Πέμπτη, 21 Μαΐου, 2026 - 20:19
Money And Life
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Επιχειρείν
    • Αγορές
    • Real Estate
  • LIFESTYLE
  • Αυτοδιοίκηση
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Συνεντεύξεις
    • Podcast
  • Πολιτισμός
  • Γαστρονομία
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Επιστήμη
    • Υγεία
    • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον
    • Οικολογία
    • Pet Stories
  • Επικοινωνία
Money And Life
Home Οικονομία Αγορές

Χαμόγελα στις αγορές μετά τη στροφή Τραμπ για τους δασμούς – «Παράθυρο» για δίκαιες συμφωνίες

Money & Life by Money & Life
10 Απριλίου 2025
in Αγορές, Οικονομία
0 0
0
Χρηματιστήριο Αθηνών

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Share on FacebookShare on Twitter

Οι ασιατικές μετοχές εκτινάχθηκαν την Πέμπτη, καθώς οι επενδυτές ανέπνευσαν με ανακούφιση μετά την ανακοίνωση του Ντόναλντ Τραμπ για παύση των εξοντωτικών δασμών σε βάρος των εταίρων των ΗΠΑ, ενώ οι κινεζικές αγορές “αγνόησαν” ακόμη και την απόφασή του να αυξήσει τους δασμούς στο Πεκίνο στο 125%.

Οι μετοχές σημείωσαν άνοδο σε όλους τους τομείς, ακολουθώντας μια καταιγιστική επίδοση στη Wall Street, αφού ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι θα καθυστερήσει για 90 ημέρες τα μέτρα που ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα, τα οποία προκάλεσαν θύελλα στους χώρους διαπραγμάτευσης και πυροδότησαν προειδοποιήσεις για παγκόσμια ύφεση.

Ο Τραμπ δήλωσε ότι θα διατηρήσει σε ισχύ μια βασική εισφορά ύψους 10% σε δεκάδες χώρες, αλλά ανέβασε τον πήχη στον βίαιο εμπορικό πόλεμο που διεξάγει με την αντίπαλο υπερδύναμη Κίνα, χτυπώντας την ακόμη πιο σκληρά, αφού αυτή ανταπέδωσε με τον ίδιο τρόπο το Σαββατοκύριακο.

Ο Τραμπ πήρε την απόφαση επειδή είπε ότι οι επενδυτές «βγήκαν εκτός λογικής» καθώς οι αγορές κατέρρεαν και τα αμερικανικά κρατικά ομόλογα -που θεωρούνται η ασφαλέστερη επιλογή σε περιόδους κρίσης- έδειχναν επίσης σημάδια ρωγμών λόγω των ανησυχιών για την κορυφαία οικονομία του κόσμου.

Οι άνθρωποι «γίνονταν νευρικοί, λίγο φοβισμένοι», πρόσθεσε. Οι επιπλέον δασμοί στο Πεκίνο, ωστόσο, «βασίζονταν στην έλλειψη σεβασμού που έχει επιδείξει η Κίνα στις παγκόσμιες αγορές», δήλωσε ο Τραμπ. Ο πρόεδρος αρνήθηκε ότι έκανε στροφή, λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι «πρέπει να είσαι ευέλικτος».

Οι Ασιάτες έμποροι χαιρέτισαν την κίνηση, ανεβάζοντας τις μετοχές σε όλη την περιοχή. Το Χονγκ Κονγκ σημείωσε άνοδο άνω του 4% – τρίτη ημέρα κερδών μετά την κατάρρευση άνω του 13% τη Δευτέρα, στη χειρότερη ημέρα του από το 1997 κατά τη διάρκεια της ασιατικής χρηματοπιστωτικής κρίσης. Η Σαγκάη κέρδισε περισσότερο από 1%. Οι δύο αγορές έλαβαν πρόσθετη στήριξη από την αισιοδοξία ότι οι Κινέζοι αξιωματούχοι θα παρουσιάσουν νέα κίνητρα για τη στήριξη της οικονομίας υπό το φως των δασμολογικών μέτρων. Τα επίσημα στοιχεία που έδειξαν νέα πτώση των τιμών καταναλωτή τον περασμένο μήνα αύξησαν αυτές τις ελπίδες.

«Από τον φόβο στην ευφορία»
Ο Nikkei του Τόκιο σημείωσε άνοδο άνω του 8%, η Σεούλ και η Σιγκαπούρη πάνω από 5% και το Σίδνεϊ και η Τζακάρτα πάνω από 4%. Η άνοδος της Ταϊπέι κατά 9,3% ήταν η καλύτερη άνοδος που έχει καταγραφεί ποτέ – αφού η πτώση της Δευτέρας κατά 9,7% αντιπροσώπευε τη χειρότερη πτώση της.

