Η Κλαυδία επέστρεψε αργά το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα, μετά τη συγκλονιστική της εμφάνιση στον 69ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στη Βασιλεία. Πλήθος κόσμου την υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να την καλωσορίσει και να τη συγχαρεί για την εξαιρετική της πορεία.
Σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ, η νεαρή ερμηνεύτρια εξέφρασε την απίστευτη χαρά της για τη μοναδική εμπειρία, παρά το αρχικό άγχος. Χαρακτήρισε την 6η θέση ως «πραγματική νίκη» και δήλωσε κερδισμένη από την αγάπη και τη στήριξη που έλαβε. Ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στη συμμετοχή της (ΕΡΤ, Panik, χορευτές κ.ά.) και αναφέρθηκε στη σημασία της 19ης Μαΐου για τους Πόντιους Έλληνες. Η επιστροφή της ανακοινώθηκε και από το επίσημο φαν κλαμπ της Eurovision στην Ελλάδα, OGAE GREECE.
Η Κλαυδία κατάφερε να ενώσει τους Έλληνες όπου και αν βρίσκονται, να συγκινήσει κριτές και κοινό, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και ανατρέποντας προγνωστικά, κατακτώντας τελικά την 6η θέση στον διαγωνισμό.
Στη διαδικασία της ψηφοφορίας, η Ελλάδα έλαβε 12άρι από τέσσερις χώρες: Μαυροβούνιο, Αυστραλία, Ισραήλ και Κύπρο. Δέκα βαθμούς έδωσε η Μάλτα και οκτώ η Γαλλία. Η Ελλάδα έδωσε το δικό της 12άρι στη Γαλλία (Louane).
Ο Μεγάλος Τελικός της Eurovision σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης 15ετίας στην ΕΡΤ1, με μέσο όρο 71%. Η τηλεθέαση έφτασε έως και το 89,5% στο γυναικείο κοινό κατά την εμφάνιση της Κλαυδίας και 85,7% κατά την κορύφωση της μάχης για την πρώτη θέση.