πλοία

Η Ουκρανία ζήτησε από την Τουρκία να κλείσει στα στενά του Βοσπόρου και τα Δαρδανέλια για τα ρωσικά πλοία και επιθυμεί να επιβληθούν κυρώσεις στη Μόσχα, δήλωσε ο Ουκρανός πρεσβευτής στην Άγκυρα. «Ζητάμε να κλείσουν ο εναέριος χώρος, ο Βόσπορος και τα Δαρδανέλια. Μεταφέραμε το σχετικό αίτημα στην τουρκική πλευρά. Παράλληλα θέλουμε να επιβληθούν κυρώσεις στη ρωσική πλευρά», δήλωσε ο πρεσβευτής Βασίλ Μπόντναρ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από την Άγκυρα.

Η Τουρκία, χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, που έχει θαλάσσια σύνορα με την Ουκρανία και τη Ρωσία στη Μαύρη Θάλασσα, είναι αντίθετη στην επιβολή κυρώσεων εναντίον της Μόσχας, όμως έχει χαρακτηρίσει τις κινήσεις της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας απαράδεκτες. Βάσει συμφωνίας του 1936 η Άγκυρα ελέγχει τα στενά του Βοσπόρου και τα Δαρδανέλια και μπορεί να περιορίσει τη διέλευση από αυτά πολεμικών πλοίων, αν θεωρήσει ότι απειλείται ή στη διάρκεια πολέμου.

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα τη ρωσική επίθεση εναντίον της Ουκρανίας

Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα τη ρωσική επίθεση εναντίον της Ουκρανίας, η οποία αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου και των παγκοσμίων Αξιών. Επίσης υπονομεύει την Ευρωπαϊκή Ειρήνη και Ασφάλεια», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του.

«Η προστασία της εδαφικής ακεραιότητας, της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας όλων των κρατών αποτελεί θεμελιώδη Αρχή για την Ελλάδα και διαχρονικά καταδικάζουμε κάθε παραβίαση αυτών των βασικών αρχών που προβλέπονται από τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Καλούμε τη ρωσική πλευρά για τον άμεσο τερματισμό των εχθροπραξιών, οι οποίες, πέρα των άλλων σοβαρών συνεπειών τους, βάζουν σε κίνδυνο την ζωή αμάχων, συμπεριλαμβανομένης της Ελληνικής Κοινότητας που διαβιεί στην Ουκρανία», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Το υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει την αλληλεγγύη του στην Ουκρανία και τονίζει ότι «θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλευρό της ομογένειας στην Ουκρανία στις δύσκολες αυτές στιγμές».

«Βρισκόμαστε σε διαρκή συντονισμό με τους Ευρωπαίους εταίρους και Νατοϊκούς συμμάχους μας αναφορικά με την απάντηση στην παραβίαση της Διεθνούς Νομιμότητας» σημειώνεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει: «Οι ελληνικές Αρχές στην Ουκρανία (πρεσβεία στο Κίεβο, Γενικά Προξενεία στην Μαριούπολη και στην Οδησσό) βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τους Έλληνες πολίτες και τους κατόχους Ειδικών Δελτίων Ταυτότητας Ομογενούς προκειμένου να τους παρασχεθεί κάθε δυνατή αρωγή».

ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ gr.
Previous Post

Η Ευρώπη απομονώνει τη Ρωσία – «Θα παγώσουμε ρωσικά περιουσιακά στοιχεία στην ΕΕ»

Next Post

WTA Πεγκούλα – Σάκκαρη 0-2: Εντυπωσιακή η Μαρία προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Ντόχα.

Related Posts

Youth Pass: Μεγάλη απήχηση στους νέους και σύντομα λειτουργία Marketplace
Ειδήσεις

Youth Pass: Μεγάλη απήχηση στους νέους και σύντομα λειτουργία Marketplace

11 Μαΐου 2025
αυξήσεις, συντάξεις
Ειδήσεις

Ενοποίηση καταβολής συντάξεων: Σταθερές ημερομηνίες για κύριες και επικουρικές

11 Μαΐου 2025
Πούτιν: Βλέπει πολιτικό και οικονομικό όφελος στον πόλεμο του Ισραήλ με τη Χαμάς
Ειδήσεις

Ο Πούτιν προτείνει άμεσες συνομιλίες με Ουκρανία: Απορρίπτει το τελεσίγραφο της Δύσης

11 Μαΐου 2025
Καιρός: Τοπικές βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες σήμερα
Ειδήσεις

Μεταβολή του καιρού με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

11 Μαΐου 2025
Αλλάζει το Σκηνικό στα πανηγύρια: Τέλος στις παραδοσιακές ψησταριές, υποχρεωτικό το Catering
Ειδήσεις

Αλλάζει το Σκηνικό στα πανηγύρια: Τέλος στις παραδοσιακές ψησταριές, υποχρεωτικό το Catering

10 Μαΐου 2025
Δασμούς 34% σε όλα τα αμερικανικά προϊόντα ανακοίνωσε η Κίνα – Βουτιά στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
Ειδήσεις

ΗΠΑ και Κίνα ξεκίνησαν συνομιλίες στη Γενεύη εν μέσω εμπορικής έντασης – Ελπίδες για αποκλιμάκωση

10 Μαΐου 2025
Next Post
WTA Πεγκούλα – Σάκκαρη 0-2: Εντυπωσιακή η Μαρία προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Ντόχα.