Οι μετοχές του Βιετνάμ, το οποίο αντιμετώπιζε μερικούς από τους πιο σκληρούς δασμούς, σημείωσαν άλμα 6,5%, ενώ η Μανίλα και το Ουέλινγκτον ήταν επίσης βαθιά στο πράσινο.

Οι εταιρείες τεχνολογίας ήταν οι επιδόσεις που ξεχώρισαν, με τις Sony, Sharp, Panasonic και SoftBank να σημειώνουν διψήφια κέρδη, ενώ οι αεροπορικές εταιρείες, οι αυτοκινητοβιομηχανίες και τα καζίνο απολάμβαναν επίσης ισχυρές αγορές.

Οι προμηθευτές της Apple σημείωσαν εντυπωσιακά ράλι — η εισηγμένη στο Χονγκ Κονγκ AAC Technologies σημείωσε άνοδο 23% και στην Ταϊβάν, η Hon Hai πρόσθεσε σχεδόν 10%.

«Οι ασιατικές αγορές γυρίζουν τον διακόπτη — από τον φόβο στην ευφορία — καθώς ο Τραμπ ρίχνει μια σανίδα σωτηρίας 90 ημερών, σταματώντας το αμοιβαίο δασμολογικό μπαράζ», δήλωσε ο Stephen Innes στην SPI Asset Management. «Μόλις γίναμε μάρτυρες μιας από τις αναδιπλώσεις όλων των εποχών – και τώρα, αναμένουμε ότι οι Ασιάτες επενδυτές, όπως και οι Βορειοαμερικανοί ομόλογοί τους, θα παρέμβουν και θα αγοράσουν τα “yips”».

Οι αποδόσεις των αμερικανικών κρατικών ομολόγων υποχώρησαν επίσης, μετά την επιτυχή δημοπρασία εντόκων γραμματίων ύψους 38 δισ. δολαρίων, αναφέρει το Briefing.com. Αυτό μείωσε την πίεση στην αγορά ομολόγων, η οποία είχε υποδαυλίσει τις ανησυχίες ότι οι επενδυτές έχαναν την εμπιστοσύνη τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η αναταραχή που προκαλεί ο εμπορικός πόλεμος του Τραμπ προκαλεί επίσης πονοκέφαλο στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, καθώς προσπαθεί να αποφασίσει αν θα μειώσει τα επιτόκια για να προστατεύσει την οικονομία ή θα τα διατηρήσει αυξημένα για να αποτρέψει τον πληθωρισμό που πολλοί λένε ότι θα τροφοδοτήσουν οι δασμοί.

Τα πρακτικά της συνεδρίασης της κεντρικής τράπεζας του Μαρτίου, που δημοσιεύθηκαν την Τετάρτη, έδειξαν ότι τα μέλη ανησυχούσαν ότι «οι ανακοινωθείσες ή προγραμματισμένες αυξήσεις των δασμών ήταν μεγαλύτερες και ευρύτερες από ό,τι περίμεναν πολλές από τις επιχειρηματικές επαφές τους». Αυτό ήταν πριν ο πρόεδρος παρουσιάσει τους εκτεταμένους δασμούς του έως και 50% σε φίλους και εχθρούς.

Οι τιμές του πετρελαίου υποχώρησαν μετά την πολυπόθητη ανάκαμψη άνω του 4% την Τετάρτη. Ωστόσο, και τα δύο κύρια συμβόλαια παραμένουν υπό πίεση εν μέσω ανησυχιών για την παγκόσμια οικονομία και τον αντίκτυπό της στη ζήτηση.

Ο χρυσός σημείωσε επίσης ράλι περίπου 2%, ενώ το bitcoin σημείωσε άνοδο άνω του 6%.

«Θα υπάρξουν δίκαιες συμφωνίες με όλους – Συμφωνώ με Μητσοτάκη»
Τη δυνατότητα εξεύρεσης μιας αμοιβαία επωφελούς λύσης, ανάμεσα σε Ευρώπη και ΗΠΑ, τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αμερικανικό δίκτυο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε επίσης την δυνατότητα διαλόγου, αλλά και τη σημασία της στρατηγικής συμμαχίας Αθήνας και Ουάσινγκτον.

