Σάββατο, 30 Μαΐου, 2026 - 19:59
Money And Life
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Επιχειρείν
    • Αγορές
    • Real Estate
  • LIFESTYLE
  • Αυτοδιοίκηση
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Συνεντεύξεις
    • Podcast
  • Πολιτισμός
  • Γαστρονομία
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Επιστήμη
    • Υγεία
    • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον
    • Οικολογία
    • Pet Stories
  • Επικοινωνία
Money And Life
Home Οικονομία

Άνοιξε η πλατφόρμα για το κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος

Πρόκειται να μείνει ανοιχτή έως και τις 3 Οκτωβρίου

Money & Life by Money & Life
13 Αυγούστου 2024
in Οικονομία
0 0
0
Άνοιξε η πλατφόρμα για το κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος
Share on FacebookShare on Twitter

Η πλατφόρμα υποβολής των διαδικτυακών αιτήσεων για το κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος άνοιξε την Τρίτη (13/8) και πρόκειται να μείνει ανοιχτή έως και τις 3 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, η ΗΔΙΚΑ ενημερώνει το εξής: «Οι αιτήσεις του ΚΟΤ και του Μητρώου Ευάλωτων Πελατών ελέγχονται βάσει της φορολογικής δήλωσης 2023, όσον αφορά σε εισοδήματα και σύνθεση νοικοκυριού και της τελευταίας εκκαθάρισης ΕΝΦΙΑ (2023), όσον αφορά σε ακίνητη περιουσία.

Οι πολίτες οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση από την 3η Αυγούστου 2024, και πριν από την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης ΕΝΦΙΑ 2024 και οι οποίοι έχουν μεταβολές στην ακίνητη περιουσία τους μέσα στο 2023 (εκκαθάριση ΕΝΦΙΑ 2024), μπορούν αν θέλουν, να κάνουν νέα αίτηση, η οποία θα ελεγχθεί, όσον αφορά στην ακίνητη περιουσία, βάσει της τελευταίας εκκαθάρισης ΕΝΦΙΑ (2024)».

Ακόμα, η ΗΔΙΚΑ τονίζει: «Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν αίτηση οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν εντός του έτους (αφού πρώτα ακυρώσουν ήδη υπάρχουσα υποβληθείσα αίτηση). Με την παρέλευση διμήνου από τη λήξη της διορίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων (από 3 Αυγούστου 2024 έως και 3 Οκτωβρίου 2024), όσοι από τους εν ενεργεία δικαιούχους δεν έχουν υποβάλλει νέα αίτηση, θα απενταχθούν αυτόματα από το ΚΟΤ. Oι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση μέχρι και 03/10/2024, αλλιώς θα απενταχθούν αυτόματα από το ΚΟΤ».

Οδηγός σχετικά με την αίτηση για το κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος
Με την είσοδό σας στο σύστημα (κάνετε κλικ εδώ), θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τον ΑΜΚΑ σας και να συναινέσετε στην επεξεργασία των στοιχείων που απαιτούνται (τα δικά σας, του/της συζύγου και των προστατευόμενων τέκνων σας).

Μετά τη συναίνεσή σας, εμφανίζεται φόρμα που αναφέρει κάποια προσωπικά στοιχεία σας. Επιλέξτε για ποιο ΚΟΤ θέλετε να κάνετε αίτηση. Απαραίτητη είναι η συμπλήρωση αριθμού παροχής ηλεκτρικής ενέργειας. Επίσης, απαιτείται το e-mail και ένας αριθμός κινητού τηλεφώνου που θα χρησιμοποιηθούν για αποστολή τυχόν ειδοποιήσεων.

Για αιτήσεις ΚΟΤ-Α απαιτείται να έχετε εγκεκριμένη αίτηση ΚΕΑ. Δεν ισχύει πλέον η απαίτηση επικαιροποιημένης αίτησης ΚΕΑ κατά το τελευταίο δίμηνο. Αρκεί να υπάρχει ενεργή εγκεκριμένη αίτηση. Για ΚΟΤ-Α δεν απαιτείται η συγκατάθεση των φιλοξενούμενων ατόμων, γιατί έχει δοθεί στο ΚΕΑ.

