Τρίτη, 13 Οκτωβρίου, 2026 - 19:42
Money And Life
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Επιχειρείν
    • Αγορές
    • Real Estate
  • LIFESTYLE
  • Αυτοδιοίκηση
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Συνεντεύξεις
    • Podcast
  • Πολιτισμός
  • Γαστρονομία
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Επιστήμη
    • Υγεία
    • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον
    • Οικολογία
    • Pet Stories
  • Επικοινωνία
Money And Life
Home Κόσμος

Ο Λευκός Οίκος ζήτησε από την Κίμπερλι Γκιλφόιλ να παραιτηθεί: «Της ευχόμαστε καλή επιτυχία»

User01 by User01
13 Οκτωβρίου 2026
in Κόσμος
0 0
0
Ο Λευκός Οίκος ζήτησε από την Κίμπερλι Γκιλφόιλ να παραιτηθεί: «Της ευχόμαστε καλή επιτυχία»
Share on FacebookShare on Twitter

Την παραίτηση της Κίμπερλι Γκιλφόιλ από τη θέση της πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα ζήτησε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου, Κέιτι Ζακαράια την Τρίτη (13/10) μετά από δημοσιεύματα της Wall Street Journal.

«Ζητήσαμε από την πρέσβη Γκιλφόιλ να υποβάλει την παραίτησή της. Υπήρξε πολύτιμο μέλος της ομάδας μας και της ευχόμαστε καλή επιτυχία» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζακαράια .

 

Ο Τραμπ είχε προϊδεάσει για την αποπομπή της

Για την εξέλιξη είχε προϊδεάσει από χθες ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αποπομπής της Κίμπερλι Γκιλφόιλαπό τη θέση της πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Ελλάδα. Οι δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου έγιναν τη Δευτέρα (12/10), στον Λευκό Οίκο, στον απόηχο σειράς δημοσιευμάτων της Wall Street Journal για φερόμενες παρατυπίες πριν και μετά την ανάληψη των διπλωματικών καθηκόντων της.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο εάν εξετάζει το ενδεχόμενο να απομακρύνει την Γκίλφοϊλ από την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, ο Ντόναλντ Τραμπ απέφυγε να δώσει οριστική απάντηση, επιβεβαίωσε ωστόσο ότι το ζήτημα βρίσκεται υπό εξέταση.

«Λοιπόν, το εξετάζουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Ναι, δεν είμαστε ευχαριστημένοι».

Οι καταγγελίες για 100.000 δολάρια και πρόσβαση σε αξιωματούχους

Υπενθυμίζεται ότι η Wall Street Journal, σε σειρά δημοσιευμάτων της, ανέφερε ότι η Γκιλφόιλ φέρεται να ζήτησε ή να αποδέχθηκε χρήματα ή άλλα ανταλλάγματα από ιδιώτες, προσφέροντας ως αντάλλαγμα τη δυνατότητα να αξιοποιήσει την επιρροή της και τις διασυνδέσεις της με αξιωματούχους της αμερικανικής κυβέρνησης, προκειμένου να προωθήσει τα συμφέροντά τους.

Μεταξύ των καταγγελιών περιλαμβάνεται ο ισχυρισμός ότι ζήτησε από τον Έρικ Ντίτερς, δωρητή του Τραμπ, να καταβάλει 100.000 δολάρια για την εξόφληση οφειλής της σε πιστωτική κάρτα American Express, ενώ φέρεται να του προσέφερε πρόσβαση σε αξιωματούχους της αμερικανικής κυβέρνησης.

Άλλα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για παρουσία λομπίστα σε ιδιωτικές διπλωματικές συναντήσεις, καθώς και για ενέργειες που φέρονται να εξυπηρετούσαν ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα.

Οι καταγγελίες αυτές δεν έχουν αποδειχθεί, ενώ οι δικηγόροι της Γκιλφόιλ αρνούνται ότι η πρέσβης προχώρησε σε οποιαδήποτε παράνομη ή ανάρμοστη ενέργεια.