«Υπάρχει ένα ευρωπαϊκό μήνυμα και ένα ελληνικό μήνυμα. Στο ευρωπαϊκό μέτωπο, υπάρχει η δυνατότητα εξεύρεσης μιας “win-win” λύσης σε ό,τι αφορά το εμπόριο, μιας λύσης που θα είναι αμοιβαία επωφελής. Αυτή ήταν η σταθερή μου πεποίθηση από την αρχή, πριν ανακοινωθούν οι δασμοί. Υπάρχει ακόμα περιθώριο για διαπραγματεύσεις πριν εξετάσουμε οποιαδήποτε σημαντικά ανταποδοτικά μέτρα, πέρα από αυτά που ανακοινώθηκαν σήμερα (σ.σ. σχετικά με προγενέστερους αμερικανικούς δασμούς στον χάλυβα και στο αλουμίνιο), τα οποία, ούτως ή άλλως, ήταν η αναμενόμενη αντίδραση της ΕΕ. Πιστεύω ότι, στο τέλος της ημέρας, η Ευρώπη και η ευρωπαϊκή αγορά είναι πολύ σημαντικές για τις ΗΠΑ και οι ΗΠΑ είναι σημαντικές για την Ευρώπη και πρέπει να βρούμε μία λύση» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ιδιαιτέρως θετικό ήταν το σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ, για όσα είπε ο πρωθυπουργός, αφήνοντας ορθάνοιχτη την πόρτα για την επιτευξη συμφωνίας με τις Ευρωπαϊκές χώρες.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο Τραμπ δήλωσε πως εκτιμά τα σχόλια του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, διευκρινίζοντας πως είναι ένας καλός άνθρωπος και συμφώνησε με τις δηλώσεις του πως η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να εργαστούν για να επιτύχουν μια εμπορική συμφωνία win –win, η οποία θα είναι επωφελής για όλες τις πλευρές.

Παράλληλα, προτάσσει τις διαπραγματεύσεις καθώς προανήγγειλε πως εμπορικές συμφωνίες είναι στο τραπέζι με όλες τις χώρες, ακόμη και με την Κίνα, καθώς ο ίδιος επιθυμεί το δίκαιο και δίκαιες συμφωνίες για όλα τα μέρη.

«Πρώτα από όλα, γνωρίζω ότι είναι ένας καλός άνθρωπος (ο κ. Μητσοτάκης) και εκτιμώ τα σχόλιά του. Ναι, θα μπορούσε να επιτευχθεί συμφωνία με τα επιμέρους μέρη. Συμφωνία αναμένεται να επιτευχθεί με την Κίνα. Συμφωνία αναμένεται να γίνει με όλους. Και θα είναι δίκαιες συμφωνίες. Επιθυμώ απλά το δίκαιο. Θα είναι δίκαιες συμφωνίες για όλους» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τραμπ.

Νωρίτερα ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε το πάγωμα των ανταποδοτικών δασμών για 90 ημέρες, στις περισσότερες χώρες και την εκτόξευση αυτών που αφορούν στα κινεζικά προϊόντα στο 125%. Οι ανακοινώσεις ήρθαν την στιγμή που οι διεθνείς αγορές κλυδωνίζονταν από τη δασμολογική πολιτική του Αμερικανού Προέδρου, με το κλίμα ωστόσο να αλλάζει άρδην μετά τις εξαγγελίες του Τραμπ.

«Με βάση την έλλειψη σεβασμού που έχει επιδείξει η Κίνα στις παγκόσμιες αγορές, αυξάνω τον δασμό που επιβάλλουν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στην Κίνα σε 125%, με άμεση ισχύ» αναφέρει σε ανάρτησή του στο “Truth Social”.

Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας υπογράμμισε σήμερα πως «υποδέχεται θετικά» την αναστολή από τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ των δυσβάστακτων επιβαρύνσεων λόγω των επιπρόσθετων τελωνειακών δασμών που επέβαλε, όμως συμπλήρωσε πως «ζητεί σθεναρά» οι ΗΠΑ να αναστείλουν επίσης την ισχύ των υπόλοιπων δασμών που εφαρμόζουν, πάνω απ’ όλα στον χάλυβα και στα αυτοκίνητα.

