Κυριακή, 16 Νοεμβρίου, 2025 - 20:43
27 °c
Athens
26 ° Πε
28 ° Πα
27 ° Σα
27 ° Κυ
Money And Life
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Επιχειρείν
    • Αγορές
    • Real Estate
  • LIFESTYLE
  • Αυτοδιοίκηση
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Συνεντεύξεις
    • Podcast
  • Πολιτισμός
  • Γαστρονομία
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Επιστήμη
    • Υγεία
    • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον
    • Οικολογία
    • Pet Stories
  • Επικοινωνία
Money And Life
Home Ειδήσεις

Οι Δημοκράτες του Ανδρέα Λοβέρδου και η ελπίδα για μια νέα πολιτική προσέγγιση

Money & Life by Money & Life
6 Ιουνίου 2024
in Ειδήσεις, Πολιτική
0 0
0
Οι Δημοκράτες του Ανδρέα Λοβέρδου και η ελπίδα για μια νέα πολιτική προσέγγιση
Share on FacebookShare on Twitter

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ρίχνεται στη μάχη των ευρωεκλογών με τους Δημοκράτες, με στόχο το πολιτικό κέντρο και με έμφαση στη μετριοπάθεια, τη λογική και τις καθαρές ιδέες απέναντι στον λαϊκισμό. Αυτό το νέο πολιτικό σχήμα έρχεται να προσφέρει μια εναλλακτική λύση στις τρέχουσες πολιτικές, προσπαθώντας να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην ακραία ρητορική και την πραγματική ανάγκη για ουσιαστικές αλλαγές.

Ο επικεφαλής των Δημοκρατών έχει υπογραμμίσει ότι το κόμμα του δεν είναι απλώς μια επιπλέον προσθήκη στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό. Είναι το κόμμα που έλειπε και που είναι απαραίτητο για τη χώρα. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία επιδίδονται σε μια γενική και άκριτη άρνηση, οι Δημοκράτες προτείνουν μια ουσιαστική αντιπολίτευση που στηρίζεται στην προστασία των συμφερόντων της χώρας και των πολιτών.

Τι είναι οι Δημοκράτες και ποιους εκπροσωπούν;

Οι Δημοκράτες δεν είναι απλώς ένα ακόμη κόμμα στην ελληνική πολιτική σκηνή. Είναι το κόμμα που λείπει και που είναι απαραίτητο. Δυστυχώς, όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης επιδίδονται σε μια γενική αντιπολίτευση. Η αληθινή αντιπολίτευση δεν πρέπει να αφορά την άκριτη άρνηση. Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να προστατεύει τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών, υποστηρίζοντας το σωστό για τη δημιουργία κοινωνικής συναίνεσης και αμφισβητώντας το λάθος με τεκμηριωμένα επιχειρήματα.

 «Επικεντρωνόμαστε στο περιεχόμενο των όσων λέγονται και απαντάμε αναλόγως. Πιστεύω ότι οι συμπολίτες μας θα μας εμπιστευτούν στις 9 Ιουνίου και θα στείλουν τους Δημοκρατικούς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ως ισχυρή δύναμη»

Οι Δημοκράτες υπόσχονται να επαναφέρουν την κοινή λογική και τη μετριοπάθεια στην πολιτική σκηνή, αναζητώντας λύσεις που βασίζονται στην πραγματικότητα και όχι στην πολιτική ατζέντα. Ο Ανδρέας Λοβέρδος και το κόμμα του καλούν όλους τους πολίτες να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια για ένα νέο πολιτικό ξεκίνημα που θα οδηγήσει σε μια πιο ενωμένη και ισχυρή Ευρώπη.

Σύμφωνα με τους Δημοκράτες, οι Έλληνες  εκφράζουν την ανάγκη για ριζικές και ουσιαστικές αλλαγές στη χώρα. Είτε μέσα από διαφορετικές ιδεολογίες είτε από τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα, κοινή είναι η αίσθηση πως η πολιτική στερείται της κοινής λογικής και ορθολογισμού. Ο Ανδρέας Λοβέρδος, με το νέο του πολιτικό κόμμα, έρχεται να απαντήσει σε αυτές τις προκλήσεις με στόχο την αναμόρφωση της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας.