Η απάντηση της Γκιλφόιλ: «Ο Ντίτερς μου οφείλει 150.000 δολάρια»
Απαντώντας στις καταγγελίες, οι δικηγόροι της Αμερικανίδας πρέσβειρας, Τζέσι Μπινάλ και Ντέιβιντ Μ. Σουάρτς, υποστηρίζουν ότι ο Έρικ Ντίτερς επιχειρεί να εμφανίσει ως υπόθεση επιλήψιμης συμπεριφοράς μια οικονομική διαφορά που αφορά υπηρεσίες οι οποίες είχαν παρασχεθεί πριν από την πρότασή της για το διπλωματικό αξίωμα.

Όπως αναφέρουν, ο Ντίτερς εξακολουθεί να οφείλει στην Γκιλφόιλ περίπου 150.000 δολάρια, ενώ εξετάζονται νομικές ενέργειες για την είσπραξη του ποσού και ενδεχόμενες πρόσθετες αξιώσεις.
Σύμφωνα με τους νομικούς εκπροσώπους της, οι οικονομικές απαιτήσεις αφορούν αποκλειστικά ομιλίες και συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρείχε στη διάρκεια του 2024 και στις αρχές του 2025.

Απορρίπτουν, μάλιστα, τον χαρακτηρισμό των συναλλαγών ως «quid pro quo», δηλαδή την παροχή ανταλλάγματος έναντι εξυπηρέτησης, υποστηρίζοντας ότι η Γκίλφοϊλ ζητούσε απλώς να πληρωθεί για εργασία που είχε ήδη πραγματοποιήσει. Όπως εξηγούν, επιχείρησε να τακτοποιήσει τις εκκρεμείς οικονομικές απαιτήσεις της ενόψει της μετάβασής της από τον ιδιωτικό τομέα στη δημόσια υπηρεσία.

Η σύμβαση των 200.000 δολαρίων και οι ανεξόφλητες αμοιβές
Στην ανακοίνωσή τους, οι δικηγόροι της πρέσβειρας αναφέρουν ότι ο Ντίτερς είχε προσλάβει την Γκίλφοϊλ ως κεντρική ομιλήτρια στις εκδηλώσεις «Freedom Fest» στο Κεντάκι. Σύμφωνα με την ίδια πλευρά, ο πρώην πολιτευτής αξιοποιούσε τις συγκεκριμένες διοργανώσεις για να ενισχύσει τη δημόσια εικόνα του ενόψει των υποψηφιοτήτων του για κυβερνήτης και μέλος του Κογκρέσου.

Στις 20 Μαΐου 2024 υπέγραψε σύμβαση με το πρακτορείο που είχε αναλάβει τις εμφανίσεις και την είσπραξη των αμοιβών της Γκίλφοϊλ. Η συμφωνία προέβλεπε κατ’ αποκοπήν αμοιβή 200.000 δολαρίων, η οποία έπρεπε να καταβληθεί έως τις 31 Μαΐου του ίδιου έτους.

Κατά τους δικηγόρους της, συμφωνήθηκαν επίσης πρόσθετες ομιλίες και υπηρεσίες στρατηγικής επικοινωνίας και συγκέντρωσης χρηματοδότησης. Για τη συμφωνία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών επικαλούνται τρίτο πρόσωπο, το οποίο, όπως αναφέρουν, ήταν παρόν και έχει επιβεβαιώσει ενόρκως τους σχετικούς όρους.

Η πλευρά της Γκίλφοϊλ υποστηρίζει ότι ο Ντίτερς δεν τήρησε την αρχική προθεσμία πληρωμής και στη συνέχεια κατέβαλλε τμηματικά χρήματα επί αρκετούς μήνες, χωρίς να εξοφλήσει το σύνολο των υποχρεώσεών του.