ΠΗΓΗ

Tags: δασμοίΕΥΡΩΠΗΤΡΑΜΠ
Previous Post

Καιρός: Αίθριος με λίγες νεφώσεις – Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Next Post

Προσωπική διαφορά: Έρχονται μέτρα με χρονικό ορίζοντα εντός του 2026

Related Posts

Πρόστιμα σε Jacobs και Pepsico για υπέρβαση του πλαφόν στο περιθώριο κέρδους – Τα ποσά που καταλόγισε η Αρχή Ελέγχου Αγοράς
Οικονομία

Πρόστιμα σε Jacobs και Pepsico για υπέρβαση του πλαφόν στο περιθώριο κέρδους – Τα ποσά που καταλόγισε η Αρχή Ελέγχου Αγοράς

21 Μαΐου 2026
Το πετρέλαιο κάνει νέο άλμα: Προς τα 110 δολάρια οδεύει πάλι το Brent με ώθηση από τα αντικρουόμενα μηνύματα ΗΠΑ και Ιράν
Οικονομία

Το πετρέλαιο κάνει νέο άλμα: Προς τα 110 δολάρια οδεύει πάλι το Brent με ώθηση από τα αντικρουόμενα μηνύματα ΗΠΑ και Ιράν

21 Μαΐου 2026
Η ΤτΕ προειδοποιεί για διαδικτυακές απάτες – Ο Γιάννης Στουρνάρας σε «πειραγμένα» μέσω ΑΙ δημοσιεύματα
Οικονομία

Η ΤτΕ προειδοποιεί για διαδικτυακές απάτες – Ο Γιάννης Στουρνάρας σε «πειραγμένα» μέσω ΑΙ δημοσιεύματα

21 Μαΐου 2026
Εαρινές προβλέψεις Κομισιόν: Φρενάρει η ανάπτυξη στο 1,8% με άλμα του πληθωρισμού στο 3,7% στην Ελλάδα
Οικονομία

Εαρινές προβλέψεις Κομισιόν: Φρενάρει η ανάπτυξη στο 1,8% με άλμα του πληθωρισμού στο 3,7% στην Ελλάδα

21 Μαΐου 2026
Υδρογονάνθρακες: Προς επαναδιάθεση το οικόπεδο δυτικά της Κρήτης μετά την έξοδο της ExxonMobil
Οικονομία

Υδρογονάνθρακες: Προς επαναδιάθεση το οικόπεδο δυτικά της Κρήτης μετά την έξοδο της ExxonMobil

21 Μαΐου 2026
Τιμολόγια ρεύματος: Η «παγίδα» στην έκπτωση συνέπειας, το «πέναλτι» στην ρήτρα πρόωρης αποχώρησης και οι «κρυφές» χρεώσεις – Παραδείγματα
Οικονομία

Τιμολόγια ρεύματος: Η «παγίδα» στην έκπτωση συνέπειας, το «πέναλτι» στην ρήτρα πρόωρης αποχώρησης και οι «κρυφές» χρεώσεις – Παραδείγματα

21 Μαΐου 2026
Next Post
e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι έχουν λαμβάνειν την εβδομάδα 10 – 14 Φεβρουαρίου

Προσωπική διαφορά: Έρχονται μέτρα με χρονικό ορίζοντα εντός του 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

Με γεμάτα ταμεία και ισχυρό ενδιαφέρον ξένων επενδυτών η νέα σελίδα της ΔΕΗ

Με γεμάτα ταμεία και ισχυρό ενδιαφέρον ξένων επενδυτών η νέα σελίδα της ΔΕΗ

8 ώρες ago
Φρένο στα νέα αιολικά με το χωροταξικό για τις ΑΠΕ: Εκτός οι Κυκλάδες, κόφτες σε νησιά, βουνοκορφές πάνω από 1200 μέτρα και προστατευόμενες περιοχές

Φρένο στα νέα αιολικά με το χωροταξικό για τις ΑΠΕ: Εκτός οι Κυκλάδες, κόφτες σε νησιά, βουνοκορφές πάνω από 1200 μέτρα και προστατευόμενες περιοχές

11 ώρες ago
Η Ευρώπη ετοιμάζει σχέδιο για το στεγαστικό: Τα 794.000 κλειστά σπίτια στην Ελλάδα και τα παραδείγματα άλλων χωρών

Η Ευρώπη ετοιμάζει σχέδιο για το στεγαστικό: Τα 794.000 κλειστά σπίτια στην Ελλάδα και τα παραδείγματα άλλων χωρών

10 ώρες ago
Έκλεισε η κάνουλα των δανείων του Ταμείου Ανάκαμψης – Αναστάτωση σε επιχειρήσεις και τράπεζες, τι απαντά η κυβέρνηση

Έκλεισε η κάνουλα των δανείων του Ταμείου Ανάκαμψης – Αναστάτωση σε επιχειρήσεις και τράπεζες, τι απαντά η κυβέρνηση

10 ώρες ago

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  • LIFESTYLE
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Γαστρονομία
    • Οίνος
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Επιστήμη
    • Τεχνολογία
    • Υγεία
  • Κόσμος
  • Οικονομία
    • Real Estate
    • Αγορές
    • Επιχειρείν
  • Περιβάλλον
    • Pet Stories
    • Οικολογία
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Χωρίς κατηγορία