Ακόμα, για τις αιτήσεις ΚΟΤ-Β ή ένταξης στο Μητρώο Ευάλωτων Πελατών, σε περίπτωση που το νοικοκυριό σας έχει και ενήλικα φιλοξενούμενα μέλη, για να δείτε αν πληροίτε τα κριτήρια, απαιτείται η συγκατάθεση των φιλοξενούμενων ατόμων μέσω των κωδικών τους TAXISNet για την προσπέλαση των στοιχείων τους από την ΑΑΔΕ. Αν για κάποιο άτομο απαιτείται συναίνεση, αναφέρεται ευκρινώς.

Πάντως, για τις αιτήσεις ΚΟΤ Γ, απαιτείται να έχετε πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Εφόσον έχουν δοθεί όλες οι τυχόν απαιτούμενες συναινέσεις των ενήλικων μελών του νοικοκυριού σας και έχουν συμπληρωθεί όλα τα απαιτούμενα πεδία, εμφανίζεται η πληροφορία αναφορικά με το εάν πληροίτε τα κριτήρια ή όχι.

Για να καταστείτε δικαιούχος πρέπει να πατήσετε το κουμπί «Υποβολή Αίτησης». Εάν πληροίτε τα κριτήρια, εμφανίζεται και το όριο τετραμηνιαίας κατανάλωσης για τιμολόγηση με το ΚΟΤ που αιτηθήκατε. Στην αντίθετη περίπτωση, εμφανίζονται οι λόγοι απόρριψης αναλυτικά.

Οι δικαιούχοι του κοινωνικού τιμολογίου ρεύματος
Ακολουθούν χρηστικές πληροφορίες για τους δικαιούχους, τις διαδικασίες και τις προϋποθέσεις χορήγησης του ΚΟΤ.

Α. Υπάρχουν δύο κατηγορίες δικαιούχων:

α. Στο ΚΟΤ Α’ εντάσσονται όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις χορήγησης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης

β. Στο ΚΟΤ Β’ εντάσσονται όσοι πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

i. Έχουν ετήσιο συνολικό πραγματικό ή τεκμαρτό εισόδημα, έως τα όρια του πίνακα που ακολουθεί.

Για νοικοκυριό που στη σύνθεσή του περιλαμβάνει και άτομο ή άτομα με αναπηρία 67% και άνω, τα εισοδηματικά όρια αυξάνονται κατά 8.000 ευρώ.

Επίσης, για νοικοκυριό που στη σύνθεσή του περιλαμβάνει και άτομο ή άτομα που έχουν ανάγκη μηχανικής υποστήριξης με χρήση ιατρικών συσκευών, η οποία παρέχεται κατ’ οίκον και είναι απαραίτητη για τη ζωή τους, τα εισοδηματικά όρια αυξάνονται κατά 15.000 ευρώ.

Για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος προστίθεται το ποσό των 4.500 ευρώ και για κάθε επιπλέον ανήλικο μέλος το ποσό των 2.250 ευρώ, μέχρι του συνολικού ορίου των 31.500 ευρώ ανεξαρτήτως του αριθμού των μελών του νοικοκυριού. Το συγκεκριμένο ανώτατο όριο (31.500 ευρώ) αυξάνεται κατά 8.000 ευρώ για νοικοκυριό που στη σύνθεσή του περιλαμβάνει και άτομο ή άτομα με αναπηρία 67% και άνω και κατά 15.000 ευρώ για νοικοκυριό που στη σύνθεσή του περιλαμβάνει και άτομο ή άτομα που έχουν ανάγκη μηχανικής υποστήριξης με χρήση ιατρικών συσκευών, η οποία παρέχεται κατ’ οίκον και είναι απαραίτητη για τη ζωή τους.

ii. Έχουν οι ίδιοι και τα μέλη του νοικοκυριού, ακίνητη περιουσία, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, με συνολική φορολογητέα αξία, έως το ποσό των 120.000 ευρώ για το μονοπρόσωπο νοικοκυριό, προσαυξανόμενη κατά 15.000 ευρώ για κάθε πρόσθετο μέλος και έως ανώτατο όριο 180.000 ευρώ.

iii. Τα μέλη του νοικοκυριού δεν εμπίπτουν στις διατάξεις του φόρου πολυτελείας και δεν δηλώνουν δαπάνες διαβίωσης για αμοιβές πληρωμάτων σκαφών αναψυχής, δίδακτρα σε ιδιωτικά σχολεία και για οικιακούς βοηθούς, οδηγούς αυτοκινήτων, δασκάλους και λοιπό προσωπικό.