Επικαλείται ακόμη γραπτά μηνύματα στα οποία ο Ντίτερς φέρεται να απέδιδε τις καθυστερήσεις στον επιχειρηματικό του εταίρο και στους δικηγόρους του, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του «εκατομμυριούχο με πρόβλημα ρευστότητας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το ανεξόφλητο ποσό για το σύνολο των συγκεκριμένων υπηρεσιών ανέρχεται σε περίπου 150.000 δολάρια.

Η πρόταση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και σε πρόταση ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων, την οποία, σύμφωνα με τους δικηγόρους της Γκιλφόιλ, είχε υποβάλει ο ίδιος ο Ντίτερς.

Όπως υποστηρίζουν, ο πρώην πολιτευτής προσφέρθηκε να καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό προκειμένου η Γκιλφόιλ να βοηθήσει στη δημοσιοποίηση και προβολή ιδιωτικής δικαστικής υπόθεσής του για ιατρική αμέλεια, αλλά και να τη θέσει υπόψη αξιωματούχων της αμερικανικής κυβέρνησης.

Η πλευρά της πρέσβειρας επιμένει ότι η πρόταση απορρίφθηκε.

Παράλληλα, οι δικηγόροι της επικαλούνται δήλωση του Ντίτερς ότι είχε καταβάλει περισσότερα χρήματα για τις ομιλίες της από όσα θεωρούσε δικαιολογημένα, επειδή επιθυμούσε να καλλιεργήσει τις σχέσεις του με το περιβάλλον του Ντόναλντ Τραμπ.

Οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί αποτελούν μέρος της υπερασπιστικής θέσης της Γκιλφόιλ . Η ανακοίνωση παραπέμπει σε συμβάσεις, γραπτά μηνύματα και ένορκη επιβεβαίωση τρίτου προσώπου, χωρίς ωστόσο να περιλαμβάνει τα σχετικά έγγραφα.

Τι υποστηρίζει για τις πτήσεις με ιδιωτικά αεροσκάφη
Η απάντηση των δικηγόρων της Γκιλφόιλ επεκτείνεται και στα δημοσιεύματα για τη χρήση ιδιωτικών αεροσκαφών, τα οποία χαρακτηρίζουν παραπλανητικά.

Υποστηρίζουν ότι, πριν από οποιαδήποτε τέτοια μετακίνηση, η πρέσβειρα ζήτησε και έλαβε οδηγίες από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, τις οποίες ακολούθησε, τηρώντας τους κανονισμούς του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών.

Σύμφωνα με τους ίδιους, έχει συμμορφωθεί πλήρως με τις ομοσπονδιακές διατάξεις περί δεοντολογίας, αποδοχής δώρων και υποχρεώσεων δήλωσης, κάτι που, όπως σημειώνουν, έχει ήδη επιβεβαιώσει και η αμερικανική πρεσβεία.

Πάντως, στη δήλωσή τους δεν παρατίθενται συγκεκριμένες πτήσεις, ποσά ή λεπτομέρειες σχετικά με την κάλυψη των αντίστοιχων δαπανών.

Η αναφορά στις σχέσεις Ελλάδας – ΗΠΑ
Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή τους, οι νομικοί εκπρόσωποι της Γκιλφόιλ αναφέρονται στις ενεργειακές προτεραιότητες της θητείας της και στις προσπάθειες ενίσχυσης της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών.

Τονίζουν ότι η πρέσβειρα θα συνεχίσει να εκτελεί τα καθήκοντά της «με ακεραιότητα, τιμή και διακεκριμένη προσφορά», αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο δικαστικής συνέχειας στην αντιπαράθεση με τον Έρικ Ντίτερς.

Η δημόσια δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ, ωστόσο, προσθέτει μια νέα διάσταση στην υπόθεση, καθώς για πρώτη φορά ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος επιβεβαιώνει ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο απομάκρυνσης της Γκιλφόιλ από τη θέση της στην Αθήνα.