WTA Πεγκούλα - Σάκκαρη 0-2: Εντυπωσιακή η Μαρία προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Ντόχα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

Παράταση για τα προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα σε υπηρεσίες υπουργείων

Νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας με 614 ευρώ καθαρά από τη ΔΥΠΑ – Ποιους αφορά, πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

6 ημέρες ago
Εμβληματική συνάντηση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος με την ηγεσία του ΟΠΕΔ

Εμβληματική συνάντηση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος με την ηγεσία του ΟΠΕΔ

1 ημέρα ago
Αλλάζει το Σκηνικό στα πανηγύρια: Τέλος στις παραδοσιακές ψησταριές, υποχρεωτικό το Catering

Αλλάζει το Σκηνικό στα πανηγύρια: Τέλος στις παραδοσιακές ψησταριές, υποχρεωτικό το Catering

20 ώρες ago
Επιστρέφει ο Γύρος Νέας Σμύρνης – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 11 Μαΐου

Επιστρέφει ο Γύρος Νέας Σμύρνης – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 11 Μαΐου

1 ημέρα ago

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  • Gala
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Γαστρονομία
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Επιστήμη
    • Τεχνολογία
    • Υγεία
  • Κόσμος
  • Οικονομία
    • Real Estate
    • Αγορές
    • Επιχειρείν
  • Περιβάλλον
    • Pet Stories
    • Οικολογία
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Χωρίς κατηγορία

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑ ΘΕΜΑ

Champions League COVID 19 MONEY AND LIFE ΑΑΔΕ ΑΚΙΝΗΤΑ Αθήνα Αθλητικές μεταδόσεις ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΥΠΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΦΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ ΕΦΟΡΙΑ Ελλάδα Επιχειρήσεις ΗΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙΡΟΣ Καιρός σήμερα Κυριάκος Μητσοτάκης Ντόναλντ Τραμπ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΥΚΡΑΝΊΑ Οικονομία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΉΜΕΡΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ Σαντορίνη ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ Τέμπη Τουρισμός ΥΓΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Χρηματιστήριο Αθηνών εορτολόγιο ομογένεια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • 87k Followers

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θεοδωρικάκος: Η παραγωγική ανασυγκρότηση είναι απόλυτη προτεραιότητα για την ελληνική κοινωνία

Θεοδωρικάκος: Η παραγωγική ανασυγκρότηση είναι απόλυτη προτεραιότητα για την ελληνική κοινωνία

11 Μαΐου 2025
Νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας για ανέργους 30-59 ετών: Πότε λήγει η προθεσμία αιτήσεων

Παγκόσμια αγορά εργασίας: Οι νέοι ρόλοι-κλειδιά στα ηγετικά κλιμάκια των επιχειρήσεων

11 Μαΐου 2025
Youth Pass: Μεγάλη απήχηση στους νέους και σύντομα λειτουργία Marketplace

Youth Pass: Μεγάλη απήχηση στους νέους και σύντομα λειτουργία Marketplace

11 Μαΐου 2025
Ντόναλντ Τραμπ: «Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το αμερικανικό όνειρο»

Τραμπ: Προχωρά η «επανεκκίνηση» των εμπορικών σχέσεων ΗΠΑ–Κίνας – Σημαντική πρόοδος στις συνομιλίες της Γενεύης

11 Μαΐου 2025
αυξήσεις, συντάξεις

Ενοποίηση καταβολής συντάξεων: Σταθερές ημερομηνίες για κύριες και επικουρικές

11 Μαΐου 2025
Money And Life

Η νέα πλατφόρμα για την ενημέρωση σας!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ SPORT LIFESTYLE ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Τελευταία Νέα

  • Θεοδωρικάκος: Η παραγωγική ανασυγκρότηση είναι απόλυτη προτεραιότητα για την ελληνική κοινωνία
  • Παγκόσμια αγορά εργασίας: Οι νέοι ρόλοι-κλειδιά στα ηγετικά κλιμάκια των επιχειρήσεων
  • Youth Pass: Μεγάλη απήχηση στους νέους και σύντομα λειτουργία Marketplace
  • Τραμπ: Προχωρά η «επανεκκίνηση» των εμπορικών σχέσεων ΗΠΑ–Κίνας – Σημαντική πρόοδος στις συνομιλίες της Γενεύης

Κατηγορίες

  • Gala
  • Pet Stories
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
  • Αυτοδιοίκηση
  • Αφιερώματα
  • Γαστρονομία
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Επιστήμη
  • Επιχειρείν
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Οικολογία
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Περιφέρεια
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
  • Τεχνολογία
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Χωρίς κατηγορία
  • Η εταιρεία
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία

Money&Life ©

No Result
View All Result
  • Ειδήσεις
  • Gala
  • Χρήσιμα

Money&Life ©

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Η ιστοσελίδα μας περιέχει cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας. Αν συνεχίζεται την περιήγηση σε αυτήν αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.