Αν και πολλά θετικά έχουν επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια, η αίσθηση της ασφάλειας στις καθημερινές ζωές των Ελλήνων έχει χαθεί. Η οικονομική κρίση, η εργασιακή ανασφάλεια, το αυξημένο κόστος ζωής, η εγκληματικότητα, η παράτυπη μετανάστευση, η πανδημία, η κλιματική αλλαγή και η ρύπανση της ατμόσφαιρας, όλα συμβάλλουν στην αίσθηση ανασφάλειας. Το δημόσιο σύστημα υγείας αδυνατεί να ανταποκριθεί στις πιέσεις, ενώ η τεχνητή νοημοσύνη, παρά τα πλεονεκτήματά της, δημιουργεί υπαρξιακή ανασφάλεια. Οι νέοι της χώρας βρίσκονται παγιδευμένοι σε ένα κρατικό σύστημα που εμποδίζει την κοινωνική κινητικότητα και την επαγγελματική τους ανάπτυξη. Ταυτόχρονα, οι γεωπολιτικές εντάσεις αναβιώνουν τον φόβο του πολέμου.

Η ισχυρή δέσμευση του μεταπολεμικού δυτικού κόσμου, ότι το παρόν είναι καλύτερο από το παρελθόν, φαίνεται να μην ισχύει πια. Ο δημογραφικός μαρασμός απειλεί την επιβίωση του έθνους μας, ενώ ο νεοπλουτισμός διαφθείρει τις κοινωνικές και πολιτικές αρχές, υπονομεύοντας τη δημοκρατία και τον ορθολογισμό.

Η Ελλάδα, μισό αιώνα μετά τη Μεταπολίτευση, αντιμετωπίζει προβλήματα που είναι βαθιά ηθικά, θεσμικά και πολιτικά. Τα τραγικά γεγονότα στο Μάτι και στα Τέμπη ανέδειξαν την ανικανότητα του κράτους να προστατεύσει τους πολίτες του. Η αδυναμία του κράτους να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις κρίσεις, όπως οι πλημμύρες στη Θεσσαλία, υπογραμμίζει την ανάγκη για άμεση ανασυγκρότηση.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος προτείνει ένα νέο πολιτικό παράδειγμα, βασισμένο στις αρχές της Δημοκρατίας και της ατομικής ευθύνης. Ο νέος πολιτικός φορέας του δεσμεύεται στην πλήρη εφαρμογή του Συντάγματος και στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των πολιτών. Ο πατριωτισμός, για τον Λοβέρδο, σημαίνει αγάπη για την πατρίδα και όχι μίσος για τις πατρίδες των άλλων. Χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα, με βασικό στόχο την ανασυγκρότηση της χώρας σε όλα τα επίπεδα: ηθικό, θεσμικό και πολιτικό.

Το νέο κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου προτείνει τη δημιουργία ενός σύγχρονου κράτους, το οποίο θα μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών του με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα. Αυτό σημαίνει την ενίσχυση των θεσμών, την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, την προώθηση της κοινωνικής κινητικότητας και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών προς όφελος της κοινωνίας. Με στόχο την ενότητα και την προκοπή, το νέο αυτό κόμμα καλεί όλους τους Έλληνες να συστρατευθούν για να επιτύχουν έναν κοινό σκοπό: μια καλύτερη Ελλάδα για όλους.

 

Το μέλλον των δημοκρατικών πολιτών – Διακύρηξη των Δημοκρατών 

Η χώρα δεν έχει Αντιπολίτευση. Στον ορίζοντα δεν υπάρχει καμία άλλη προοπτική διακυβέρνησης. Οι πολίτες δεν ελπίζουν σε ένα διαφορετικό αύριο. Δύο στους τρεις πολίτες πιστεύουν ότι η πολιτική δεν μπορεί να προσφέρει λύσεις. Η αποχή στις εκλογές διευρύνεται.