Τα επίμαχα δημοσιεύματα της Wall Street Journal
Η Wall Street Journal, σε σειρά δημοσιευμάτων, έθετε ζητήματα πιθανής αξιοποίησης των πολιτικών διασυνδέσεων και του διπλωματικού αξιώματος της Κίμπερλι Γκιλφόιλ προς εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων. Στην υπόθεση του Έρικ Ντίτερς, ανέφερε ότι του ζητούσε 100.000 δολάρια για την εξόφληση λογαριασμού American Express, ενώ εκείνος επιδίωκε τη μεσολάβησή της σε κυβερνητικούς αξιωματούχους για φορολογικές και δικαστικές εκκρεμότητες. Επικαλούμενη μηνύματα, η εφημερίδα υποστήριζε ότι ζητούσε η πληρωμή να γίνει χωρίς να αφήσει εμφανές ίχνος και να αποφεύγονται γραπτές αναφορές στην οικονομική τους συνεννόηση. Η συγκεκριμένη πληρωμή, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν πραγματοποιήθηκε.
Άλλο δημοσίευμα αφορούσε πτήσεις με ιδιωτικά αεροσκάφη και πολυτελείς διαμονές που, κατά την εφημερίδα, κάλυπταν Έλληνες επιχειρηματίες. Η Γκιλφόιλ απορρίπτει τις αιτιάσεις, υποστηρίζοντας ότι διεκδικούσε ανεξόφλητες επαγγελματικές αμοιβές και ότι οι μετακινήσεις της συμμορφώνονταν με τις οδηγίες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Κατόπιν αυτών των δημοσιευμάτων, το Associated Press υποστήριξε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, και ο υπουργός Εξωτερικών, Μάρκο Ρούμπιο, εξέταζαν το ενδεχόμενο αποπομπής της Κίμπερλι Γκιλφόιλ από τη θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα. Μάλιστα, ανώτερος Αμερικανός αξιωματούχος, τον οποίο επικαλείται το AP, δήλωσε, μιλώντας υπό το καθεστώς της ανωνυμίας, ότι ο Τραμπ και ο Ρούμπιο είναι «εξαιρετικά οργισμένοι» με όσα έχουν γίνει γνωστά για τη Γκιλφόιλ και ότι είναι πιθανό να αποφασίσουν εντός της εβδομάδας για τις επόμενες κινήσεις τους.

Ο αξιωματούχος υποστήριξε ότι ο Μάρκο Ρούμπιο είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από την κατάσταση. Μάλιστα, η ενόχλησή του φέρεται να ενισχύεται από το γεγονός ότι επισκέφθηκε την Αθήνα μόλις την περασμένη εβδομάδα, με την Γκιλφόιλ να τον υποδέχεται με μια θερμή αγκαλιά κατά την άφιξή του και να τον συνοδεύει στις περισσότερες, αν όχι σε όλες, τις δημόσιες εκδηλώσεις του, την ώρα που οι καταγγελίες εναντίον της βρίσκονταν ήδη στο προσκήνιο.

maketa-rubio-guilfoyle

Νωρίτερα, σε άλλο δημοσίευμά της, η WSJ,υποστήριζε ότι η Γκιλφόιλ φέρεται να είπε την περασμένη άνοιξη σε δείπνο με Ελληνες και Αμερικανούς αξιωματούχους αναφερόμενη στην κυβέρνηση του Ρουμάνου πρωθυπουργού Ιλιε Μπολοζάν: «Μπορούμε να το κάνουμε αυτό σε όποια χώρα θέλουμε. Μπορούμε να το κάνουμε κι εδώ».

Στο ίδιο τραπέζι ήταν και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της αμερικανικής εφημερίδας φέρεται να απάντησε ότι οι ΗΠΑ δεν θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τη δημοκρατικά εκλεγμένη ελληνική κυβέρνηση.

Απαντώντας στη Βουλή ο κ. Παπασταύρου πάντως διέψευσε τον διάλογο λέγοντας πως «δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα πίεσης ή απειλής της χώρας μας να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια, ούτε κάτι τέτοιο θα γινόταν ποτέ ανεκτό». Αντίστοιχες διαψεύσεις έκαναν τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, όσο και ο γραμματέας της ΝΔ Κώστας Κυρανάκης που είχε δώσει το παρών σ’ εκείνο το δείπνο.