Β. Η αίτηση ένταξης στο ΚΟΤ υποβάλλεται κάθε χρόνο προκειμένου να γίνει επανέλεγχος των προϋποθέσεων ένταξης σε αυτό. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της ΗΔΙΚΑ, από τον υπόχρεο υποβολής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του νοικοκυριού ή τον/τη σύζυγό του με απαραίτητη προϋπόθεση η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας να είναι ήδη στο όνομα του υπόχρεου ή του της συζύγου. Κάθε νοικοκυριό λαμβάνει το ΚΟΤ μόνον για την παροχή της κύρια κατοικίας.
Το ΚΟΤ εφαρμόζεται για το σύνολο της τετραμηνιαίας κατανάλωσης και έως τα αντίστοιχα όρια που προβλέπονται για κάθε κατηγορία δικαιούχου έχουν ως εξής:

-Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: 1.400 κιλοβατώρες

-Νοικοκυριό με δύο ενήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με ένα ανήλικο μέλος: 1.600 κιλοβατώρες

-Νοικοκυριό με δύο ενήλικα μέλη και ένα ανήλικο μέλος ή μονογονεϊκή οικογένεια με δύο ανήλικα μέλη 1700 κιλοβατώρες

-Νοικοκυριό με τρία ενήλικα μέλη ή δύο ενήλικα και δύο ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με τρία ανήλικα μέλη: 1.800 κιλοβατώρες

-Νοικοκυριό με τρία ενήλικα και ένα ανήλικο μέλος ή δύο ενήλικα και τρία ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με τέσσερα ανήλικα μέλη: 1.900 κιλοβατώρες

-Νοικοκυριό με τέσσερα ενήλικα μέλη ή δύο ενήλικα και τέσσερα ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με πέντε ανήλικα μέλη: 2.000 κιλοβατώρες

-Για κατανάλωση μικρότερη των 200 kWh ανά τετράμηνο, δεν υπολογίζεται έκπτωση ΚΟΤ.

Πάντως, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, για νοικοκυριό που στη σύνθεσή του περιλαμβάνει και άτομο ή άτομα με αναπηρία 67% και άνω τα παραπάνω όρια κατανάλωσης αυξάνονται κατά 300 kWh.

Επίσης, για νοικοκυριό που στη σύνθεσή του περιλαμβάνει και άτομο ή άτομα που έχουν ανάγκη μηχανικής υποστήριξης με χρήση ιατρικών συσκευών, η οποία παρέχεται κατ’ οίκον και είναι απαραίτητη για τη ζωή τους, τα παραπάνω όρια κατανάλωσης αυξάνονται κατά 600 kWh.

Για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος προστίθεται κατανάλωση 200 kWh και για κάθε επιπλέον ανήλικο μέλος κατανάλωση 100 kWh, μέχρι του συνολικού ορίου των 2.400 kWh ανεξαρτήτως του αριθμού των μελών του νοικοκυριού.

Το συγκεκριμένο ανώτατο όριο (2.400 kWh) αυξάνεται κατά 300 kWh για νοικοκυριό που στη σύνθεσή του περιλαμβάνει και άτομο ή άτομα με αναπηρία 67% και άνω και κατά 600 kWh για νοικοκυριό που στη σύνθεσή του περιλαμβάνει και άτομο ή άτομα που έχουν ανάγκη μηχανικής υποστήριξης με χρήση ιατρικών συσκευών, η οποία παρέχεται κατ’ οίκον και είναι απαραίτητη για τη ζωή τους.