Τα κόμματα της Αντιπολίτευσης έχουν παραδώσει την πολιτική ηγεμονία. Περιορίζονται σε έναν παθητικό ρόλο, όπου κυριαρχεί η πολιτική μεγαλοστομία και ο αρνητισμός «με το στανιό». Η Κυβέρνηση αισθάνεται πως δεν ελέγχεται, με αποτέλεσμα να εκμεταλλεύεται την απόλυτη κυριαρχία της, όχι προς όφελος του λαού, αλλά για να ενισχύσει την εξουσία της. Παράλληλα, οι κομματικοί μηχανισμοί αντικατέστησαν την πολιτική με το παρασκήνιο.

Είναι αδιανόητο το γεγονός, πως ογδόντα χρόνια μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, για πολλούς ευρωπαίους ο φασισμός επανεμφανίζεται με τις σύγχρονες παραλλαγές του: τη μισαλλοδοξία, το ρατσισμό, τον αυταρχισμό, τον τραμπουκισμό, τη βαρβαρότητα. Σε πολλές χώρες της Ευρώπης, αλλά δυστυχώς και στην Ελλάδα.

Για τους δημοκρατικούς πολίτες, η διεκδίκηση της εξουσίας δεν είναι χόμπι, αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση. Ανοίγουμε από τώρα τη μεγάλη συζήτηση για το μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης. Με όλα τα δημοκρατικά κόμματα, με όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, για να υπερασπιστούμε το μέλλον που μας ενώνει. Χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Ήρθε επιτέλους η ώρα της κοινής λογικής. Ας κατανοήσουμε όλοι, πως δεν πρέπει να αφήσουμε στους κάθε λογής φασίστες τα επιχειρήματα για την υπεράσπιση της πατρίδας, την προστασία της ασφάλειας των πολιτών, την προστασία των συνόρων της Ελλάδας που αποτελούν και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές των Δημοκρατών 

1.ΑΒΔΕΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Κωνσταντίνου
2. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΝΑ) του Σταύρου
3. ΑΗΔΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΧΑΡΗΣ) του Θεοδώρου
4. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΩΛΗΣ) του Μανούσου
5. ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Αναστασίου
6. ΑΣΑΡΙΩΤΑΚΗ – ΜΟΣΤΡΑΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ) του Στυλιανού
7. ΒΛΑΣΑΚΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ του Χαραλάμπου
7. ΒΛΑΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Χρήστου
9. ΒΟΥΡΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Χρήστου
10. ΒΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ) του Στέφανου
11. ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ) του Διονυσίου
12. ΓΚΙΛΙΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Νικολάου
13. ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Σπυρίδωνος
14. ΚΑΚΑΒΑΝΗ ΑΙΜΙΛΙΑ του Δημητρίου
15. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΝΑ (ΑΝΝΥ) του Θεόφιλου
16. ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου
17. ΚΑΡΑΛΗ ΕΛΕΝΗ (ΛΕΝΑ) του Κωνσταντίνου
18. ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ ΧΡΗΣΤΙΝΑ του Θεοδώρου
19. ΚΩΣΤΑ ΙΩΑΝΝΑ του Βασιλείου
20. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του Νικολάου
21. ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Νικολάου
22. ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του Δημητρίου
23. ΜΗΛΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου
24. ΜΟΥΖΑΚΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΛΥΔΙΑ του Λαζάρου
25. ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ) του Θεοδώρου
26. ΜΠΑΖΑΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Γεωργίου
27. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΛΑΒΔΑ ΜΕΡΟΠΗ του Ηλία
28. ΜΠΟΥΣΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου
29. ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Αθανασίου
30. ΝΤΑΛΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ) του Δημητρίου
31. ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Βαΐου
32. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Παναγιώτη
33. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΣΟΦΙΑ του Δημητρίου
34. ΠΑΣΧΑΛΕΡΗ ΕΙΡΗΝΗ του Ιωάννη
35. ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του Σταύρου
36. ΠΕΤΟΥΣΗ ΙΩΑΝΝΑ του Αποστόλου
37. ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΜΑΡΙΑΝΤΩΝΗΣ) του Νικολάου
38. ΣΑΡΑΝΤΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Νικολάου
39. ΣΙΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Χρήστου
40. ΣΠΑΝΟΜΑΡΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του Στέφανου
41. ΦΙΟΡΑΝΤΗΣ ΣΙΜΟΣ του Νικολάου
42. ΧΑΤΖΗΙΑΚΩΒΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Θεμιστοκλέους