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑ ΘΕΜΑ

Champions League e-ΕΦΚΑ ΑΑΔΕ ΑΚΙΝΗΤΑ Αθήνα ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΥΠΑ ΕΝΦΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΦΟΡΙΑ Ελλάδα Επιχειρήσεις ΗΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΙΝΑ Καιρός σήμερα Κυριάκος Μητσοτάκης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ντόναλντ Τραμπ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΥΚΡΑΝΊΑ Οικονομία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ Πρόγνωση καιρού ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΉΜΕΡΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ Τέμπη Τουρισμός ΥΓΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Χρηματιστήριο Αθηνών τεχνητή νοημοσύνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • 87k Followers

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σκληρή αντιπαράθεση Ανδρουλάκη – Φλωρίδη στη Βουλή για υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ

Σκληρή αντιπαράθεση Ανδρουλάκη – Φλωρίδη στη Βουλή για υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ

21 Μαΐου 2026
Πρόστιμα σε Jacobs και Pepsico για υπέρβαση του πλαφόν στο περιθώριο κέρδους – Τα ποσά που καταλόγισε η Αρχή Ελέγχου Αγοράς

Πρόστιμα σε Jacobs και Pepsico για υπέρβαση του πλαφόν στο περιθώριο κέρδους – Τα ποσά που καταλόγισε η Αρχή Ελέγχου Αγοράς

21 Μαΐου 2026
Μητσοτάκης από Μυστρά: Έως το 2027 θα έχουν ολοκληρωθεί πάνω από 900 έργα υποδομής με 1,3 δισ. ευρώ

Μητσοτάκης από Μυστρά: Έως το 2027 θα έχουν ολοκληρωθεί πάνω από 900 έργα υποδομής με 1,3 δισ. ευρώ

21 Μαΐου 2026
Το πετρέλαιο κάνει νέο άλμα: Προς τα 110 δολάρια οδεύει πάλι το Brent με ώθηση από τα αντικρουόμενα μηνύματα ΗΠΑ και Ιράν

Το πετρέλαιο κάνει νέο άλμα: Προς τα 110 δολάρια οδεύει πάλι το Brent με ώθηση από τα αντικρουόμενα μηνύματα ΗΠΑ και Ιράν

21 Μαΐου 2026
Η ΤτΕ προειδοποιεί για διαδικτυακές απάτες – Ο Γιάννης Στουρνάρας σε «πειραγμένα» μέσω ΑΙ δημοσιεύματα

Η ΤτΕ προειδοποιεί για διαδικτυακές απάτες – Ο Γιάννης Στουρνάρας σε «πειραγμένα» μέσω ΑΙ δημοσιεύματα

21 Μαΐου 2026
Money And Life

Η νέα πλατφόρμα για την ενημέρωση σας!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ SPORT LIFESTYLE ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Τελευταία Νέα

  • Σκληρή αντιπαράθεση Ανδρουλάκη – Φλωρίδη στη Βουλή για υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ
  • Πρόστιμα σε Jacobs και Pepsico για υπέρβαση του πλαφόν στο περιθώριο κέρδους – Τα ποσά που καταλόγισε η Αρχή Ελέγχου Αγοράς
  • Μητσοτάκης από Μυστρά: Έως το 2027 θα έχουν ολοκληρωθεί πάνω από 900 έργα υποδομής με 1,3 δισ. ευρώ
  • Το πετρέλαιο κάνει νέο άλμα: Προς τα 110 δολάρια οδεύει πάλι το Brent με ώθηση από τα αντικρουόμενα μηνύματα ΗΠΑ και Ιράν

Κατηγορίες

  • LIFESTYLE
  • Pet Stories
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
  • Αυτοδιοίκηση
  • Αφιερώματα
  • Γαστρονομία
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Επιστήμη
  • Επιχειρείν
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Οικολογία
  • Οικονομία
  • Οίνος
  • Περιβάλλον
  • Περιφέρεια
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
  • Τεχνολογία
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Χωρίς κατηγορία
  • Η εταιρεία
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία

Money&Life ©

No Result
View All Result
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Επιχειρείν
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αυτοδιοίκηση
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Περιφέρεια
  • LIFESTYLE
  • Αρθρογραφία
  • Συνεντεύξεις
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον

Money&Life ©

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Η ιστοσελίδα μας περιέχει cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας. Αν συνεχίζεται την περιήγηση σε αυτήν αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.