Καρκίνος: Τα νόστιμα τρόφιμα που αυξάνουν κατά 75% τον κίνδυνο

Ένα πλατό από αλλαντικά συνοδευόμενο από λίγα ποτήρια κρασί θεωρείται για μερικούς ο καλύτερος τρόπος για να περάσουν ένα Σαββατόβραδο. Για άλλους, μια πίτσα χωρίς μπέικον δεν είναι πίτσα. Όσο όμως κι αν μας ευχαριστούν αυτά τα επεξεργασμένα προϊόντα κρέατος, η κατανάλωση τους θα πρέπει να περιοριστεί, για την πρόληψη του καρκίνου. Ειδικότερα, οι χημικές … Συνεχίστε να διαβάζετε το Καρκίνος: Τα νόστιμα τρόφιμα που αυξάνουν κατά 75% τον κίνδυνο.