Tags: Ανδρέας Λοβέρδος
Previous Post

Έρχεται η 8η διοργάνωση των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του Ε.Ε.Α.

Next Post

Τουλάχιστον 27 νεκροί σε σχολείο στη Νουσέιρατ στη Γάζα όπου είχαν καταφύγει εκτοπισμένοι – Δείτε βίντεο

Related Posts

Βουλή: εκλογικός νόμος
Ειδήσεις

Αναποφάσιστοι, ανασχηματισμός και εκλογικός νόμος: Το πολιτικό στοίχημα της κυβέρνησης

16 Νοεμβρίου 2025
Golden Visa
Real Estate

Νέα εποχή για την Golden Visa: Απαγόρευση βραχυχρόνιων μισθώσεων – Eπενδύσεις σε παλιά εργοστάσια

16 Νοεμβρίου 2025
Καιρός: Κάτω από 40 βαθμούς η θερμοκρασία
Ειδήσεις

Ανοιξιάτικος Νοέμβρης με ομίχλες και αφρικανική σκόνη – Πώς θα κυλήσει ο καιρός σήμερα

16 Νοεμβρίου 2025
Συμφωνία για την ενέργεια με την Ελλάδα προανήγγειλε ο Ζελένσκι
Ειδήσεις

Συμφωνία για την ενέργεια με την Ελλάδα προανήγγειλε ο Ζελένσκι

16 Νοεμβρίου 2025
Εξοικονομώ 2025
Ειδήσεις

Διπλασιάζεται ο προϋπολογισμός του «Εξοικονομώ 2025» για να καλυφθεί η ζήτηση των νοικοκυριών

15 Νοεμβρίου 2025
Επίσκεψη Δένδια στη Φλώρινα
Ειδήσεις

Επίσκεψη Δένδια στη Φλώρινα: «Ο Στρατός εγγυάται το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών»

15 Νοεμβρίου 2025
Next Post
Τουλάχιστον 27 νεκροί σε σχολείο στη Νουσέιρατ στη Γάζα όπου είχαν καταφύγει εκτοπισμένοι – Δείτε βίντεο

Τουλάχιστον 27 νεκροί σε σχολείο στη Νουσέιρατ στη Γάζα όπου είχαν καταφύγει εκτοπισμένοι - Δείτε βίντεο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

Video Club: “Το Τέλος της Συνοικιακής Ευδαιμονίας” – Του Χρήστου Θεοφιλάτου (Mέρος 3ο)

Video Club: “Το Τέλος της Συνοικιακής Ευδαιμονίας” – Του Χρήστου Θεοφιλάτου (Mέρος 3ο)

1 έτος ago
δεκαετία του '80

Η Δεκαετία του 80′: «Μια Χρυσή Εποχή»

2 έτη ago
Συμφωνία για την ενέργεια με την Ελλάδα προανήγγειλε ο Ζελένσκι

Συμφωνία για την ενέργεια με την Ελλάδα προανήγγειλε ο Ζελένσκι

14 ώρες ago
Τουρισμός για όλους 2025: Eπιπλέον δικαιούχοι στο πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού

Τουρισμός για όλους 2025: Eπιπλέον δικαιούχοι στο πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού

1 ημέρα ago

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  • LIFESTYLE
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
    • Αφιερώματα
  • Αυτοδιοίκηση
    • Περιφέρεια
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Γαστρονομία
    • Οίνος
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
  • Επιστήμη
    • Τεχνολογία
    • Υγεία
  • Κόσμος
  • Οικονομία
    • Real Estate
    • Αγορές
    • Επιχειρείν
  • Περιβάλλον
    • Pet Stories
    • Οικολογία
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
    • Προορισμοί
    • Τουρισμός
  • Χωρίς κατηγορία