Η έκπτωση είναι 4,5 λεπτά ανά κιλοβατώρα για τους δικαιούχους του ΚΟΤ Β’ και 7,5 λεπτά για το ΚΟΤ Α’. Εφαρμόζεται στη χρέωση για την κατανάλωση ημέρας ή και της νύχτας αν ο καταναλωτής έχει νυχτερινό τιμολόγιο.

ΠΗΓΗ

Tags: κοινωνικό τιμολόγιο
Previous Post

Διασύνδεση Ελλάδας- Κύπρου: Το γεωπολιτικό ρίσκο που αρνείται να πάρει η Λευκωσία

Next Post

Η Metlen επιταχύνει τα σχέδια για εισαγωγή στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου

Related Posts

Τιμολόγια ρεύματος: Αισιοδοξία για τις τιμές το καλοκαίρι
Οικονομία

Τιμολόγια ρεύματος: Αισιοδοξία για τις τιμές το καλοκαίρι

30 Μαΐου 2026
Αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα: Τι ορίζει το νέο χωροταξικό και οι διαφωνίες των φορέων της αγοράς
Οικονομία

Αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα: Τι ορίζει το νέο χωροταξικό και οι διαφωνίες των φορέων της αγοράς

30 Μαΐου 2026
«Καυτός» Ιούνιος για φορολογικές δηλώσεις, ρυθμίσεις οφειλών, αναπτυξιακά και στεγαστικά προγράμματα
Οικονομία

«Καυτός» Ιούνιος για φορολογικές δηλώσεις, ρυθμίσεις οφειλών, αναπτυξιακά και στεγαστικά προγράμματα

30 Μαΐου 2026
Τρόφιμα: Χωρίς πλαφόν κέρδους αν μειωθούν οι τιμές – Ραντεβού Θεοδωρικάκου με σούπερ μάρκετ και προμηθευτές
Οικονομία

Τρόφιμα: Χωρίς πλαφόν κέρδους αν μειωθούν οι τιμές – Ραντεβού Θεοδωρικάκου με σούπερ μάρκετ και προμηθευτές

30 Μαΐου 2026
Αδειάζουν τα πορτοφόλια των καταναλωτών οι αυξήσεις σε φρούτα, ψάρια και λαχανικά – Τι δείχνει νέα έρευνα
Οικονομία

Αδειάζουν τα πορτοφόλια των καταναλωτών οι αυξήσεις σε φρούτα, ψάρια και λαχανικά – Τι δείχνει νέα έρευνα

30 Μαΐου 2026
Στεγαστικό: Το σχέδιο της κυβέρνησης για να ανοίξουν 794.000 κλειστά σπίτια – Τα κίνητρα και τα «μοντέλα» άλλων χωρών
Οικονομία

Στεγαστικό: Το σχέδιο της κυβέρνησης για να ανοίξουν 794.000 κλειστά σπίτια – Τα κίνητρα και τα «μοντέλα» άλλων χωρών

30 Μαΐου 2026
Next Post
Η Metlen επιταχύνει τα σχέδια για εισαγωγή στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου

Η Metlen επιταχύνει τα σχέδια για εισαγωγή στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

Τσίπρας και Καρυστιανού φέρνουν ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό – Απειλούνται ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Πλεύση

Τσίπρας και Καρυστιανού φέρνουν ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό – Απειλούνται ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Πλεύση

10 ώρες ago
Αθλητικές μεταδόσεις με Παρί – Άρσεναλ στον τελικό του Champions League και ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για τη GBL

Αθλητικές μεταδόσεις με Παρί – Άρσεναλ στον τελικό του Champions League και ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για τη GBL

10 ώρες ago
Ρεύμα: Τι συμβαίνει με τις τιμές – Οι εξαγωγές, οι ΑΠΕ και το «καυτό» καλοκαίρι

Ρεύμα: Τι συμβαίνει με τις τιμές – Οι εξαγωγές, οι ΑΠΕ και το «καυτό» καλοκαίρι

8 ώρες ago
δεκαετία του '80

Η Δεκαετία του 80′: «Μια Χρυσή Εποχή»

2 έτη ago

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  • LIFESTYLE
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Γαστρονομία
    • Οίνος
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Επιστήμη
    • Τεχνολογία
    • Υγεία
  • Κόσμος
  • Οικονομία
    • Real Estate
    • Αγορές
    • Επιχειρείν
  • Περιβάλλον
    • Pet Stories
    • Οικολογία
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Χωρίς κατηγορία