Previous Post

Πετρέλαιο: Πάνω από τα 106 δολάρια το Brent μετά τις επιθέσεις στο Ριάντ

Related Posts

Anthropic: Οι Χούθι χρησιμοποίησαν το Claude για την ανάπτυξη πυραυλικών συστημάτων
Κόσμος

Anthropic: Οι Χούθι χρησιμοποίησαν το Claude για την ανάπτυξη πυραυλικών συστημάτων

13 Οκτωβρίου 2026
Τραμπ για Γκιλφόιλ: Εξετάζουμε την απομάκρυνσή της, δεν είμαστε ικανοποιημένοι
Κόσμος

Τραμπ για Γκιλφόιλ: Εξετάζουμε την απομάκρυνσή της, δεν είμαστε ικανοποιημένοι

13 Οκτωβρίου 2026
Πετρέλαιο, πόλεμος και εκλογές: Τι κρύβεται πίσω από τη νέα συμφωνία Τραμπ-Πούτιν και την πίεση στον Ζελένσκι για εκεχειρία
Κόσμος

Πετρέλαιο, πόλεμος και εκλογές: Τι κρύβεται πίσω από τη νέα συμφωνία Τραμπ-Πούτιν και την πίεση στον Ζελένσκι για εκεχειρία

12 Οκτωβρίου 2026
Χούθι: Πυραυλική επίθεση στο αεροδρόμιο του Ριάντ – Δεκάδες τραυματίες, τουλάχιστον πέντε σε κρίσιμη κατάσταση
Κόσμος

Χούθι: Πυραυλική επίθεση στο αεροδρόμιο του Ριάντ – Δεκάδες τραυματίες, τουλάχιστον πέντε σε κρίσιμη κατάσταση

11 Οκτωβρίου 2026
Ο Πούτιν σε ρόλο διαμεσολαβητή: Μετέφερε στον Τραμπ το μήνυμα της Τεχεράνης για το τέλος του πολέμου στο Ιράν
Κόσμος

Ο Πούτιν σε ρόλο διαμεσολαβητή: Μετέφερε στον Τραμπ το μήνυμα της Τεχεράνης για το τέλος του πολέμου στο Ιράν

11 Οκτωβρίου 2026
Τραμπ κατά Ζελένσκι: «Ώρα να βρουν νέο ηγέτη στην Ουκρανία»
Κόσμος

Τραμπ κατά Ζελένσκι: «Ώρα να βρουν νέο ηγέτη στην Ουκρανία»

11 Οκτωβρίου 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΙ και νέο εργασιακό περιβάλλον: ο Άνθρωπος στο επίκεντρο του Ομίλου ΔΕΗ

ΑΙ και νέο εργασιακό περιβάλλον: ο Άνθρωπος στο επίκεντρο του Ομίλου ΔΕΗ

2 ώρες ago
Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα: Ιέρεια του στυλ

Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα: Ιέρεια του στυλ

3 έτη ago
Οι τρεις άξονες του υπουργείου Ανάπτυξης για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Οι τρεις άξονες του υπουργείου Ανάπτυξης για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

11 ώρες ago
Πολεοδομικό ξεκαθάρισμα από το ΥΠΕΝ: Νέο παράθυρο για αυθαίρετα και αλλαγές σε ακίνητα και άδειες

Πολεοδομικό ξεκαθάρισμα από το ΥΠΕΝ: Νέο παράθυρο για αυθαίρετα και αλλαγές σε ακίνητα και άδειες

7 ώρες ago

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  • LIFESTYLE
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Γαστρονομία
    • Οίνος
  • Διεθνή
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Επιστήμη
    • Τεχνολογία
    • Υγεία
  • Κόσμος
  • Οικονομία
    • Real Estate
    • Αγορές
    • Επιχειρείν
  • Περιβάλλον
    • Pet Stories
    • Οικολογία
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Χωρίς κατηγορία