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑ ΘΕΜΑ

AIRBNB Champions League ΑΑΔΕ ΑΚΙΝΗΤΑ Αθήνα Αθλητικές μεταδόσεις ΓΑΛΛΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΥΠΑ ΕΝΦΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ ΕΦΟΡΙΑ Ελλάδα Επιχειρήσεις ΗΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ Ιταλία ΚΑΙΡΟΣ ΚΙΝΑ Καιρός σήμερα Κυριάκος Μητσοτάκης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ντόναλντ Τραμπ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΥΚΡΑΝΊΑ Οικονομία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΉΜΕΡΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ Τέμπη Τουρισμός ΥΓΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Χρηματιστήριο Αθηνών ομογένεια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • 87k Followers

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βουλή: εκλογικός νόμος

Αναποφάσιστοι, ανασχηματισμός και εκλογικός νόμος: Το πολιτικό στοίχημα της κυβέρνησης

16 Νοεμβρίου 2025
Travel Tuesday 2025: Ευρωπαϊκές αποδράσεις με λιγότερα από 60 ευρώ μετ’ επιστροφής

Travel Tuesday 2025: Ευρωπαϊκές αποδράσεις με λιγότερα από 60 ευρώ μετ’ επιστροφής

16 Νοεμβρίου 2025
Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη άφησε την τηλεόραση και έχει στραφεί πλέον στον χώρο της εστίασης

16 Νοεμβρίου 2025
Μπορεί η μουσική να προστατεύσει τον εγκέφαλό σας; Μελέτη δείχνει πώς μπορεί να βοηθήσει

Μπορεί η μουσική να προστατεύσει τον εγκέφαλό σας; Μελέτη δείχνει πώς μπορεί να βοηθήσει

16 Νοεμβρίου 2025
Η Φαίη Σκορδά έκλεψε τις εντυπώσεις στην πασαρέλα της Athens Fashion Week

Η Φαίη Σκορδά έκλεψε τις εντυπώσεις στην πασαρέλα της Athens Fashion Week

16 Νοεμβρίου 2025
Money And Life

Η νέα πλατφόρμα για την ενημέρωση σας!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ SPORT LIFESTYLE ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Τελευταία Νέα

  • Αναποφάσιστοι, ανασχηματισμός και εκλογικός νόμος: Το πολιτικό στοίχημα της κυβέρνησης
  • Travel Tuesday 2025: Ευρωπαϊκές αποδράσεις με λιγότερα από 60 ευρώ μετ’ επιστροφής
  • Η Χριστίνα Λαμπίρη άφησε την τηλεόραση και έχει στραφεί πλέον στον χώρο της εστίασης
  • Μπορεί η μουσική να προστατεύσει τον εγκέφαλό σας; Μελέτη δείχνει πώς μπορεί να βοηθήσει

Κατηγορίες

  • LIFESTYLE
  • Pet Stories
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αθλητικά
  • Αρθρογραφία
  • Αυτοδιοίκηση
  • Αφιερώματα
  • Γαστρονομία
  • Δικαιοσύνη – ΟΠΕΔ
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Επιστήμη
  • Επιχειρείν
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Οικολογία
  • Οικονομία
  • Οίνος
  • Περιβάλλον
  • Περιφέρεια
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Συνεντεύξεις
  • Ταξίδια
  • Τεχνολογία
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Χωρίς κατηγορία
  • Η εταιρεία
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία

Money&Life ©

No Result
View All Result
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Επιχειρείν
  • Real Estate
  • Αγορές
  • Αυτοδιοίκηση
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Περιφέρεια
  • LIFESTYLE
  • Αρθρογραφία
  • Συνεντεύξεις
  • Πολιτισμός
  • Προορισμοί
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον

Money&Life ©

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Η ιστοσελίδα μας περιέχει cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας. Αν συνεχίζεται την περιήγηση σε αυτήν αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.