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑ ΘΕΜΑ

Champions League e-ΕΦΚΑ ΑΑΔΕ ΑΚΙΝΗΤΑ Αθήνα ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΥΠΑ ΕΝΦΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΦΟΡΙΑ Ελλάδα Επιχειρήσεις ΗΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΙΝΑ Καιρός σήμερα Κυριάκος Μητσοτάκης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ντόναλντ Τραμπ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΥΚΡΑΝΊΑ Οικονομία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ Πρόγνωση καιρού ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΉΜΕΡΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ Τέμπη Τουρισμός ΥΓΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Χρηματιστήριο Αθηνών τεχνητή νοημοσύνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • 87k Followers

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προσοχή: Νέα απάτη με SMS με το όνομα της ΕΛ.ΑΣ. και του Αρχηγού της Αστυνομίας – Τι να προσέξουν οι πολίτες

Προσοχή: Νέα απάτη με SMS με το όνομα της ΕΛ.ΑΣ. και του Αρχηγού της Αστυνομίας – Τι να προσέξουν οι πολίτες

30 Μαΐου 2026
Επίθεση Χέγκσεθ στους Ευρωπαίους: «Σταματήστε τα κηρύγματα και δαπανήστε περισσότερα για την άμυνά σας»

Επίθεση Χέγκσεθ στους Ευρωπαίους: «Σταματήστε τα κηρύγματα και δαπανήστε περισσότερα για την άμυνά σας»

30 Μαΐου 2026
Τιμολόγια ρεύματος: Αισιοδοξία για τις τιμές το καλοκαίρι

Τιμολόγια ρεύματος: Αισιοδοξία για τις τιμές το καλοκαίρι

30 Μαΐου 2026
Αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα: Τι ορίζει το νέο χωροταξικό και οι διαφωνίες των φορέων της αγοράς

Αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα: Τι ορίζει το νέο χωροταξικό και οι διαφωνίες των φορέων της αγοράς

30 Μαΐου 2026
Η Ιουλία Καλλιμάνη για το περιστατικό με τον θαμώνα και τα «γαλλικά»: Αντέδρασα ως Ιουλία και όχι ως Καλλιμάνη

Η Ιουλία Καλλιμάνη για το περιστατικό με τον θαμώνα και τα «γαλλικά»: Αντέδρασα ως Ιουλία και όχι ως Καλλιμάνη

30 Μαΐου 2026
Money And Life

Η νέα πλατφόρμα για την ενημέρωση σας!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ SPORT LIFESTYLE ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Τελευταία Νέα

  • Προσοχή: Νέα απάτη με SMS με το όνομα της ΕΛ.ΑΣ. και του Αρχηγού της Αστυνομίας – Τι να προσέξουν οι πολίτες
  • Επίθεση Χέγκσεθ στους Ευρωπαίους: «Σταματήστε τα κηρύγματα και δαπανήστε περισσότερα για την άμυνά σας»
  • Τιμολόγια ρεύματος: Αισιοδοξία για τις τιμές το καλοκαίρι
  • Αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα: Τι ορίζει το νέο χωροταξικό και οι διαφωνίες των φορέων της αγοράς

Κατηγορίες

  • LIFESTYLE
  • Pet Stories
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
  • Αυτοδιοίκηση
  • Αφιερώματα
  • Γαστρονομία
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Επιστήμη
  • Επιχειρείν
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Οικολογία
  • Οικονομία
  • Οίνος
  • Περιβάλλον
  • Περιφέρεια
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
  • Τεχνολογία
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Χωρίς κατηγορία
  • Η εταιρεία
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία

Money&Life ©

No Result
View All Result
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Επιχειρείν
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αυτοδιοίκηση
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Περιφέρεια
  • LIFESTYLE
  • Αρθρογραφία
  • Συνεντεύξεις
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον

Money&Life ©

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Η ιστοσελίδα μας περιέχει cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας. Αν συνεχίζεται την περιήγηση σε αυτήν αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.