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑ ΘΕΜΑ

Champions League e-ΕΦΚΑ ΑΑΔΕ ΑΚΙΝΗΤΑ Αθήνα ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΥΠΑ ΕΝΦΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΦΟΡΙΑ Ελλάδα Επιχειρήσεις ΗΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΙΝΑ Καιρός σήμερα Κυριάκος Μητσοτάκης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ντόναλντ Τραμπ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΥΚΡΑΝΊΑ Οικονομία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ Πρόγνωση καιρού ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΉΜΕΡΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ Τέμπη Τουρισμός ΥΓΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Χρηματιστήριο Αθηνών τεχνητή νοημοσύνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • 87k Followers

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Λευκός Οίκος ζήτησε από την Κίμπερλι Γκιλφόιλ να παραιτηθεί: «Της ευχόμαστε καλή επιτυχία»

Ο Λευκός Οίκος ζήτησε από την Κίμπερλι Γκιλφόιλ να παραιτηθεί: «Της ευχόμαστε καλή επιτυχία»

13 Οκτωβρίου 2026
Πετρέλαιο: Πάνω από τα 106 δολάρια το Brent μετά τις επιθέσεις στο Ριάντ

Πετρέλαιο: Πάνω από τα 106 δολάρια το Brent μετά τις επιθέσεις στο Ριάντ

13 Οκτωβρίου 2026
Fraport Greece: Άνοδος 4,2% στην επιβατική κίνηση – Στα 5,7 εκατ. οι επιβάτες τον Σεπτέμβριο

Fraport Greece: Άνοδος 4,2% στην επιβατική κίνηση – Στα 5,7 εκατ. οι επιβάτες τον Σεπτέμβριο

13 Οκτωβρίου 2026
Νίκος Παπαθανάσης: Χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ για ενεργειακή αναβάθμιση δομών υγείας

Νίκος Παπαθανάσης: Χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ για ενεργειακή αναβάθμιση δομών υγείας

13 Οκτωβρίου 2026
Αγγελική Φράγκου από τη Νέα Υόρκη: Οι πόλεμοι εκτοξεύουν τους ναύλους, αλλά η επόμενη ημέρα κρύβει παγίδες

Αγγελική Φράγκου από τη Νέα Υόρκη: Οι πόλεμοι εκτοξεύουν τους ναύλους, αλλά η επόμενη ημέρα κρύβει παγίδες

13 Οκτωβρίου 2026
Money And Life

Η νέα πλατφόρμα για την ενημέρωση σας!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ SPORT LIFESTYLE ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Τελευταία Νέα

  • Ο Λευκός Οίκος ζήτησε από την Κίμπερλι Γκιλφόιλ να παραιτηθεί: «Της ευχόμαστε καλή επιτυχία»
  • Πετρέλαιο: Πάνω από τα 106 δολάρια το Brent μετά τις επιθέσεις στο Ριάντ
  • Fraport Greece: Άνοδος 4,2% στην επιβατική κίνηση – Στα 5,7 εκατ. οι επιβάτες τον Σεπτέμβριο
  • Νίκος Παπαθανάσης: Χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ για ενεργειακή αναβάθμιση δομών υγείας

Κατηγορίες

  • LIFESTYLE
  • Pet Stories
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
  • Αυτοδιοίκηση
  • Αφιερώματα
  • Γαστρονομία
  • Διεθνή
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Επιστήμη
  • Επιχειρείν
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Οικολογία
  • Οικονομία
  • Οίνος
  • Περιβάλλον
  • Περιφέρεια
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
  • Τεχνολογία
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Χωρίς κατηγορία
  • Η εταιρεία
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία

Money&Life ©

No Result
View All Result
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Επιχειρείν
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αυτοδιοίκηση
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Περιφέρεια
  • LIFESTYLE
  • Αρθρογραφία
  • Συνεντεύξεις
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον

Money&Life ©

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Η ιστοσελίδα μας περιέχει cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας. Αν συνεχίζεται την περιήγηση σε αυτήν αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.